dazzle 01.12.04, 11:47 wywaliło tamten wątek, nei doczytałam niczego, co napisałaś po moim poście o braku gg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: MARETINA 01.12.04, 12:12 wyslalam Ci swoj numer, bo znalalazlam Cie w kontaktach a wczesniej napialam, ze jak sie nie odezwiesz to przyleje)) Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: MARETINA 01.12.04, 12:19 hehehehe, to to ja bym chciała zobaczyć. ja duża jestem... chcesz zobaczyć jak wyglądam? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: MARETINA 01.12.04, 12:21 pewnie ze chce acha! pisalam Ci jeszcze, ze na odstresowaniwe dobre jest forum "kobieta", czasami mozna plakac ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: MARETINA 01.12.04, 12:22 www.libiszowscy.com tam znajdziesz i mnie i mojego M. A właściwie A.... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina rewelka! 01.12.04, 12:26 kurcze, ladna jstes)))) maz przystojny, fajna para.... kiecka cudna)) z domu wysle Ci swoje zdjecie))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle ps. 01.12.04, 12:29 kiecka szyta na miarę, bo takich wielkich nie robią :")))) Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: ps. 01.12.04, 12:37 moje marzenie - 168 wzrostu, waga piórkowa, ciemne włosy i duży biust.. ech. przykro mi się zrobiło, że aga_lub_marcin wypunktowała mojego posta jako dolanie oliwy do ognia... ale pewnie miala rację. tym niemniej chyba nie czytała całości, bo mój jad nie wziął się znikąd....tylko z zębów jadowych hihihihiii!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ps. 01.12.04, 13:03 to ja mam 161 cm jasne wlosy, bez lokow i niebiskie oczy waga? kiedys lzejsza, teraz normalna. sterydy, ciaze itd... zrobily swoje Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: ps. 01.12.04, 13:32 dazzle, mi się wydaje, że aga_lub_marcin się pomyliła biorąc Twój post za post Pani zuzykowalik no i wyszło, że to Ty dolałaś oliwy do ognia :-I Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: ps. 01.12.04, 13:44 A bo i dolałam :pppp Bo mnie strasznie zabolały wypowiedzi zuzy. Bo nie toleruję bezmyślnego ranienia innych. Z żadnej przyczyny. A jej zaciętość pobudziła moją. Bez pardonu bym jej pewnie dała w machę, gdybym ją miała w zasięgu ręki. Tylko nie mówcie o tym mojemu mężowi. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ps. 01.12.04, 13:50 heheheh kiedys na forum kobieta byla dyskusja o tym, ze maz poskarzyl sie zonie, ze ich wspolna znajoma pisze do niego meile i chce sie umowic. biedna zona zapytala wszystkich jak sie zachowac)) najpierw trzymalismy fason i kulturalnie doradzalismy. potem wszystko zaczelo byc juz smieszne, kazdy schowal "kulture" w kieszen i byly teksty typu" za kudly ja!", ktos inny dopisywal " i z kopa ! i z kopa!" hehehe, naprawde sie usmialam. zona wyszla rozbawiona)))i napisla, ze najchetniej to walnela by ja "rakieta od tenisa w ryja"DDD Odpowiedz Link Zgłoś
maretina link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 13:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=18030819 pomyslowosc ludzka nie ma granic Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 14:48 Wiesz, sama nie wiem, jak bym się zachowała. Chyba uniosłabym się honorem i olała babona. To mój maż wybiera. Mam się brać za kudły z jakąś z..rą? Neeee, jestem ponad to. Trzymanie męża na smyczy jest dobre na krótki dystans. Jak facet powiedział żonie o mailu, to świetnie, ja bym po prostu ją zignorowała, ewentualnie poszła z nim razem i poczekała, aż on jej wyjaśni, że stawia go w niezręcznej i niechcianej przez niego sytuacji. Jakoś tak sobie nie wyobrażam, że chciałabym się z nią wdawać w dywagacje i tarzanie w błocie. Bleeeeeeeek. