brzoskwinka9 26.09.05, 10:21 jest mi cholernie źle. Pocieszcie mnie troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajas Re: dostałam okresu :((( 26.09.05, 10:32 doskonale Cię rozumiem, czuję właśnie to samo! Ale cóż tłumaczę sobie że nie można się załamywać bo życie przed nami i złe samopoczucie do niczego nie doprowadzi, a przecież psychika jest strasznie ważna. Dlatego głowa do góry, trzeba się przygotować do kolejnych prób. Pozdrawiam serdecznie P.S. I tak się właśnie pocieszam,choć jest mi źle, strasznie źle!!!!!!!(((( Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkas Re: dostałam okresu :((( 26.09.05, 10:38 Będę miała okres 4 października. Od kiedy zaczęłam się leczyć - paradoksalnie okazuje się, że nie mogę się starać. Koniec czerwica szczepionka p/ko żółtaczce - lipiec stracony. Koniec lipca szczepionka p/ko żółtaczce (m. ma bakterie) - sierpień stracony. Wrzesień ja mam bakterie - antybiotyki. I jeszcze szczepię się p/ko grypie - wrzesień stracony. Może w październiku HSG - więc październik też odpadnie. Słowem - lipiec - październik - okres płodny (wyznaczony wg temperatur, bo nawet nie wiem czy go mam) - prezerwatywy i brak starań. No i kiedy dziecko - skoro od lipca do października nie mogę się starać. Jak dobrze było żyć w błogiej nieświadomości. Nie przejmuj się - inni mają gorzej. Idź na spacerek, wypij czerwonego winka i odpędź szybciutko te przykre myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka9 Re: dostałam okresu :((( 26.09.05, 10:42 jak widze te cholerną @ to najpierw czuję rozczarowanie, poźniej wszystko mnie drazni, a na koniec rozklejam sie w mankiet mojemu Misiowi - wczesniej o byle co zbesztanego. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiurek1 Re: dostałam okresu :((( 26.09.05, 12:54 Ja bardzo, bardzo bym chciała, ale sama dostałam dzisiaj rano i wogóle nie mogę się pozbierać, nawet rozpłakałam się w pracy, ale tulanki ciepłe dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka9 Re: dostałam okresu :((( 26.09.05, 13:05 dzięki mysiurku. Siedzę zdołowana przy komputerze i nie moge sie skoncentrowac na pracy. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: dostałam okresu :((( 26.09.05, 13:48 wiem co czujesz-do mnie @ przylazła w sobotę-po tygodniowym spóźnieniu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: dostałam okresu :((( 26.09.05, 14:00 aj dziewczyny a ja niemoglam sie doczekac kiedy dostane te wredote bo tak umnie cos idzie do przodu w srode histero badanka i zobaczymy jak doktorek powie kiedy stymulacja boje sie a zarazem ciesze ot my baby to mamy przerabane Odpowiedz Link Zgłoś