jola733 31.03.06, 17:51 pytałam wcześniej czy można podawać męzowi " zapobiegawczo" na zołnierzyki L- karnitynę,dowiedziałam sie ze pomaga ale nie może być z chromem, a ja właśnie taką kupilam .Dlaczego nie może mieć chromu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilona85 Re: L - karnityna bez chromu? 31.03.06, 19:01 o Lkarnitynie słyszałam ale co chodzi o ta z chromem to nie pomoge bo nie wiem nic.Nawet tyci tyci... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: L - karnityna bez chromu? 31.03.06, 19:03 dzięki .może ktoś się odezwie i będzie wiedział o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ilona85 Re: L - karnityna bez chromu? 31.03.06, 21:05 nie ma za co.sama bym nie wiedziała ze z chromem to bedzie zła. moze ktos bedzie wiedział to i ja skorzystam trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
aster74 Re: L - karnityna bez chromu? 31.03.06, 21:29 Jola grzebię w tym necie i grzebię jak to jest z tym chromem. Jedno co wynalazłam teraz, to że chrom podobno bardzo odchudza, a nie każda dziewczyna potrzebowała tego dla swojego M. Jak coś jeszcze zajdę to Ci napiszę. Szkoda, że nie zapamiętałam Pozdrawiam. P.S. Jak Ci się ta skończy to kup z L-argininą Polecam Mój mąż łyka od stycznia L-argininę, bo resztę to jak mu się przypomni. Od wczoraj zaczął Łykać cały zestaw. Przygotowuję mu wieczorem dzień wcześniej w pudełeczku Jeszcze przed świętami chcemy jechać na badania, a z nimi do androloga. Odpowiedz Link Zgłoś
ilona85 Aster74..... 31.03.06, 21:41 Aster74 pisalaś ze twoj maż bierze ''cały zestaw''na poprawe nasienia? co wchodzi w sklad tego zestawu?Kupowałam mezowi rozne witaminki i soczek pije ale dokladnie nie wiem co musi brac na poprawe nasienia. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
aster74 Re: Aster74..... 31.03.06, 21:58 Ilonka, ja na podstawie dogłębnej lektury różnych forów i publikacji wybrałam mężowi: - L-karnitynę - L-argininę - Macę z bioselenem - Żeń-szeń - Salfazin - Kwas foliowy - Selen Jak będziesz chciała coś więcej wiedzieć co jest na co, to chętnie służę informacją Pozdrawiam P.S. Niestety nie powiem Ci czy u nas coś pomagają czy nie, bo za krótko mąż bierze i teraz jedziemy na pierwsze badanie. 13 lat temu się leczył, ale wtedy nie był jeszcze moim mężem, a wyników nie pamięta... więc nie mamy punktu odniesienia. Ale zrobimy badanie teraz i później po 3 miesiącach, to będziemy wiedzieli. Jedziemy zrobić komplesowe badania nasienia + wymazy i posiewy + hormony + przeciwciała. Z pełną dokumentacją chcemy udać się do Androloga, choć z tym już jest problem, bo nie znam na razie żadnego dobrego najlepiej z okolic Dolnego Śląska lub Wielkopolski... Odpowiedz Link Zgłoś
ilona85 Re: Aster74..... 02.04.06, 22:26 Aster kochana jesteś.Dziekuje za odpowiedz.Kupie mężowi te tableteczki i bedzie sobie brał.jakby nie to forum i nie takie kobietki jak ty to ja nie wiem co by było.Jeszcze raz dziękuje. Jak bede potrzebowała pomocy to napeno sie odezwe. niestety co chodzi o tego androloga to nie moge ci pomoc bo mam na sląsk tak daleko... pozdrawiam was Odpowiedz Link Zgłoś
aster74 Re: Aster74..... 03.04.06, 18:03 Aż poczerwieniałam Nie ma za co Zafasolkowania życzę Odpowiedz Link Zgłoś
julita.j Re: L - karnityna bez chromu? 01.04.06, 11:28 Czy wiecie może gdzie można kupić w Warszawie L-karnitynę bez chromu? Przed chwilą odwiedziłam 4 apteki i wszędzie jest z chromem. W internecie też szukałam i też wszędzie z chromem. Proszę pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aster74 Re: L - karnityna bez chromu? 01.04.06, 13:17 W aptekach powinna być taka firmy Naturell - czysta L-karnityna. Ja taką kupiłam. Może poszukaj w aptekach internetowych?? Na pewno są. Ja kupiłam przez net np. L-argininę. Właśnie planuję dokupić, bo mężowi drugie opakowanie się kończy. L-karnityna zresztą też... O ile dobrze pamiętam kupowałam w www.domzdrowia.pl. Nawet weszlam i Ci poszukałam www.domzdrowia.pl/add2cart.php?product=43651 www.domzdrowia.pl/add2cart.php?product=41537 albo tej firmy, której kupiłam L-argininę: www.domzdrowia.pl/add2cart.php?product=41638 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
julita.j Re: L - karnityna bez chromu? 01.04.06, 17:16 Dziękuję Ci bardzo Aster74 za informacje. Mam nadzieję, że pomoże to mojemu mężowi. Już mu kupiłam Salfazin i Folik. Chciałam kupić kwas foliowy, ale jest tylko na receptę, więc wzięłam Folik, który podobno jest gorszy od kwasu foliowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: L - karnityna bez chromu? 05.04.06, 18:17 Dziewczyny tej czystej L-karnityny jest mnóstwo na allegro. Jest bardzo tania. Mój M brał i ruchliwość bardo się poprawiła!. www.allegro.pl/item94095120__l_karnityna_1000_mg_30_kap_tylko_31_00_zl.html www.allegro.pl/item94658231_vitalmax_l_1000_karnitin_megacaps60kaps_promocja_.html www.allegro.pl/item94657780_vitalmax_l_1000_karnitin_megacaps120kaps_promocja_.html Mój m brał i ta firmy activita i tą drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
nina19792 Re: L - karnityna bez chromu? 07.04.06, 15:21 dziewczyny mój m ma słabe plemini a ja właśnie kupiłam L-karnitynę z chromem. podawac mu czy nie? chrom moze przeszkodzić w pomocy?? juz sama nie wiem bo wydawało mi sie ze chrom odchudza, wiec nie powiniem wpłynąc ujemnie na plemniki. co robic? szkoda mi tego opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś