melena2 06.01.05, 17:37 Dziewczyny, po raz pierwszy jest druga kreska! Ziółka działają!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: udało się! 06.01.05, 17:38 GRATULACJE!!! Pięknie, ciesz się ile tylko możesz Pozdrawiam, Ola 31 cykl starań rozpoczęty (w tym pierwszy "odpoczynkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: udało się! 06.01.05, 18:02 Cudownie!!! Ogromniaste gratulacje!!! Napisz coś więcej o Waszych problemach...to dodaje nadziei Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
melena2 Re: udało się! 06.01.05, 18:43 No, wię walka z niepłodnością trwała trochę ponad 2 lata. Pryszcz w porównaniu z tymi co to już ładnych kilka lat... Ale same wiecie jak to boli, kiedy okazuje się, że znowu fiasko, zero, nic. Najpierw naturalnie. Badania (standardowe )OK, zaszczepiona przeciw różyczce itd. I cisza... Mija kilka miesięcy, rok. Skierowaliśmy się do NOVUM. Inseminacje. Bez powodzenia. Bardzo negatywne wspomnienie o dr Zamorze. Ma klub fanek, więc pewnie się komuś narażę. Postanawiamy odpocząć, jestem rozjechana psychicznie, forsa na wykończeniu... Postanawiamy opuścić NOVUM i poczekać aż poprawi się moja psyche. Pojawia się wątek "zioła" na tym forum i zaglądam na niego regularnie. Sporządzam mieszankę ze składników podanych w pierwszym poście (jasnota biała itd). Taskam w termosie do pracy. Popijam 3 razy dziennie. Mąż (słabe plemniki) łyka 3 x dziennie preparat MACA. Mijają 4 miesiące ziółkowej kuracji (właśnie zrobiłam przerwę), kupiłam składniki już na inną mieszankę... a tu @@@@ się spóźnia! Bardziej dla świętego spokoju niż z nadzieją zrobiłam test ciążowy i jest! Druga kreska! Pojutrze idę zrobić beta hcg. Mam nadzieję, że to nei fałszywy alarm (czy testy kiedykolwiek komuś skłamały??) i że maleństwo dobrze się zagnieździ... Całuję Was mocno i przekonuję do ziOłek!! Odpowiedz Link Zgłoś
melena2 Re: udało się! 06.01.05, 18:46 Zapomniałam jeszcze dodać, że przez 3 m-ce brałam kropelki ziołowe Herbapolu na obniżenie prolaktyny (PERIONORM). Odpowiedz Link Zgłoś
michalinnaa Re: udało się! 06.01.05, 21:51 Moje ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: udało się! 06.01.05, 22:36 Dziękuję za to strzeszczenie Twoich starań. Też popijam ziółka (te same co Ty) od miesiąca i pokładam w nich nadzieję (w czymś trzeba...) Jeszcze raz moje gratulacje!!! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: udało się! 07.01.05, 07:28 Sprawdż jak rosnie beta, oznacz progesteron i ciesz się Odpowiedz Link Zgłoś
melena2 Re: udało się! 07.01.05, 09:08 Zrobiłam drugi test, no kecha jak byk, idę zrobić beta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek15 Re: udało się! 07.01.05, 09:40 Gratuluję Ci serdecznie i życzę wiele szczęścia Tobie i maleństwu! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes59 Re: udało się! 07.01.05, 10:29 Pozostaje tylko pogratulować. Życzę Ci byś przez te 9mc była zawsze radosna i jak najmniej dokuczły Ci objawy. Mam nadzieję,że czas na rozwiązanie nie będzie się dłużył i żebyś szybko poczuła jak maleństwo kopie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
melena2 Re: udało się! 07.01.05, 10:38 Teraz potrzebuję tylko beta hcg, żeby się już upewnić na mur-mur. To się robi na czczo, czy po jedzeniu?... Odpowiedz Link Zgłoś
melena2 Re: udało się! 07.01.05, 11:25 Dziewczyny, ściskam Was wszystkie baaardzo serdecznie, życząc drugiej krechy i wyśnionego malucha! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: udało się! 07.01.05, 11:25 oj ja też bym chciała tak zdrowo na ziółkach zajść... Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: udało się! 07.01.05, 11:35 Na betę nie trzeba iść naczczo.Pędź szybciutko i zaraz nas informuj.Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrotka Re: super!!! gratuluję z całegoi serca!!! n/t 19.01.05, 13:01 Moje ogromne gratulacje. Takie wyznana strasznie umacniają że w końcu się kiedyś uda. Ze dla każdej z nas przyjdzie w końcu ten upragniony moment i będzie druga kreska. Życze tego każdemu a wiadomo najbardziej nas zrozumieja te które mają podobny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
justy11 Re: udało się! 19.01.05, 13:18 Melena2 bardzo cię prosze napisz skład i dokładnie jak się pije te ziólka. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: udało się! 19.01.05, 20:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=15642786&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
gugagu Re: udało się! 19.01.05, 22:13 także GRATULUJĘ! naprawdę super! Biegnę pić swoje ziółka Odpowiedz Link Zgłoś