Dodaj do ulubionych

test z moczu w 12 dpt wiarygodny?

28.02.07, 08:54
Nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test w 12 dniu po transferze. I niestety
wyszła jedna krecha!! Tak strasznie mi smutno. Czy mogę mieć jeszcze nadzieję?
Obserwuj wątek
    • polpotworek Re: test z moczu w 12 dpt wiarygodny? 28.02.07, 09:28
      Kochana ale Ty musisz miec nadzieje!!!!!!!!! Tzrymaj sie mocno i nie łam sie.
      Jestesmy z Tobą!!!!! Dopuki nie przyjdzie normalna miesiaczka to nadzieja jest
      caly czas... wiem jakie to okrutne, ja tez czekam. Mialam podany pregnyl 15 dni
      temu i dzis czekam na wyniki porannej bety z krzyzami w oczach. Wczoraj na
      sikaczu wyszly II???
    • lucy310 Re: test z moczu w 12 dpt wiarygodny? 28.02.07, 11:05
      No jasne, że możesz mieć nadzieję, musisz! smile Testy sikane bardzo często nie wychodzą tak wcześnie, dlatego albo poczekaj kilka dni i powtórz test albo idź na betę.
      Tyle razy słyszałam że sikany test dziewczynom nie wychodził a beta co innego pokazywała, że na prawdę to jeszcze nic nie znaczy, poważnie.

Ps. ja jestem w 11 dniu po inseminacji a test z krwi będe robić w piątek czyli w 13 dniu po.
      Powodzenia życzę smile
      A Tobie półpotworku mogę już chyba pogratulować smile Mam nadzieję że beta tylko potierdzi smile
      • polpotworek Re: test z moczu w 12 dpt wiarygodny? 28.02.07, 11:42
        Tak na serio to boje sie tej bety jeszce bardziej niz sikacza... wcale nie jest
        łatwiej czekac na bete z pozytywnym sikaczem... za 3-4h wyniki... nie mam sie
        gdzie podziac... przepraszam dziewczyny ze zasmiecam watek ale cala sie telepie
        i rycze ze strachu...
        • lolka211 Re: test z moczu w 12 dpt wiarygodny? 28.02.07, 11:45
          Beta na pewno tylko potwierdzi ciążę!! Nie ma co sie denerwowaćsmile)
          • samurajedwa Re: test z moczu w 12 dpt wiarygodny? 28.02.07, 12:20
            Dokładnie, też tak uważam smile Za pare godzin się uspokoisz, zobaczysz bo beta będzie wielgachna, oj ile bym dała żeby też móc zobaczyć te dwie kreseczki albo wysoką betę w piątek.
            Trzymam kciuki dziewczyny smile
        • iwa303 Re: po takim czasie, to test pozytywny :) 28.02.07, 13:22
          trzymam kciuki z ladna bete smile
    • lomre Re: test z moczu w 12 dpt wiarygodny? 28.02.07, 15:31
      Ja w 10 dpt zrobiłam betę - ok. 50. Następnego dnia zrobiłam sikańca - jedna
      krecha. Po paru dniach beta już 250. Nadzieja jest jeszcze - idź na betę
      • lolka211 Re: lomre 28.02.07, 16:42
        Lomre więc mam jeszcze nadzieję!. Może będzie tak jak w twoim przypadku!
        Dziękismile
        • polpotworek Re: lomre 28.02.07, 17:13
          No wlasnie dziewczyny okazuje sie ze te testy wcale nie sa takie czule a niby
          mają wykrywachcg juz od 25. Ja wieczorem zrobilam sikanca i wyszla blada krecha
          a beta o 7 rano(po 12h) wyszla 136!!!
          Zadzwonilam do ginki, potwierdzila ze udalo sie... kochane... jeszce wczoraj
          bylam na Waszym miejscu i tez nie wierzylam... musicie wierzyc! Ja walczylam 4
          lata!!! i trudno mi uwierzyc ze sie udalo smile))))))))))))))))))))
          wysylam Wam fluidy i tsunami mocy
          ciązowej smile))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • jurkitek Re: lomre 28.02.07, 18:32
            gratulację spokojnej ciązy a ja łapie fluidki
    • jagusia81 Re: test z moczu w 12 dpt wiarygodny? 28.02.07, 22:23
      to ja również te fluidki łapię gratuluje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka