00siekierka00 25.11.05, 21:24 Cześć, nie mogę zajść w ciążę, bo mam bardzo nieregularne cykle. Słyszałam, że jest coś takiego jak testery płodnoci. Wiecie coś na ich temat? Ile to mniej więcej kosztuje? Dzięki za pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarina011 Re: testery płodności 25.11.05, 23:48 Kiedys tez interesowalam sie tym tematem, bo rowniez mam nieregularne cykle. Nie pamietam w tej chwili nazwy tych testerow (jak sobie przypomne to wysle Ci informacje), ale pamietam, ze w instrukcji do nich pisalo, ze trzeba miec regularne cykle, wiec sobie odpuscilam. Mozna stosowac zwykle testy owulacyjne, ale ja w jednym cyklu zuzywalam ich ok 10 sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
katarina011 Re: testery płodności 25.11.05, 23:52 Znalazlam cos takiego www.herbapis.nazwa.pl/link/donna/metoda.html Odpowiedz Link Zgłoś
iwulekb Re: testery płodności 28.11.05, 20:02 wcale nie musisz mieć regularnych cykli żeby stosować mikroskopy, ja przynajmniej takich nie mam i w moim przypadku się sprawdza. Używam Maybe Baby, www.maybebaby.pl, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: testery płodności 07.12.05, 18:08 ten test płodności Donna to porażka. Ja tam w ogóle nic nie widze mimo ze zrobilam wszystko zgodnie z instrukcja. 120zł wyrzucone w bloto.Nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś