Dodaj do ulubionych

Halo tu SZCZECIN - ( lipiec )

• agat78 do Asiaku :)) 27.07.05, 07:57
      Zajrzyj na pocztę prv na gazecie.pl. Zostawiłam Ci tam wiadomość.
      Pozdrawiam
      • mea8 Witam wszystkie 27.07.05, 09:24
        Mam nadzieję, że nie będzie to odebrane ale chciałam się pochwalićsmile
        Byłam wczoraj na drugim usg i wszystko w porządku, dzidzius rośnie jak na
        drożdzach, ma juz 33 mm od czubka głowy do pupy i jak orzekł doktorek wyrośnięta
        bestia. termin porodu juz przesunięty o tydzień wcześniejsmile
        Teraz czekaja nas badania prenatalne czyli nastepny stres, trzymajcie kciuki za
        młodego żeby zdrowy był.

Nie_mamo dzięki za pamięć. Trzymam kciuki zeby urzednicy poznali sią na Was
        iżebyście szybko tulili mała kruszyne, a potem ... może będzie rodzeństwosmile.

Pozdrawiam gorąco, od następnego tygodnia zmykam na urlop big_grinbig_grin
    • beatrice73 po wakacyjnym niebyciu :) 01.08.05, 13:30
      czesc dziewczyny, widze ze wakacje maja istotny wplyw na nasz watek, spadlysmy
      dosc daleko, ...ale w koncu sa wakacje smile
      ostatnio chodzilam do dr i widywalam dosc czeste te same twarze, zastanawialam
      sie wtedy czy czasami to ktoras z was? smile czy moze ktoras w ostatnim czasie
      dosc czesto pojawiala sie u dr B? moze sie spotkalysmy? tak zupelnie
      przypadkiem? smile napiszcie prosze
      pozdrawiam wciaz wakacyjnie i slonecznie smile
      • agat78 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 07:50
        Hej,
        ja ostatnio byłam ze 3 razy u dr na monitoringu, ale mnie raczej nie mogłaś
        widzieć, bo tylko raz była kolejka, a pozostałe 2 razy byłam sama, pustki w
        poczekalni wink
        Często też chodziłą myszka-m. Tez na monitoring wink Może to ona .....

Ja jestem po stymulacji. Miałam na CLO 4 pęcherzyki, po 2 w każdym jajniku. Pod
        koniec były 2 dominujące w lewym jajniku. Endometrium tez ładnie rosło.
        Doktorek był bardzo zadowolony. Jednak wiesiołek jest super. Niby CLO zaburza
        śluzówkę i ja miałam super i śluzówkę i endo a ile śluzuuuu.... wink
        Teraz czekam.......

Pozdrawiam cieplutko
        • beatrice73 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 11:56
          no rezultaty super, trzymam mocno mocno kciuki smile

co do spotkan u doktorka, to tak mialam nadzieje ze mimo wszystko ktoras z tych
          osobek okaze sie kolezanka z forum smile)
          pozdrawiam i raz jeszcze..... mocne kciuki smile

ps. a chodzilas z M na wizyty? smile
          • agat78 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 14:16
            Ja też się zastanawiam często czy któraś z siedzących lasek w poczekalni nie
            pisuje czasem na forum hihihi.

A na wizyty zawsze chodzę z M, który zawsze czeka na mnie grzecznie w
            poczekalni. Ostatnio nawet spotkałam się tam z Agatką smile
            • beatrice73 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 14:26
              hmmmm.... a nie bylo to np w piatek tydzien temu? smile)) bo moze jednak sie
              nieswiadomie spotkalysmy ? smile)) taka ladna z ciebie brunetka w rozu? smile) ale by
              bylo fajnie!! smile

a kiedy testujesz?
              • agat78 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 14:38
                NOOOO!
                hihihi
                byłam w piątek 22.07 i 29.07

hmmmm... to Ty byłaś blondynką, która siedziała koło wejscia, czy ciemnowłosą z
                kąta??
                • agat78 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 14:39
                  Zapomniałąm napisać, że byłam w oba dni na 18:20 i nie jestem brunetką, ale mam
                  długie, ciemne włosy. Miałam różowe butki, różową marynarkę i byłam w jeansowej
                  spódnicy...
                  • beatrice73 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 16:32
                    hi hi hi... ale fajnie smile))
                    ja mam takie wlosy "nijakie" w sensie ani blond ani ciemne, ale sa dlugie i
                    zazwyczaj wiazane w kite, siedzialam grzecznie w kaciku i czekalam na swoja
                    kolejke smile

a z ciebie fajna laska i bedzie sliczna mama smile)
                    • agat78 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 18:50
                      Hihihi, niom fajnie, że się poznałyśmy wink zerkajac na Ciebie widziałam jak Ty
                      zerkasz na mnie hehehe.

Tez z Ciebie fajna laska.

Przed Toba wchodziła ta starsza kobieta, która siedziała po Twojej prawej
                      stronie a po Tobie chyba ta blondynka, co siedziała koło drzwi.

Więc jak mnie poznałaś, to poznałas też Agatę (myszkę-m). Bo ona wtedy też była
                      i razem z moim M stałyśmy i rozmawiałyśmy. Ona tez jest ciemnowłosa smile)

Ciekawe czy takie spotkanie w poczekalni zaowocuje jakimś brzuszkiem??!!
                      • beatrice73 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 02.08.05, 19:22
                        hahaha smile
                        ale fajnie !!!! smile)

teraz tylko czekac na dobre wiesci, w koncu "spotkanie " sie odbylo, prawda? a
                        2 dominujace pecherzyki to juz u ciebie dobry poczatek na pokazny brzuszek smile))

brzuszkow i u ciebie i u siebie i u myszki, i.... serdecznie zycze
                        • myszka-m Re: po wakacyjnym niebyciu :) 03.08.05, 16:33
                          A ja jestem brunetką i lubię róż smile No i oczywiście mój M. twierdzi, że jestem
                          ładna winkA może wymyślimy sobie jakieś hasło, żeby w poczekalni wyłonić
                          koleżankę z forum? Fajnie by było, co nie?
                          Pozdrawiam wszystkie oczekujące cudu.
                          • beatrice73 Re: po wakacyjnym niebyciu :) 03.08.05, 18:33
                            to w takim razie rowniez wiem juz jak wygladasz, myszko smile)
                            te cos jako znak rozpoznawczy to nie taki zly pomysl, przeciez moznaby potem
                            chocby na jakas pobliska kawke wyskoczyc, albo choc porozmawiac w poczekalni...

aaa... maz ma racje smile

ja, jesli teraz nie wyjdzie to daje sobie spokoj, nie wiem na jak dlugo ale
                            chyba powoli zaczynam rezygnowac, licze wiec ze tym razem .... (az sie boje
                            powiedziec, napisac lub pomyslec glosno)

no coz, widze ze jest kolejny watek szczecinski wiec juz nastepnym razem w
                            razie czego bede skrobac tam smile
                            pozdrawiam serdecznie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka