jagusia81 26.12.06, 10:38 witam wiem że pije sie siemie lniane na poprawę śluzu mam pytanko czy pijecie przez cały cykl czy to jest takie zwykłe siemię kupione w aptece czy jakieś specjalne jak sie przyrządza mieszanke pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aba1122 Re: siemie lniane jak to sie robi? 26.12.06, 19:13 ja na śluz biorę Wiesiołka od 1dc do owu po dwie tabletki dziennie, ma takie samo działanie jak siemie. Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 Re: siemie lniane jak to sie robi? 26.12.06, 21:41 Ja piłam siemię lniane przez jeden tylko cykl- codziennie. I faktycznie śluz był po tym lepszy. Wiesiołek na mnie nie zadziałał wcale, natomiast z innego forum "wzięłam" syrop Guajazyl- i efekt był fantastyczny W końcu się udało Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia81 Re: siemie lniane jak to sie robi? 26.12.06, 22:45 a ten guajazyl też od 1 dnia cyklu do owulacji Odpowiedz Link Zgłoś
aba1122 Re: siemie lniane jak to sie robi? 26.12.06, 22:49 Na mnie wiesiołek zadziałał super!Podobno dobry jest Opearol i ja taki brałam Podobno wszystkie specyfiki na śluz bieże się tylko do połowy cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
alcia152 Re: siemie lniane jak to sie robi? 27.12.06, 12:07 ja rowniez w tym cyklu bralam opearol wynik-śluz sie pojawił rewelacja ostatni raz widziany rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 Guajazyl:) 27.12.06, 15:11 Ja piłam ten "przepyszny" syropek jakoś od 9 dnia cyklu,i do czasu aż było dużo śluzu- czyli 5, 6 dni.Każdy człowiek jest inny i działa na niego co innego. Na mnie żadne Oeparol i inne wiesiołki nie działały w ogóle. No cóż- taki już mój urok Odpowiedz Link Zgłoś