karolina1008 23.09.05, 13:22 witam, kiedy się zmienia z ciągnącego? tuż po owulacji ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksara4 Re: śluz owulacyjny 23.09.05, 13:31 dobrze ze poruszylas ten temat, tak, z ciagnacego musi sie zrobic taki troszke bardziej wodnisty a po owu od razu robi sie nieprzezroczysty, malo go. skoro juz o tym mowa - jak to jest- jak tak bardzo boli jajnik to znaczy ze zaraz peknie pecherzyk i powinien byc wtedy najwiekszy sluz? bo ja mam jakos dziwnie, sluz sluz...potem boli a sluzu juz nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
karolina1008 Re: śluz owulacyjny 23.09.05, 13:34 ja tak miałam w tym miesiacu, jednego dnia przezroczystą "galaretke" i ciągnący, a od dziś tylko "mleczny", ale i tak myślę , że nie miałam owu, bo mam tego cholernego torbiela i kłuje mnie chyba przez niego od 13 dc cały czas : (( Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: śluz owulacyjny 23.09.05, 13:38 jak janik kluje to pracuje, mnie tez kluje, a niby powinnam byc po owu, za godzine mam usg , jak wroce to Ci powiem, czy po peknieciu tez moze kluc, bo moze tez mam torbiel? Odpowiedz Link Zgłoś