donata72 25.09.05, 15:58 jade do lodzi i juz mam stracha jak zwykle oby wsio bylo ok i od nastepnego cyklu stymulacja do invitro trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kask77 Re: w środe histeroskopia! 25.09.05, 18:25 Trzymam kciuki! Mnie tez chyba czeka histeroskopia. Powiedz, czy musialas robic przed nia jakies badania? kask Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: w środe histeroskopia! 26.09.05, 10:37 dziewczyny juz coraz bardziej mam pietra bylam dzis na pobraniu posiewu i na chlamydje znowu mam jakis stan zapalny i pielengniarka mi powiedziala ze histero jest tylko na glupim jasku i ze niestety troche sie czuje i juz zglupialam czy moze ktoras miala w salvie i czy tam bede sobie slodko spala czy nie pomocyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: w środe histeroskopia! 26.09.05, 10:59 Ja miałam w maju histeroskopie w salve.Pielęgniarka dobrze ci powiedziała.Ja dostałam głupiego jasia i niestety troche bolało,ale taka jest prawda że jesteśtak zakręcona że niby boli a jeeeeeeeednak masz to gdzieś.Według mnie jest tak super opieka i naprawde polecam.nie ma się czego bać. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka9 Re: w środe histeroskopia! 26.09.05, 11:01 ja tez miałam w salve. Są tam ok. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza20 Re: w środe histeroskopia! 26.09.05, 13:49 Mnie uspili na maksa. Nic nie pamiętam, nic mnie nie bolało. Usunęli mi zrosty i poszłam do domu jak gdyby nigdy nic. W nocy troche pobolewało, byłam spocona jak mysz. Bałam sie tego zabiegu, ale niepotrzebnie. Sobkiewicz to naprawde świetny fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: w środe histeroskopia! 26.09.05, 13:57 no ja mam nadzieje ze mnie tez uspia na maxsa Odpowiedz Link Zgłoś
delta77 Re: w środe histeroskopia! 26.09.05, 16:08 Dziewczyny, a ja mam w czwartek histero i juz sie strasznie boje... a najbardziej narkozy... mialam juz 2x narkoze jak stracilam dzieciaczki... i teraz mam jakies zle przeczucia... W ogole mnie strach ogarnal... Mnie kazali zrobic przed cala liste badan, lacznie z rtg klatki i ekg + mase na krzepniecie, oczywiscie cytologia i posiew, anty hbs i hcv, tsh... kurka, jakby mi smai nie mogli zrobic tych badan. Wkurza mnie juz to wszystko. chyba zlapie dola trzymajcie kciuki papatki Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda1234 Re: w środe histeroskopia! 26.09.05, 22:56 ja miałam robioną histeroskopię razem z laparoskopią i to było pod całkowitą narkozą, wczoraj wyszłam ze szpitala i czuję się bardzo dobrze. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś