ela333 12.07.05, 21:10 Ginka kazala zrobić. prywatnie oczywiście, bo przecież w tym cholernym kraju nic nie da się zrobić chyba bez pieniędzy! Więc mi obliczyli w przychodni, że 140 zeta. za co? Co wskażą te hormony przy staraniach ciążowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksara4 Re: co wskazują hormony tarczycy i estradiol??? 12.07.05, 21:59 przeciez hormony tarczycy to nawet normalny internista moze zlecic i to za darmo! ja robialam, estradiol od gina jest bezplatnie. Tyle juz badan hormonow robilam i nigdy za nic nie placilam. Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: co wskazują hormony tarczycy i estradiol??? 12.07.05, 22:55 mozna bezpłatnie. więc nie daj sie wrobić. estradiol zależnie od dnia cyklu swiaczy o tym jaka jest komórka jajowa. jak pięknie przyrsta to znaczy, ze pęcherzyk rośnie i jest pełen. optymalna wielkość dla jednego pęcherzyka to koło 200 pg/ml i juz jest wówczas powód do zachwytu. a co do tarczycy no to powodów jej badania jest baaardzo wiele Odpowiedz Link Zgłoś
ela333 Re: co wskazują hormony tarczycy i estradiol??? 14.07.05, 20:00 to kiedy najlepiej zrobić badania estradiolu, żeby wyszedł wyniik, czy pieknie rośnie pęcherzyk i czy jest pelny? A jak isię mają hormony tarczycy do prób zajścia w ciążę? Bardzo mnie to interesuje................ Odpowiedz Link Zgłoś
jamile hormony tarczycy 14.07.05, 20:06 polecam linki: www.resmedica.pl/zdart4999.html www.forumginekologiczne.pl/txt/a,1908,2 Odpowiedz Link Zgłoś