dagps 01.09.06, 22:23 dziewczyny zwariowac mozna nic nie piszecie jak sie czujecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila_do_nieba Melduje sie :-) 01.09.06, 22:32 Och Daga Ty zawsze trafiasz w kluczowe terminy Nic nie pisałam bo dopiero dzisiaj byłam na USG. To 7t7d ciąży. Wszystko wygląda dobrze. Fasolek ma 2,11cm co przekłada sie na wiek ciaży wg średnich 8t3d. Widać juz główkę, rączki i zarys nóżek i jeszcze mały ogonek I serduszko bije jak szalone! Widzieliśmy nawet na doplerze na czerowono serce i wszystkie naczynia. Poprostu niesamowite Z całego serca życze ci takiego widoku! Mam nadzieję, że dalej będzie wszystko dobrze, kolejne USG ok 25 września. Do tego czasu jeszcze pewnie sporo nerwów przeżyje. Czuje sie różnie; generalnie mam problemy ze snem, budze sie codzień o 4 rano i czytam książke bo nie mogę zasnąć. Oczywiście około 2-3 pobudka na sikanko Co jakiś czas mnie mdli ale na tym sie kończy. Na kupe rzeczy nie mam apetytu a najbardziej smakuje mi zwykła bułka z masłem Odpowiedz Link Zgłoś
magasi9 Re: Melduje sie :-) 02.09.06, 05:40 ja nic nie pisze ??? ja tu wczoraj bylam bardzo aktywna na tym forum, tylko mam inny problem nie zwiazany z iui i z dzieckiem (juz nie bede sie powtarzac, ale w sierpniowe-iui wszsytko jest) chyba w poniedzialek 4.9 zrobie test (to juz 13-14 po pregnylu bedzie), ale jakos na ciaze sie nie czuje a co u ciebie? to ty mam wrazenie ze ostatnio nic nie piszesz mila: cudownie!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps magasi 02.09.06, 08:53 o widzisz, to znaczy ze my sie mijamy, myslalam ze ty milczysz a przeciez ty w sierpniowych iui. ja pisze ale glownie na swoim watku bo mamy ten kurcze konflikt otwarty z m, przytlumia mi to radosc z wykresu, ale juz juz, cos zaczyna sie miedzy nami poprawiac. ja teraz ciesze sie ze sie dalam namowic lekarzowi na sama metformine, bez progesteronu, bez usg, bez hsg Odpowiedz Link Zgłoś
dagps mila 02.09.06, 08:51 widzisz, teraz to juz bulka z maslem zasluzylas sobie na to sciskam i oby tak dalej maly z ogonkiem pokazywal piekne nozki))) ja powoli zaczynam sie cieszyc swoim wykresem, w zyciu takiego nie mialam, mam nadzieje ze nie spadnie. klocilam sie z m, coraz lepiej jest w domu, moze bedzie z nami wszystko dobrze juz dzis, albo jutro, ale napiecie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
mila_do_nieba Daga 02.09.06, 10:10 Na pewno będzie wszystko dobrze, ułoży sie. Musi przeciez!!! Życze Ci z całego serca by metformina wystarczyła! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Daga 02.09.06, 10:19 ale by bylo, co???? wtedy sprawdzila by sie moja teoria ze moje pcos to nic innego jak kombinacja klopotow z przysadka w rodzinie mamy i cukrzycy w rodzinie taty Odpowiedz Link Zgłoś
mila_do_nieba Re: Daga 02.09.06, 10:36 Jeżeli już jest działanie metforminy to naprawde możesz mieć nadzieję że nic więcej nie potrzeba Ja jadłam metformine i nie działo sie kompletnie nic, z tym że ja nie mam insulinooproności, więc Tobie pomoże na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
magasi9 Re: Daga 02.09.06, 12:02 juz dawno mowilam ze jestes "aniolem" naszego forum, dzieki (chociaz nie wiem czy mam odwage zrobic test w poniedzialek, bo @ spodziewam sie dopiero wtorek- sroda) ja z moim mezem sie nie juz kloce (po 2 latach malezenstwa mielismy wojny nie z tej ziemi) ale zesmy sie juz naklocili (teraz to juz 4 lata malzenstwa), kazdy okreslil "swoje terytorium" i "wspolne cele" i jest ok takze badz dobrej mysli, kazdy zwiazek ma takie kryzysy a my (nasze forumowe pary) przeciesz jeszcze mamy taki duzy problem z dzieckiem, co niestety wplywa na zwiazek Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: Daga 02.09.06, 12:44 no tak, te starania maja kilka podpunktow, ktore dodaja stresu, tak sie zbiera zbiera....moze przystopujemy ze staraniami po tym cyklu, tylko mi szkoda, bo met dziala, nie chcialabym wracac do antykoncepcji...zobaczymy co ze mna bedzie. dzieki magasi za slodkie "aniolkowo". Odpowiedz Link Zgłoś