hortika 04.08.05, 16:22 Możecie coś poradzić. Raczej w grę wchodzi badanie prywatne, bo praca nie pozoli mi w żaden sposób na skorzystanie z "usług" szpitala? Gdzie robiłyście i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga286 Re: HSG/HyCoSy w Warszawie-gdzie? 04.08.05, 16:40 hello, ja robiłam w szpitalu na Starynkiewicza za 190zł, wiem, że robią też w Spółdzielni rentgenologów (chyba taka nazwa) na Waryńskiego (wrzuć w wyszukiwarkę i znajdziesz) tam HSG jest chyba za 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: HSG/HyCoSy w Warszawie-gdzie? 04.08.05, 17:43 dzięki. Musiałaś placić w szpitalu? Ale pewnie też rano trzeba być.. zmieniam pracę i nie bardzo będę mogła przynajmniej na początku się urywać. I bardzo chcę znaleźć badanie drożności z wykorzystaniem usg, a nie rtg, bo wydaje mi się mniej szkodliwa ta wersja Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Ale to chyba pomylka 04.08.05, 21:07 Aga, hycosy to nie to samo, co hsg! hsg to promienie rtg, a hycosy to usg. Cos pokrecilyscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ronka4 Re: HSG/HyCoSy w Warszawie-gdzie? 04.08.05, 18:17 Cześc ja miałam hsg na Waryńskiego w spółdzielni rentegenowców. Koszt 200 zł, robia tylko w środy , ja miałam o godz. 15 i wynik miałam o 17 Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 hura!!! 04.08.05, 21:04 czyli jednak robia w warszawie? dopiero prowadzilam sledztwo i wychodzilo na to, ze nie robia i mialam jechac do Krakowa. Dziewczyny, jak to wyglada dokladnie? tez daja glupiego jasia? tez boli? Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: HSG/HyCoSy w Warszawie-gdzie? 09.08.05, 00:42 a macie nr tel na Jana Pawla? Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: HSG/HyCoSy w Warszawie-gdzie? 09.08.05, 12:40 udało mi się wcozraj doszukac nr tel, jest to: 620 39 64, gabinet mieści sie przy jana Pawła 34/44. przyznam , ze jeszcze nie dzwonilam, ale zaraz to zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia125 Re: HSG/HyCoSy w Warszawie-gdzie? 04.08.05, 21:38 HyCoSy w Warszawie robi dr Slusarski (Jana Pawla rog Solidarnosci) w gabinecie firmowanym przez dr Brankowska(chyba endokrynolog?) Koszt badania 280zl. Iwcia Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: HSG/HyCoSy w Warszawie-gdzie? 08.08.05, 13:14 Dzięki-na pewno zadzwonię. Oczywiście, ze hsg, to nie to samo co HyCoSy, ale pytałam o oba te badania, bo z forum wynikało, że nigdzie w Warszawie HyCoSy nie robią. Ciesze się, ze sie myliłam Odpowiedz Link Zgłoś