01.12.04, 11:47
wywaliło tamten wątek, nei doczytałam niczego, co napisałaś po moim poście o
braku gg sad
Obserwuj wątek
    • maretina Re: MARETINA 01.12.04, 12:12
      wyslalam Ci swoj numer, bo znalalazlam Cie w kontaktachsmile
      a wczesniej napialam, ze jak sie nie odezwiesz to przylejesmile))
      • dazzle Re: MARETINA 01.12.04, 12:19
        hehehehe, to to ja bym chciała zobaczyć. ja duża jestem... chcesz zobaczyć jak
        wyglądam?
        • maretina Re: MARETINA 01.12.04, 12:21
          pewnie ze chcesmile
          acha! pisalam Ci jeszcze, ze na odstresowaniwe dobre jest forum "kobieta",
          czasami mozna plakac ze smiechusmile
          • dazzle Re: MARETINA 01.12.04, 12:22
            www.libiszowscy.com
            tam znajdziesz i mnie i mojego M. A właściwie A....
            • maretina rewelka! 01.12.04, 12:26
              kurcze, ladna jstessmile))))
              maz przystojny, fajna para.... kiecka cudnasmile))
              z domu wysle Ci swoje zdjeciesmile)))))
              • dazzle Re: rewelka! 01.12.04, 12:28
                czekam niecierpliwie!
              • dazzle ps. 01.12.04, 12:29
                kiecka szyta na miarę, bo takich wielkich nie robią :"))))
                • maretina Re: ps. 01.12.04, 12:34
                  ja jestem kurdupelwink
                  • dazzle Re: ps. 01.12.04, 12:37
                    moje marzenie - 168 wzrostu, waga piórkowa, ciemne włosy i duży biust.. ech.
                    przykro mi się zrobiło, że aga_lub_marcin wypunktowała mojego posta jako
                    dolanie oliwy do ognia... ale pewnie miala rację. tym niemniej chyba nie
                    czytała całości, bo mój jad nie wziął się znikąd....tylko z zębów jadowych
                    hihihihiii!!
                    • maretina Re: ps. 01.12.04, 13:03
                      to ja mam 161 cmsad
                      jasne wlosy, bez lokow i niebiskie oczysmile
                      waga? kiedys lzejsza, teraz normalna. sterydy, ciaze itd... zrobily swojewink
                    • kalinosia Re: ps. 01.12.04, 13:32
                      dazzle, mi się wydaje, że aga_lub_marcin się pomyliła biorąc Twój post za post
                      Pani zuzykowalik smile no i wyszło, że to Ty dolałaś oliwy do ognia :-I
                      • dazzle Re: ps. 01.12.04, 13:44
                        A bo i dolałam :pppp
                        Bo mnie strasznie zabolały wypowiedzi zuzy. Bo nie toleruję bezmyślnego
                        ranienia innych. Z żadnej przyczyny. A jej zaciętość pobudziła moją. Bez
                        pardonu bym jej pewnie dała w machę, gdybym ją miała w zasięgu ręki. Tylko nie
                        mówcie o tym mojemu mężowi.
                        • maretina Re: ps. 01.12.04, 13:50
                          hehehehsmile
                          kiedys na forum kobieta byla dyskusja o tym, ze maz poskarzyl sie zonie, ze ich
                          wspolna znajoma pisze do niego meile i chce sie umowic.
                          biedna zona zapytala wszystkich jak sie zachowacsmile)) najpierw trzymalismy fason
                          i kulturalnie doradzalismy. potem wszystko zaczelo byc juz smieszne, kazdy
                          schowal "kulture" w kieszen i byly teksty typu" za kudly ja!", ktos inny
                          dopisywal " i z kopa ! i z kopa!" hehehe, naprawde sie usmialam. zona wyszla
                          rozbawionasmile)))i napisla, ze najchetniej to walnela by ja "rakieta od tenisa w
                          ryja"big_grinDDD
                          • maretina link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 13:56
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=18030819
                            pomyslowosc ludzka nie ma granicwink
                            • dazzle Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 14:48
                              Wiesz, sama nie wiem, jak bym się zachowała. Chyba uniosłabym się honorem i
                              olała babona. To mój maż wybiera. Mam się brać za kudły z jakąś z..rą? Neeee,
                              jestem ponad to. Trzymanie męża na smyczy jest dobre na krótki dystans. Jak
                              facet powiedział żonie o mailu, to świetnie, ja bym po prostu ją zignorowała,
                              ewentualnie poszła z nim razem i poczekała, aż on jej wyjaśni, że stawia go w
                              niezręcznej i niechcianej przez niego sytuacji. Jakoś tak sobie nie wyobrażam,
                              że chciałabym się z nią wdawać w dywagacje i tarzanie w błocie. Bleeeeeeeek.
                              • maretina Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 14:50
                                masz racje i ta kobieta nie zrobila nic z tych rzeczy, o ktorych pisalismy. po
                                prostu w pewnym momencie przeszlo to w zart. byc moze taka forma obrony.
                                w kazdym razie meza ma okwink
                                • dazzle Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 14:58
                                  Wiem, że to żart. Tylko, że ja miałam ostatnio załamkę (niepłodność itd...) i
                                  moja podejrzliwa wyobraźnia zaczęła sobie coś tam budować - sekretarka w pracy
                                  m... I jak już się tak nakręciłam, to w końcu i tak doszłam do wniosku, że nic
                                  jej nie zrobię. Olałam. I, oczywiście, to był najlepszy sposób. On przestał się
                                  nią fascynować, zresztą fascynacja okazała się całkiem niewinna - ona jest dla
                                  niego jak egzotyczne zwierzę. A ja coś dużo o nowym stażyście mówiłam ostatnio
                                  i jakoś tak temat zszedł na tego stażystę. Sekretarka jakoś zbladła. Gdzieś tam
                                  jest, pałęta się w tle, ale i stażysta też smile)) W końcu oboje pracujemy wśród
                                  ludzi. Trzeba sobie ufac.
                                  A teraz kupiliśmy mieszkanie.
                                  Dlatego tak na poważnie i dość osobiście potraktowałam tamtą dyskusję.
                                  • maretina Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 15:02
                                    urzadzanie mieszkania Cie czekasmile
                                    ech! mi po roku lazenia po ginach, po badaniach zabraklo kasy na lozko, teraz
                                    je kupimysmile
                                    • dazzle Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 15:03
                                      Jak je już kupicie, to wypróbujecie. I tym razem... To będzie bardzo specjalne
                                      łóżko. NOWE.
                                      • maretina Re: link do babwskich zapasow:)))) 01.12.04, 15:06
                                        no pewnie, ze je przetestujemysmile))
                • 1nova Re: ps. 01.12.04, 12:41
                  Sorki, ze Wam tu sie wtracam, ale z ciekawosci zajrzalam na Twoja strone
                  Dazzle smile. Gdzie w naszym pieknym miescie uszylas taka kiecke? Pytam, bo
                  ladna smile. Nova
                  • dazzle Re: ps. 01.12.04, 13:02
                    He. nie wiedziałam, że to się takie publiczne zrobi. Kieckę szyła mi i
                    projektowała pewna znajoma plastyczka, polecona przez koleżankę z ASP.
                    • 1nova Re: ps. 01.12.04, 13:08
                      Ladniutka - zarowno kiecka, jak i panna mloda smile. No, przepraszam za moja
                      ciekawosc, ktora mnie zawiodla na Twoja strone wink. Nova
                      • dazzle Re: ps. 01.12.04, 13:10
                        Ok, ne ma sprawy! Może pojawią się tam kiedyś i inne zdjęcia... Oby.
                        • 1nova Re: ps. 01.12.04, 14:45
                          Oby, oby! smile Nova
              • kalinosia Re: rewelka! 01.12.04, 13:29
                ja też widziałam smile) super para z Was smile) Maretinko, czy ja mogę poprosić o
                Twoja fotke? smile mój emil : agi76@autograf.pl (gazetowego nie używam) z góry
                dzienx smile))
                • maretina Re: rewelka! 01.12.04, 13:30
                  pewnie ze taksmile
                  • kalinosia Re: rewelka! 01.12.04, 13:33
                    czekam z utęsknieniem, odeślę swoje smile))))
    • maretina wiesz co? 01.12.04, 13:14
      ja tez nie mialam firanki na glowiesmile))
      zamiast welonu mialam kilka roz we wlosachsmile
      • dazzle Re: wiesz co? 01.12.04, 13:19
        Kobieta niezależna... Mnie jak zobaczyła fryzjerka to od razu powiedziała, że
        welonu to ja pewnie nie będę miała - skąd wiedziała? Do głowy mi nie przyszło
        szmatą sobie zakrywać głowę. Diademy, korony, upięcia i te inne by mnie
        najprawdopodobniej wprowadziły w ciężką nerwicę. No i noc poślubna mogłaby
        wyglądać znacznie gorzej smile)))
        • maretina Re: wiesz co? 01.12.04, 13:20
          no to amy ze soba wiele wspolnegosmile))))
          mnie panie w salonie slubnym namawialy na firanke na glowe, ale sie nie dalamsmile
          • dazzle Re: wiesz co? 01.12.04, 13:24
            Heh, mnie nikt na nic nie namawiał, bo się mnie boją... groźna jestem. Taka
            duża. I stanowcza.
            Czasem zastanawiam się, jak ten moj M ze mną wytrzymuje...
            Progesteron mi szkodzi na łagodność charakteru.
            • maretina Re: wiesz co? 01.12.04, 13:26
              moj maz tez jest lagodniejszy ode mniesmile))
              jak trzeba cos wywalczyc,zalatwic, zadzwonic do ministerstwa zdrowia to wszyscy
              jego znajomi prosza by pogadal o tym z zonabig_grinDD. no i to ja dzwonie i dowiaduje
              sie o rozne sprawy specjalizacyjne itd. mnie nie da sie zbycwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka