Dodaj do ulubionych

ile powinna wyiść beta żeby być w ciąży

23.05.05, 12:40
mam właśnie takie pytanko ile powinna wyiść beta żeby się okazało że jest się
w ciąży pomózcie
Obserwuj wątek
    • vikiko Re: ile powinna wyiść beta żeby być w ciąży 23.05.05, 14:37
      jak już wyżej pisałam jestem też po ICSI teraz 16 tc i beta 0
      • marijohanna vikiko!! 23.05.05, 14:44
        vikiko, dlazcego masz bete 0 przy ciazy?? jak to mozliwe???
        • vikiko Re: vikiko!! 23.05.05, 19:56
          trochę nie tak napisałam jestem w 16 tc a betę robiłam tylko raz w 9 tc
          dlaczego wynik negatywny ? nie mam pojęcia ale najprawdopodobniej laboratorium
          dało plamę;-(
          • kwiatek-21 Re: vikiko!! 24.05.05, 07:48
            a za którym razem zaszłaś w ciąze i powiedz mi jak wiesz ile musi wynosic beta
            zeby okazało sie że jestsię w ciąży.
            • vikiko Re: vikiko!! 24.05.05, 11:35
              hejwink za drugim podejściem udało sięwink co do bety to mnie oto nie pytaj moja
              beta w 9tc wyszła równa zeruwinkdo tego miałam dwa normalne "okresy" wink
              Pozdrawiam i trzymam kciuki.
              • kwiatek-21 Re: vikiko!! 24.05.05, 22:48
                no to ekstramusieli sie ładnie rąbnąc w laboratorium ale najważniejsze jest to
                że masz w sobie dzidzie a powiec mi jak to możliwe że jesteś w ciąży a mniałaś
                2 normalne miesiączki ijak odkryłaś że jesteś w ciązy bo ja gdybym tak mniała
                pomyślała bym że się nie udało skoro dostałam@ bardzo mne to ciekawi trzmaj
                kciuki za mnie a ja będe trzymac za ciebie
                • vikiko Re: vikiko!! 24.05.05, 22:51
                  wiedziałam bo mierzyłam regularnie temkę-nie spadała podczas krwawień poza tym
                  podczas pierwszej ciąży też podobnie miałam.krwawienie ustało brzuchol duży i
                  jest ok
            • jamile bhcg 24.05.05, 22:59
              kwiatku, beta powyżej 5 daje już jakieś nadzieje
              no a powyżej 10 wygląda całkiem obiecująco
              • kwiatek-21 Re: bhcg 25.05.05, 11:45
                dzięki czyli żeby okazało się że jestem w ciązy to musze mnieć taki wynik boze
                niewiecie jak sie boje to znaczy nie chciałam nikogo urazic wiecie napewno jak
                to jest juz nie wiem co pisać tak się denerwuje a do bety jeszcze daleko lekarz
                powiedział że mam silny organizm i jestem młoda a to przechyla sie na moją
                kożyść mam dopiero 21 lat pozdrawiam
    • kwiatek-21 Re: ile powinna wyiść beta żeby być w ciąży 26.05.05, 08:15
      no dziewczynki nic nie wiecie może jest wśród nas jakśpielęgniarka albo położna?
      • tekla12 Re: ile powinna wyiść beta żeby być w ciąży 26.05.05, 09:30
        Nie trzeba być położną/pielęgniarką żeby wiedzieć. Wystarszy skorzystać z
        wyszukiwarki.
        www.forumginekologiczne.pl/md.php?name=mtxt&file=article&sid=1911&m=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka