Dodaj do ulubionych

Puregon 1800???

29.09.10, 10:26
Dziewczyny mam pytanie czy brala ktoras z was zastrzyki PUREGON 1800??
Obserwuj wątek
    • camila111 Re: Puregon 1800??? 29.09.10, 10:36
      ja brałam Puregon, ale mniejsza dawkę i chyba 1800 to nie ma. największa jest chyba 900 o ile sie nie mylę.
      • magdafiolka Re: Puregon 1800??? 29.09.10, 10:50
        Dawke 900 mialam w sierpniu nie udalo sie wiec musielismy miesiac przerwy zrobic.Wczoraj bylismy w klinice i lekarz od przyszlego wtorku kazal mi barac dawke 1800 jezeli sie z ta dawka nie uda musimy zrobic 2-3 miesiace przerwy bo to juz jest silna dawka.
        Pytalam bo myslalam,ze moze ktos juz taka dawke bral,a udalo cie sie po dawce 900??Ile w sumie razy bralas zastrzyki??
        • camila111 Re: Puregon 1800??? 29.09.10, 11:17
          Ja teraz przygotowuję sie do INV. zużyłam juz Gonal-F (to samo co Puregon tylko inny producent) 900jm i biore dalej mam przepisane kolejne 750 jm i w piątek dowiem sie czy brać jeszcze. Także mam prawie taka sama dawkę jak ty. a zastrzyki robię od wtorku 21.09 po 150 j.m. i na pewno do jutra, a jak juz pisałam 1.10 dowiem się co dalej.
          Do jakiego zabiegu jestes przygotowywana?
          • magdafiolka Re: Puregon 1800??? 29.09.10, 11:38
            Ja lecze sie w klinice w Niemczech.Dawke dzienna przy Puregon 1800 mam 75 j,m od 3 dnia cyklu.To jest juz moja czwarta seria zastrzykow tylko co dawka to silniejsze.Jak narazie nie jestem przygotowana do zadnego zabiegu bo,aby miec np.inseminacje brakuja mi jeszcze minimum dwie proby z zastrzykami chcielismy to ominac,ale niestety sie nie da.Obecnie jestem na etapie zastrzykow ktore niby maja mi pomoc zajsc,ale jak narazie brak efektowcryingcrying
            A dlugo sie staracie?
            Mialas jakies bole po tych dawkach zastrzykow??
            • camila111 Re: Puregon 1800??? 29.09.10, 11:48
              Staramy sie od 3 lat - 2 lata u konowałów, dopiero od roku u dobrego lekarza. przez pół roku leczenia u ostatniego gina próbowaliśmy IUI ale niestety kilka prób bez efektu bo nawet nie doszło do zabiegu bo jak nie wypadła w "tych dniach" Wigiliasadsad to albo nie urosły pęcherzyki albo nagle znikły no i zdecydowalismy sie na INV.
              bóle zaczeły mi się po 5 zastrzyku i mam do tej pory. czuje jak mnie ciągnie w podbrzuszu, ale ból do wytrzymania.
              powodzenia
              • magdafiolka Re: Puregon 1800??? 29.09.10, 12:57
                My w klinice jestesmy jakies 9 miesiecy predzej prowadzil mnie moj gin,ale bez efektow.Bardzo chetnie bysmy zdecydowali sie na konkretne zabiegi typu IUI,ale nie mozemy poniewaz musielibysmy to robic prywatnie,a nie ukrywam,ze koszta sa wysokie,wiec lecimy powoli i czekamy dwie serie ,a wtedy kasa chorych pokryje konkretne zabiegismile

Wzajemnie powodzenia i udanych dwoch kresek na tesciesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka