niuska10 01.09.05, 17:30 Z własnego i nie tylko. W Warszawie przyjmuje bioenergoterapeuta pan Połonecki. Przyjeżdża z Kanady. Ma duże osiągnięcia na swoim koncie. Pomógł dziewczynom, które już się poddały. Ja własnie jestem na etapie Jego energii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:31 taaa a jesteś już w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
niuska10 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:32 Słuchaj On powiedział, że jestem Poleciałam na badanie krwi Czuję się dziwnie Dzisiaj miałam 4 wizytę Sama jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:34 nie wierzę w to, ale mam nadzije, ze jesteś w tej ciąży-daj znaka jak wyniki-trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
niuska10 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:35 To byłby cud Ale moje 2 koleżanki już się poddały ... Odwiedziły Go i ... Jedna już ma Mikołajka Odpowiedz Link Zgłoś
niuska10 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:33 Ja tez nie mogę w to uwierzyć Jutro odbieram wynik Zresztą nawet przy Nim to powiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
niuska10 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:34 Ja już miałam mieć laparoskopię ...Już nawet leżałam w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 22:55 niuska10 napisała: > Ja już miałam mieć laparoskopię ...Już nawet leżałam w szpitalu Eche, " juz byl w ogrodku, juz wital sie z gaska..." Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: Polecam z własnego doświadczenia 02.09.05, 00:29 dobra, no ja tez poprosze o namiary, napisz cos o nim wiecej, jaki on jest, ile sie placi, gdzie przyjmuje? w Wawie? Odpowiedz Link Zgłoś
niuska10 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:31 I jeszcze jedno ... Czekam na bobasa od ok. 4 lat. I powiem Wam, że po 3 wizytach okesu nie mam już 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
niuska10 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:36 Ja miałam dość lekarzy, szpitali Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:37 rozumiem Cię-też mam dość, chociaż dopiero (a moze aż )rok sie staram Odpowiedz Link Zgłoś
margola111 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 17:37 jak Ci się uda to daj mi namiary na priva ) Odpowiedz Link Zgłoś
mk1975 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 19:00 błagam o namiary!!! tylko szybko!!! szybko proszę!!! bo juz się nie mogę doczekać )) super jest wreszcie jakaś nadzieja!!! proszę o namiar na forum, bo komp mi słabo działa i ciągle się blokuje, wolę już nie kombinować, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
paula29 Re: Polecam z własnego doświadczenia 01.09.05, 21:08 ja też poprosze i daj znać jaki wynik testu ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 dawaj 01.09.05, 21:31 ja kiedys slyszalam o tym panu jakies 2 lata temu niuska jak jutro wyjdzie ze TAK to dawaj nam tu namiary kobitko no i trzymamy kciuki )) Odpowiedz Link Zgłoś
marta003 Re: Jak namówić M 02.09.05, 08:42 na wizytę? Powiedział że w czarodzieja nie wierzy i nigdzie nie pójdzie. Kiedyś byliśmy u takiej pani rosjanki która mieszka w Polsce i ma podobne "uzdolnienia" i powiedziała że w ciągu pół roku zajdę w ciążę. Minęło już 3 lata i ....Więc mój M już nie wierzy (tym bardziej że sam ma wykształcenie med i wiecie jak to jest). Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: Jak namówić M 02.09.05, 09:07 a po co go chcesz namawiac??? idz sama jak on nie chce a swoja droga to mozesz mu powiedziec ze on wcale nie musi w to wierzyc zaszkodzic nie zaszkodzi skoro jest temat i komus pomoglo dajmy na to 1 osobie na 20 to moze ty bedzisz ta jedna osobą??? Odpowiedz Link Zgłoś
marta003 Re: Jak namówić M 02.09.05, 09:13 Chciałam iść z nim żeby bioenergo też go oczyścił ze złych prądów czy energii. Ale może masz rację? Po co mam go ciągać ze sobą? Chyba pójdę sama. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: A Wy pójdziecie same ? 02.09.05, 09:25 tak ja mojego wyciagnelam do aleksieja i zaluje bo przez niego sama sie nastawilam anty. a jak wiecie wiara czyni cuda ja pojde sama tylko ze nie jestem z warszawy wiec musze najpierw sie umowic czekam na jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: A Wy pójdziecie same ? 02.09.05, 10:03 mk1975 napisała błagam o namiary!!! tylko szybko!!! szybko proszę!!! bo juz się nie mogę doczekać )) super jest wreszcie jakaś nadzieja!!! proszę o namiar na forum, bo komp mi słabo działa i ciągle się blokuje, wolę już nie kombinować, Magda Ja przepraszam ale mnie to wygląda na kryptoreklamę .... zwłaszcza ten krzyk o namiary na forum Odpowiedz Link Zgłoś
neja do niuska 02.09.05, 10:08 Powiedz mi proszę jakie miałaś badania robione do tej pory, jaki masz poziom hormonów płciowych, miałaś HSG ? a IUI ? co jeest przyczyną Twojej niepłodności ? Wszystkie Kobity które się własnie jeżą na mnie z powodu tej podejżliwości - jestem na etapie "wszyscy chcą zarobić na moim nieszczęściu a wokoło same hieny" Odpowiedz Link Zgłoś
mk1975 Re: A Wy pójdziecie same ? 02.09.05, 17:09 jaka kryptoreklama? nie mogę dostać się do skrzynki i zobaczyć jak właściwie wygląda ta pozycja, bo w wyobraźni mam opis nie do wykonania, a teraz jeszcze nie dowiem się gdzie przyjmuje ten bio...no to chociaż telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
motylka77 Re: Polecam z własnego doświadczenia 02.09.05, 10:12 Ja też bardzo, bardzo proszę o namiary na tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
ola7 Znam tego bio 02.09.05, 10:25 witajcie, bylam u tego Pana jakies 5 lat temu z inna dolegliwoscia. Wtedy przyjmowal na Ochocie. Niestety kupa ludzi, wizyta trwa moze 5 minut i nastepny. A tak nie dziala dobry bio. Nic nie pomoglo i niestety ale ten Pan nie cieszy sie dobra opinia wsrod bioenergoterapeutow...a tu ktos moj robi dobry PR. pozdrawiam Ola zawsze trzeba pamietac ze bio rowniez moze zaszkodzic, chociazby w sytuacji kiedy sam jest wypruty z energii poprzez przyjecie wielu pacjentow Odpowiedz Link Zgłoś