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 14:50 masz racje i ta kobieta nie zrobila nic z tych rzeczy, o ktorych pisalismy. po prostu w pewnym momencie przeszlo to w zart. byc moze taka forma obrony. w kazdym razie meza ma ok Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 14:58 Wiem, że to żart. Tylko, że ja miałam ostatnio załamkę (niepłodność itd...) i moja podejrzliwa wyobraźnia zaczęła sobie coś tam budować - sekretarka w pracy m... I jak już się tak nakręciłam, to w końcu i tak doszłam do wniosku, że nic jej nie zrobię. Olałam. I, oczywiście, to był najlepszy sposób. On przestał się nią fascynować, zresztą fascynacja okazała się całkiem niewinna - ona jest dla niego jak egzotyczne zwierzę. A ja coś dużo o nowym stażyście mówiłam ostatnio i jakoś tak temat zszedł na tego stażystę. Sekretarka jakoś zbladła. Gdzieś tam jest, pałęta się w tle, ale i stażysta też )) W końcu oboje pracujemy wśród ludzi. Trzeba sobie ufac. A teraz kupiliśmy mieszkanie. Dlatego tak na poważnie i dość osobiście potraktowałam tamtą dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 15:02 urzadzanie mieszkania Cie czeka ech! mi po roku lazenia po ginach, po badaniach zabraklo kasy na lozko, teraz je kupimy Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 15:03 Jak je już kupicie, to wypróbujecie. I tym razem... To będzie bardzo specjalne łóżko. NOWE. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 15:06 no pewnie, ze je przetestujemy)) Odpowiedz Link Zgłoś
1nova Re: ps. 01.12.04, 12:41 Sorki, ze Wam tu sie wtracam, ale z ciekawosci zajrzalam na Twoja strone Dazzle . Gdzie w naszym pieknym miescie uszylas taka kiecke? Pytam, bo ladna . Nova Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: ps. 01.12.04, 13:02 He. nie wiedziałam, że to się takie publiczne zrobi. Kieckę szyła mi i projektowała pewna znajoma plastyczka, polecona przez koleżankę z ASP. Odpowiedz Link Zgłoś
1nova Re: ps. 01.12.04, 13:08 Ladniutka - zarowno kiecka, jak i panna mloda . No, przepraszam za moja ciekawosc, ktora mnie zawiodla na Twoja strone . Nova Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: ps. 01.12.04, 13:10 Ok, ne ma sprawy! Może pojawią się tam kiedyś i inne zdjęcia... Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: rewelka! 01.12.04, 13:29 ja też widziałam ) super para z Was ) Maretinko, czy ja mogę poprosić o Twoja fotke? mój emil : agi76@autograf.pl (gazetowego nie używam) z góry dzienx )) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina wiesz co? 01.12.04, 13:14 ja tez nie mialam firanki na glowie)) zamiast welonu mialam kilka roz we wlosach Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: wiesz co? 01.12.04, 13:19 Kobieta niezależna... Mnie jak zobaczyła fryzjerka to od razu powiedziała, że welonu to ja pewnie nie będę miała - skąd wiedziała? Do głowy mi nie przyszło szmatą sobie zakrywać głowę. Diademy, korony, upięcia i te inne by mnie najprawdopodobniej wprowadziły w ciężką nerwicę. No i noc poślubna mogłaby wyglądać znacznie gorzej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: wiesz co? 01.12.04, 13:20 no to amy ze soba wiele wspolnego)))) mnie panie w salonie slubnym namawialy na firanke na glowe, ale sie nie dalam Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: wiesz co? 01.12.04, 13:24 Heh, mnie nikt na nic nie namawiał, bo się mnie boją... groźna jestem. Taka duża. I stanowcza. Czasem zastanawiam się, jak ten moj M ze mną wytrzymuje... Progesteron mi szkodzi na łagodność charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: wiesz co? 01.12.04, 13:26 moj maz tez jest lagodniejszy ode mnie)) jak trzeba cos wywalczyc,zalatwic, zadzwonic do ministerstwa zdrowia to wszyscy jego znajomi prosza by pogadal o tym z zonaDD. no i to ja dzwonie i dowiaduje sie o rozne sprawy specjalizacyjne itd. mnie nie da sie zbyc Odpowiedz Link Zgłoś