oliszka 17.01.07, 12:31 Drugi cyl biorę bromergon ( prl 43) czy w tym cyklu mogę zbadać poziom PRL żeby sprawdzić czy już jest ok, czy to za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefree Re: badanie PRL+ bromergon WAŻNE 17.01.07, 12:47 Ja badalam prl po 5 tygodniach od dnia pierwszej tabletki, aby sprawdzic czy jest w normie... ale biore do tej pory... bo niestety od tamtego czasu sie nie udalo Odpowiedz Link Zgłoś
oliszka Re: badanie PRL+ bromergon WAŻNE 17.01.07, 12:55 a była w normie po 5 tyg? ...zastanawiam się czy nie za wcześnie mierze temp i nie mam owulacji dlatego podejżewam, że jest jeszcze inna przyczyna braku ciąży, nie tylko wysoki poziom PRL Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: badanie PRL+ bromergon WAŻNE 17.01.07, 23:18 ja się będę upierać przy swoim...bromergon nie każdemu pomaga!!! serio tak jest, prolaktyna powinna spaść w ciągu dosłownie paru dni....u mnie bromergon nie zmniejszał prolaktyny w ogole, na mnie działa tylko norprolac... podam przyklad...robilam badania w 2 tygodniowych odstepach i prolaktyna spadla z 73,9 do 2,89 niedługo ktoś mnie posądzi, że jestem jakimś agentem firmy Ferring (producenta Norporlacu) ale po prostu ten lek ratuje mi dosłownie życie po dwóch miesiącach brania Norporlacu miałam swoją chyba pierwszą owulację od roku (po zaprzestaniu brania antyków)... nawet jak się unormuje juz poziom prl to czasem cykl lub dwa trzeba poczekać na najwazniejszy efekt leczenia - przywrocenie owulacji Odpowiedz Link Zgłoś