elizabeth31 11.11.05, 16:29 mam pytanie do osób po in vitro które zakończyło sie upragnioną ciążą czy miałyście jakiś znak z brzuszka ze ciąża sie rozwija jeśli tak to co to było jak sie` czułyście w ciągu dwóch pierwszych tygodni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soffia2 Re: ciąża po in vitro 11.11.05, 17:59 Mialam trzy objawy: - bol piersi, - dreszcze i stan podgoraczkowy, - podobne bole jak przy @. Odpowiedz Link Zgłoś
ave13 Re: ciąża po in vitro 11.11.05, 18:23 Witaj. Powiem podobnie jak soffia: - ból piersi - dreszcze straaaszne, jakies łamanie w kosciach etc - połozyłam sie do łozka pod kołderke w kurtce polarowej (było to ok 8 dnia po transferze) - plamienie - 7 dnia po transferze - wystraszyłam sie wtedy ze to juz koniec - cały czas bóle jak na @ - krwawienie z nosa (ale to juz jak zrobiłam test) - na badanie b-hcg poleciałam w 9dpt - nie chciałam sie dłuzej denerwowac - wyszło prawie 100 pozniej oczywiscie powtórki praktycznie codziennie przez tydzien. Test ciazowy (sikany) wyszedł mi dopiero jak b-hcg było ok 1000 - paranoja prawda ? Jak robiłam test w 14dpt była blada kreska ledwo widoczna. Jesli odliczasz własnie po transferku - trzymam kciuki !! Zycze abys doczekała sie swojego cudu Pozdrowionka - Ewa i 14tygodniowa fasolinka Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: ciąża po in vitro 11.11.05, 18:47 a ja nie miałam takich objawów, tylko w 9dpt miałam krwawienie i masę śluzu, w 11dpt Bhcg=92 nic nie bolało, nic nie dziobało, ból @ nie było, cycki nie bolały, więc to chyba zależy od naszego ciałka a miałam transfer mrozaczków. pozdrowionka Magda i córunia 25tc Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: ciąża po in vitro 11.11.05, 18:57 Jako świeżo zaciążona mogę powiedzieć, że żadnych objawów nie było. To, że mnie piersi bolały to moim zdaniem żadem objaw, bo gdy się bierze 10 tabl. progesteronu dziennie, to piersi muszą boleć. Jedynie co, to w 5dpt miałam dwa bardzo silne skurcze. Takie inne jak ból przed @. Tylko dwa pojedyncze, ale silne. I to wszystko. To zależy od organizmu. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth31 Re: ciąża po in vitro 11.11.05, 20:05 bardzo dziękuje wszystkim wam za odpowiedz myśle iż kłucie i bóle brzucha,piersi , świadczą o upragnionej ciąży sprawdzić mam dopiero 18 wiec musze cierpliwie czekać nic innego mi nie pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
ave13 Re: ciąża po in vitro 11.11.05, 20:47 elizabeth - czekamy na dobre wiesci. Do 18-tego juz niedługo (wiem ze teraz to mi latwo powiedziec) pamietaj ze jestesmy z Toba. Pozdrówka - Ewa Odpowiedz Link Zgłoś