sandra123 18.01.05, 13:42 Mam miec histeroskopię w następnym cyklu. Badanie ma kosztować PLN 1200 !!! Mocno się zastanawiam. czy ktoś miał to badanie ? Na czym ono polega i jak przebiegało ??? S Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: HISTEROSKOPIA - CZY KTOŚ MIAŁ TO BADANIE? 18.01.05, 13:45 Opis badania masz tutaj: www.zdrowie.med.pl/uk_rozrodczy/badania/skopia.html ******** czekam na cud 36 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
beciaf Re: HISTEROSKOPIA - CZY KTOŚ MIAŁ TO BADANIE? 18.01.05, 20:11 Powyższy opis jest wyczerpujący. Miałam to badanie w tamtym roku, tylko ja nic nie płaciłam! Dostałam skierowanie od gina, zarówno na to badanie, jak i na hsg czy laparoskopię. Nie martw się, będziesz spała więc nic nie poczujesz. Po badaniu, też nie miałam żadnych dolegliwości. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: HISTEROSKOPIA - CZY KTOŚ MIAŁ TO BADANIE? 18.01.05, 21:18 Ja też nic nie placilam,zrobiono mi histero. w szpitalu.Postaraj się o skierowanie,muszą ci to zrobić bezplatnie jeżeli jesteś ubezpieczona.Mnie zrobiono ten zabieg w W-wie na Starynkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
ania9943 Re: HISTEROSKOPIA - CZY KTOŚ MIAŁ TO BADANIE? 18.01.05, 21:41 dowiedziałam się że muszę mieć zrobione takie badanie i trochę jestem zaniepokojona bo lekarz chce je zrobić sam w swoim gabinecie. Czy to nie jest niebezpieczne? czy ktoś zna doktora Mutrynowskiego? czekam na informacje. gorąco proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: HISTEROSKOPIA - CZY KTOŚ MIAŁ TO BADANIE? 18.01.05, 21:44 Nie znam i chyba nie chcę znać taką histeroskopię wykonuje się z udzialem anestezjiloga.Radzilabym jednak zglosić się ze skierowaniem do szpitala i to najlepiej poloż-gin. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra123 Re: HISTEROSKOPIA - CZY KTOŚ MIAŁ TO BADANIE? 19.01.05, 08:08 Dzięki za odpowiedź i przeded wszystkim podpowiedź że można to badanie zrobić za darmo !!! Gin. nawet o tym nie wspomniał - pewnie dlatego że ma być robione w jego prywatnej klinice. Tyle kasy to dla nas bardzo dużo - a przecież usiłujemy zebrać kasę na 2 in vitro. Jednak boje się że jak swojemu ginowi zaproponuję żeby mnie skierował do szpitala na histeroskopię to się na mnie obrazi/ będzie urażony. s Odpowiedz Link Zgłoś