zxcvb503 05.07.07, 11:08 transfer mam w poniedziałek ,ale mam pytanie; brzmi ono czy po transferze też musiałyście chodzić do kliniki na jakaś ,,wysyfikacje ,, nie wiem co to jest o co z tym chodzi . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: czy po transferze ... 05.07.07, 12:19 To zależy w jakiej klinice podchodzisz do IVF Weryfikacja to nic innego jak badanie HCG, estradiolu i progesteronu a tym samym sprawdzasz czy jesteś w ciąży. Z tego co się orientuję to w Invikcie mają V weryfikacji a w innych klinikach raczej robi się betę ok. 12-14 dni po transferze ******** 70 cykl starań 3 programy ICSI/2 transfery ... świat się pomylił...... Odpowiedz Link Zgłoś
zxcvb503 Re: czy po transferze ... 05.07.07, 12:25 to właśnie w invikcie a orietnujesz się jakie są koszty jej wyryfikacji ,kurcze będę musiała jedzić z elbląga do gdańska tylko na te badania mogę je zrobić w elblągu . Ciekawe czy mogę jeszcze z tego zrezygnować ,nie potrzebnie się zgodziałam. Odpowiedz Link Zgłoś