nie_mama 05.05.05, 19:17 Czy ktoś był nim stymulowany? jeśli tak to z jakim skutkiem. No i czy ktoś ma ulotkę od tego leku? Ja niestety kupiłam na sztuki więc nie mam ulotki,a uwielbiam uczyć się ich na pamięć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga286 Re: Puregon? 06.05.05, 11:55 za wiele Ci nie powiem bo dopiero od wczoraj zaczęłam go brac, wczesniej byłam stymulowana clo. Możemy jednak wymieniać się doświadczeniami w ciagu brania. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: Puregon? 06.05.05, 14:58 Cześć Aga. Co do Puregonu to ja wiążę z nim nadzieje bo jest to lek drugiego rzutu więc może jest lepszy niż Clo.No z pewnością nie dziła tak negatywnie na śluz jak clo. Ja jestem nim stymulowana częściowo, bo mam terapię łączoną najpierw clo przez 5 dni a potem dopiero Puregon.Tak jaest znacznie taniej. No i w niedziele IUI.Boże spraw by się udało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: Puregon? 06.05.05, 12:13 poszukaj na bocianie - tam jest duzo dziewczyn które go braly, oprocz tego wpisz w wyszukiwarce google "puregon" i masz pelno informacji Odpowiedz Link Zgłoś
aga286 Re: Puregon? 06.05.05, 16:13 Będę trzymała kciuki za Ciebie. Ja dopiero w przyszłym tygodniu w czwartek jadę na USG w 12dc a potem następnego dnia albo za 2 dni IUI. A tak w ogóle to gdzie robisz IUI? Aga Odpowiedz Link Zgłoś