Dodaj do ulubionych

mila i magasi

01.09.06, 22:23
dziewczyny zwariowac mozna nic nie piszecie jak sie czujecie.
Obserwuj wątek
    • mila_do_nieba Melduje sie :-) 01.09.06, 22:32
      Och Daga Ty zawsze trafiasz w kluczowe terminy smile Nic nie pisałam bo dopiero
      dzisiaj byłam na USG. To 7t7d ciąży. Wszystko wygląda dobrze. Fasolek ma 2,11cm
      co przekłada sie na wiek ciaży wg średnich 8t3d. Widać juz główkę, rączki i
      zarys nóżek i jeszcze mały ogonek smile I serduszko bije jak szalone! Widzieliśmy
      nawet na doplerze na czerowono serce i wszystkie naczynia. Poprostu
      niesamowitesmile Z całego serca życze ci takiego widoku!
      Mam nadzieję, że dalej będzie wszystko dobrze, kolejne USG ok 25 września. Do
      tego czasu jeszcze pewnie sporo nerwów przeżyje. Czuje sie różnie; generalnie
      mam problemy ze snem, budze sie codzień o 4 rano i czytam książke bo nie mogę
      zasnąć. Oczywiście około 2-3 pobudka na sikankosmile Co jakiś czas mnie mdli ale
      na tym sie kończy. Na kupe rzeczy nie mam apetytu a najbardziej smakuje mi
      zwykła bułka z masłem smile
      • magasi9 Re: Melduje sie :-) 02.09.06, 05:40
        ja nic nie pisze ???
        ja tu wczoraj bylam bardzo aktywna na tym forum, tylko mam inny problem nie
        zwiazany z iui i z dzieckiem (juz nie bede sie powtarzac, ale w sierpniowe-iui
        wszsytko jest)
        chyba w poniedzialek 4.9 zrobie test (to juz 13-14 po pregnylu bedzie), ale
        jakos na ciaze sie nie czuje

a co u ciebie? to ty mam wrazenie ze ostatnio nic nie piszesz

mila: cudownie!!!!!!!!!!!!
        • dagps magasi 02.09.06, 08:53
          o widzisz, to znaczy ze my sie mijamy, myslalam ze ty milczysz a przeciez ty w sierpniowych iui. ja pisze ale glownie na swoim watku bo mamy ten kurcze konflikt otwarty z m, przytlumia mi to radosc z wykresu, ale juz juz, cos zaczyna sie miedzy nami poprawiac. ja teraz ciesze sie ze sie dalam namowic lekarzowi na sama metformine, bez progesteronu, bez usg, bez hsgsmile
      • dagps mila 02.09.06, 08:51
        widzisz, teraz to juz bulka z maslemsmile zasluzylas sobie na tosmile sciskam i oby tak dalej maly z ogonkiem pokazywal piekne nozkismile)))

ja powoli zaczynam sie cieszyc swoim wykresem, w zyciu takiego nie mialam, mam nadzieje ze nie spadnie. klocilam sie z m, coraz lepiej jest w domu, moze bedzie z nami wszystko dobrze juz dzis, albo jutro, ale napiecie mam.
        • mila_do_nieba Daga 02.09.06, 10:10
          Na pewno będzie wszystko dobrze, ułoży sie. Musi przeciez!!!
          Życze Ci z całego serca by metformina wystarczyła!
          • dagps Re: Daga 02.09.06, 10:19
            ale by bylo, co???? wtedy sprawdzila by sie moja teoria ze moje pcos to nic innego jak kombinacja klopotow z przysadka w rodzinie mamy i cukrzycy w rodzinie tatysmile
            • mila_do_nieba Re: Daga 02.09.06, 10:36
              Jeżeli już jest działanie metforminy to naprawde możesz mieć nadzieję że nic
              więcej nie potrzeba smile Ja jadłam metformine i nie działo sie kompletnie nic, z
              tym że ja nie mam insulinooproności, więc Tobie pomoże na pewno!
              • dagps Re: Daga 02.09.06, 11:05
                smile
                • magasi9 Re: Daga 02.09.06, 12:02
                  juz dawno mowilam ze jestes "aniolem" naszego forum, dzieki (chociaz nie wiem
                  czy mam odwage zrobic test w poniedzialek, bo @ spodziewam sie dopiero wtorek-
                  sroda)

ja z moim mezem sie nie juz kloce (po 2 latach malezenstwa mielismy wojny nie z
                  tej ziemi) ale zesmy sie juz naklocili (teraz to juz 4 lata malzenstwa), kazdy
                  okreslil "swoje terytorium" i "wspolne cele" i jest ok
                  takze badz dobrej mysli, kazdy zwiazek ma takie kryzysy
                  a my (nasze forumowe pary) przeciesz jeszcze mamy taki duzy problem z
                  dzieckiem, co niestety wplywa na zwiazek

• dagps Re: Daga 02.09.06, 12:44
                    no tak, te starania maja kilka podpunktow, ktore dodaja stresu, tak sie zbiera zbiera....moze przystopujemy ze staraniami po tym cyklu, tylko mi szkoda, bo met dziala, nie chcialabym wracac do antykoncepcji...zobaczymy co ze mna bedzie.
                    dzieki magasi za slodkie "aniolkowo".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka