Gość: : ( IP: *.bphpbk.pl 20.02.03, 15:53 Od czego może brać się ból jajnika, szczególnie gdy siedzę : ( Miałam dwa lata temu wycinane cysty, czy może to być nawrót choroby ? Boję się iść do lekarza pomocy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: Boli IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.03, 16:27 Gość portalu: : ( napisał(a): > Od czego może brać się ból jajnika, szczególnie gdy siedzę : ( > Miałam dwa lata temu wycinane cysty, czy może to być nawrót choroby ? > Boję się iść do lekarza pomocy !!!! No wiesz co? Boisz sie ? Przeciez zdrowie jest najwazniejsze. Ja, weteranka gabinetow ginekologicznych nie powiem Ci od czego masz bolesci jajnika. Jastem od 2 lat stymulowana hormonami i jajniki bola mnie prawie bez przerwy. Dodam jednak , ze caly czas jestem monitorowana przez USG i czuje sie bezpiecznie.Rozmowa z lekarzem i BADANIE powie Ci wiecej niz nasze porady! Odwagi! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : ( Re: Boli IP: *.bphpbk.pl 20.02.03, 16:37 Dzięki za pocieszenie, ale mój strach bierze z się z tego, że za każdym razem gdy zgłaszam sie do lekarza coś jest nie tak, już przestaję miec siłę do tego wszystkiego : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Boli IP: *.abo.wanadoo.fr 20.02.03, 20:20 Ale chowanie glowy w piasek niczego nie zmieni. Jesli cysty odradzaja sie to dobrze wiedziec to u zarania. Znam kobiete ktora wyhodowala cyste wielkosci...ciazy , rowniez ze strachu. Mam nadzieje ze wszystko sie skonczy u Ciebie wczesniej i lepiej.Ania. Odpowiedz Link Zgłoś