hogata1605 09.12.04, 19:34 Słuchajcie we wtorek miałam podane dwie ampułki pregnylu.Dzisiaj byłam na USG i pęcherzyk dalej jest.Dlaczego nie pekł.Czy któraś z was też tak miała?? hogata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Pęcherzyki i PREGNYL 09.12.04, 21:23 ja niestety też mam ten problem,m-ąc po laparo. pierwszy od nie wiem jakiego czasu samodzielnie urósł pęcherzyk już w 5 d.c. miał 14,5mm, w 11 d.c. 17mm w 12 d.c. przepisana 1 ampułka pregnylu(niestety tylko jedna),podałam ją sobie w 12 d.c.,ból jajnika radość,ze coś w końcu boli w okolicach owu. i 14 d.c. USG i niestety torbiel krwotoczna 37mm,a lekarz na to to ja u pani tylko widzę in-v.... wyrzucam sobie teraz,ze nie poprosiałam lekarki o 2 ampułki... czytałam,ze jak z ciałkp żółte wypełani się krwią i tworzy się taka torbiel,to mimo wszystko MOGŁA BYĆ OWU ?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
hogata1605 Re: Pęcherzyki i PREGNYL 09.12.04, 21:28 U mnie były podane dwie ampułki a i tak nie pekło.Pęcherzyk jest taki sam jak przed pregnylem.Jeszcze sie łudze ze może peknie Musimy być silne hogata Odpowiedz Link Zgłoś
hogata1605 Re: Pęcherzyki i PREGNYL 09.12.04, 21:23 Puk puk Jesteście tam dziewczyny. Prosze napiszcie co otym myslicie bardzo się denerwuje. Proszę... smutna hogata Odpowiedz Link Zgłoś