cleodark 17.11.04, 09:25 Błagam odpowiedzcie o co chodzi. Miałam okres 26.X, owu chyba 8 XI natomiast mam takie wyniki, są trochę niepokojące. proszę odpowiedzcie LH – 0,1 FSH- 0,2 ESTRADIOL- 374,9 PROGESTERON- 12,66 PROLAKTYNA- 25,5 B-HCG- 7850 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: ratunku!!!!!!!! 17.11.04, 09:36 progesteron nie jest zajefajny ale w normie. zdrowa ciaza. zapytaj gina czy na wszelki wypadek nie jesc progeseronu. gratuluje. przepraszam za brak usmiechu dzis, ale nic na sile, w kazdym razie w glebi duszy ciesze sie, ze kolejna dzziewczyna zrobila potezny kropk do przodu! trzymaj sie cieplutko i spokojnej ciazy. ps. na usg juz bedzie widac serduszko. Odpowiedz Link Zgłoś
cleodark Re: ratunku!!!!!!!! 17.11.04, 09:45 Maretino, dziwi mnie tak wysoki poziom bety czy jest to naturalne przy tak wczesnej ciąży??? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ratunku!!!!!!!! 17.11.04, 09:46 cleodark napisała: > Maretino, dziwi mnie tak wysoki poziom bety czy jest to naturalne przy tak > wczesnej ciąży??? moze blizniacza Odpowiedz Link Zgłoś