angieblue26 08.11.04, 18:25 Czy znacie takie przypadki ? I jaki byl efekt ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamile Re: Niekoniecznie 08.11.04, 19:06 Nie na każdą z nas leki stymulujące działają Na mnie na przykład nie - czy z clo czy bez, zawsze produkuję jeden pęcherzyk no i do IUI podeszłam A efekt ... za trzy dni testuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Jamile :-) 08.11.04, 22:48 Oczywiscie bede trzymala kciuki za Twoje testowanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: IUI bez stymulacji - naciagactwo ? 09.11.04, 08:58 Angieblue26 jeśli masz naturalną, prawidłową owulację to stymulacja nie ma sensu Powodzenia ------------- czekam na cud 34 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
adzienia Re: IUI bez stymulacji - naciagactwo ? 15.11.04, 16:26 Ja właśnie podchodzę do inseminacji bez stymulacji. Sama chciałam, bo u mnie wszystko dobrze, tylko u mężusia nie za bardzo. Lekarz - jak najbardziej był za i powiedział mi, ze jedyną przyczyną stymulacji u kobiet kiedy wszystko jest dobrze jest zwiększona produkcja jajek. A ja zaryzykuję. Strasznie boję się tych stymulacji hormonalnych. Boję się że mi sie wszystko rozreguluje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: IUI bez stymulacji - naciagactwo ? 15.11.04, 17:59 a ja mam naturalna owulacje ale doktorek przepisal mi clo biore od niedzieli jutro mam usg zobaczymy co tam rosnie?a i dawke mam tez odpowiednia dwie tabletki dziennie my sie juz dosc dlugo staramy i doktorek wyszedl z zalorzenia ze mozna mna potrzasnac i zobaczyc efekty niepowiem ze nieboje sie hormonkow ale kochana czas ucieka latka leca a moze beda blizniaki?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agakra Re: IUI bez stymulacji - naciagactwo ? 15.11.04, 18:28 ja nie mam wlasnej owulacji i moj doktorek postanowil tez mna potrzasnac i dal mi 2 tabletki clo i 5 ampulek menogonu no i 11dc mialam pecherzyk o wielkosci 6 cm. I teraz walcze z tym g... i nie chce sie wchlaniac. Odpowiedz Link Zgłoś