Dodaj do ulubionych

dr Zamora / NOVUM

IP: *.datastar.pl 01.10.02, 13:53
Czy znacie tego doktora? To będzie moja pierwsza wizyta w Novum i bardzo bym
chciała, żeby nie ostatnia, żeby lekarz okazał się profesjonalistą - czy ktoś
u niego się leczył i może polecić, czy lepiej wybrać kogo innego -
Obserwuj wątek
    • Gość: bea14 Re: dr Zamora / NOVUM IP: 193.59.192.* 01.10.02, 16:21
      Polecam, to miły, młody człowiek, a przede wszystkim "wie o czym mówi" - dobry
      fachowiec. Wszystko Ci dokładnie wyjaśni, więc przygotuj sobie zestaw pytań -
      na pierwszą wizytę zawsze rezerwują dużo czasu, właśnie po to, żeby Cię dobrze
      poznać. Myślę, że będziesz zadowolona - ja jestem,
      Pozdr,
      • Gość: Malina Re: dr Zamora / NOVUM IP: 157.25.99.* 02.10.02, 09:08
        Ja tez jestem pacjetka dr Zamory. To naprawde dobry lekarz. Ostatnio zaskoczyl
        mnie tel. ok. godz. 22-ej (walcze z bakteriami). On jest naprawde oddany temu
        co robi.Powodzenia.
        • Gość: ania Re: dr Zamora / NOVUM IP: *.ihar.edu.pl 19.11.02, 18:56
          Jestem po trzeciej wizycie u dr Zamory a pacjentką Novum jestem od około roku,
          choć ostatni raz byłam u nich cztery miesiące temu (zrobiłam sobie przerwę). Po
          drugiej wizycie widziałam już, że będę się musiała poddać in vitro. Obecnie
          czekam na termin stymulacji hormonalnej. Polecam dr Zamorę, bo to człowiek
          miły, bardzo kompetentny, młody - co ułatwia kontakt z pacjentami (chodzę do
          niego razem z moją drugą połową)i naprawdę "pytajcie a wam odpowiedzą"- w tym
          wypadku bardzo szczegółowo. Podobne zdanie ma mój mąż, którego dr Zamora
          skierował do jednego z najlepszych andrologów dr. Wolskiego - również polecam.
    • Gość: aga Re: dr Zamora / NOVUM IP: *.itpp.pl 23.11.02, 20:37
    • Gość: AGA1 Re: dr Zamora / NOVUM IP: *.itpp.pl 23.11.02, 20:41
      Ja ro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka