Dodaj do ulubionych

kriobank czy novum

IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 22:34
Razem z żoną chcemy zacząć się leczyć w jednej z tych klinik,wiemy że w
Białymstoku jest jeszcze AM niemożemy się zdecydować czy ktoś mógłby nam
pomóc w wyborze i podpowiedzieć do jakiego lekarza się zgłosić
Obserwuj wątek
    • mutantowa Re: kriobank czy novum 17.05.03, 17:24
      Cześć. Ja całkiem niedawno miałam ten sam problem. Stwierdziliśmy z mężem że
      dość mamy lekarzy i ich kiepskiego leczenia. Po przeczytaniu wielu postów na
      tym forum i poradzie forumowiczek wybraliśmy Novum i dr. Zamore. W tej chwili
      jesteśmy już po pierwszej wizycie i jesteśmy mile zaskoczeni kompetencją
      lekarzy. Wkońcu dowiedzieliśmy się jakie mamy zrobić babania i kiedy i poco i
      dlaczego. Ja dostałam konkretną odpowiedz dotyczącą dalszego przebiegu
      leczenia, a mąż jest spokojniejszy o mnie. Myśle sobie ,że warto ich odwiedzić
      i przekonać się samemu.
      Pozdrawiam Magda.
      • Gość: Ania Re: kriobank czy novum IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 10:44
        Coś mi się wydaje,że nie tylko ja mam ten problem.
        Ja również nie mogę się zdecydować co wybrać.
        AM w Białymstoku odpada,bo w wakacje mają podobno przerwę,
        a my mamy zamiar wybrać się właśnie w tym okresie.
        • Gość: Ryba Re: kriobank czy novum IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 15:16
          Czesc,
          Jestem pacjentka Kriobanku. W tej klinice na szczególne uznanie zasługuje
          indywidualne podejscie lekarza do pacjenta. Dzwoniac do mojego lekarza zawsze
          od pierwszych słów jestem kojarzona z odpowiednim "przypadkiem".
          Jestem partnerem w procesie leczenia, a nie leczonym podmiotem.
          Ufam pracującym tam ludziom i czuję się bezpieczna.
          Klinika czynna rónież w sob-niedz i święta bez przerw wakacyjnych.
          Życzę trafnych dla siebie wyborów.
          RYBA

• Gość: kasia novum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 11:26
      Witajcie,
      nie wiem jak jest w kriobanku, ale ja polecam novum i dra Zamorę. Na początku
      był strasznie oschły i mało kontaktowy, ale z czasem robi sie bardziej
      rozmowny, no i przede wszzystkim mam do niego zaufanie. (to chyba pierwszy
      lekarz, któremu tak wierzę) Wiem, że jestem w dobrych rękach i nie marnuje tak
      cennego czasu. Pozdrawiam
      • Gość: Libra Re: novum!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 01:29
        Ja też się podpisuję obiema rękami pod Novum, bo nie znałam dotąd lekarzy tak
        zaangażowanych w swoją pracę. Wszystko jest świetnie zorganizowane, a po
        przeniesieniu się Novum do nowej siedziby ( największej w tej części Europy)
        napewno będzie jeszcze przyjemniej. Przerwa wakacyjna też dotyczy Novum, co
        mnie o tyle nie dziwi, że 3 Maja miałam punkcję, więc trochę odpoczynku im się
        należy.
        Pozdrowienia,
        Libra
        • Gość: MMM Re: novum!!! IP: 212.244.180.* 20.05.03, 13:59
          nOvum jest najlepsze. Są tam najbardziej kompetentni lekarze (też polecam dr
          Zamorę)
    • Gość: teska Re: kriobank czy novum IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.05.03, 14:20
      Witamsmile
      Ja jestem pacjentka KRIOBANKU jest to bardzo dobra klinika czynna takze w
      okresie wakacyjnym. Indywidualne podejscie do pacjenta , a prowadzacy lekarz
      zawsze pod telefonem komorkowym. warunki w klinice komfortowe, mila obsluga i
      dobra organizacja.
      Mimo iz mi sie nie powiodlo to obstaje za Kriobankiem i nie zrezygnuje z tej
      kliniki.
      Zycze trafnego wyboru i powodzenia
      Teska
      • Gość: asiaw Re: kriobank czy novum IP: 212.160.138.* 26.05.03, 10:58
        a ja powtarzam po raz 1000 nie ma idealnych lekarzy , nie ma idealnyh klinik,
        obie sa dobre i mają dobre wyniki, a czy wam sie uda czy nie pewnie bardziej
        zalezy od szczęscia bo procedury leczenia wszedzie sa podobne. Dlatego polecam
        uzależnic wybór od miejsca zamieszkania, ja leczę się w Novum bo jestem z wawki
        i w razie komplikacji które zawsze mogą sie zdarzyć nie bedę musiała jechac
        kilku godzin do Białegostoku.
    • madzia222 Re: kriobank czy novum 29.05.03, 09:43
      Nie leczyłam się ani w Kriobanku ani w Novum. Miałam jednam kontakt z tą drugą
      kliniką i wyszłam trochę zdegustowana. Cały szereg przypadków zdecydował, że w
      trakcie monitorowania owulacji o godz. 22 zdaje się musiałam zrobić USG (to był
      jakiś 14 dzień cyklu przy stymulacji Pregnylem). Lekarz w klinice powiedział
      mi, że w tym cyklu nie mam żadnych szans na zajście w ciążę. Tydzień później
      już byłam w ciąży z bliźniętami. Cud jakiś, czy co?
      Ale to tylko jeden lekarz...
      • Gość: Libra Re: kriobank czy novum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:57
        Też bym tak chciała, a Ty nie jesteś zadowolona??? Żaluję tylko, że tak daleko
        mam do Novum, bo tu w Krakowie dodzwonienie się do lekarza graniczy z cudem, a
        w sobotę to można zapomnieć. Że też nie ma tu takiej kliniki, gdzie można by
        było bez obawy o własne życie i zdrowie się leczyć, to wstyd. A cała lista
        telefonów alarmowych w Novum to naprawdę poczucie bezpieczeństwa.
        Pozdrowienia,
        Libra
        • Gość: gandulek Re: kriobank czy novum IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 12:48
          Popieram w 100%,co napisała Libra,to wstyd,że Kraków ,takie duże miasto,a żeby
          nie było kliniki na odpowiednim poziomie i z dobrymi specjalistami.
          Musimy jeżdzić do Warszawy,czy Białegostoku,czy jeszcze nie wiem gdzie,po
          to ,żeby poczuć się pewnie.A tu na miejscu co ??? Wiadomo----jest " klinika "
          owszem (Polsko-Amerykańska) a jakże,ale osobie która zdecyduje się tam na
          leczenie,trzeba życzyć duuuużo szczęścia i PIENIĘDZY.
          TO NIE SPRAWIEDLIWE. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka