wika27 30.09.07, 16:23 Od którego dnia po zapłodnieniu mogą wystąpić najwcześniejsze objawy ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia56 Re: CIążą 30.09.07, 16:48 Przeczytałaś może na jakim forum jesteś? Bo coś mi się nie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: CIążą 30.09.07, 17:40 Wika, to wszystko bardzo indywiualna sprawa i zależna od wielu czynników. Pierwszym "namacalnym" dowodem i "objawem" ciąży jest brak miesiączki. Potem już z górki - wymioty, częste sikanie, kłucie jajników (moze w odwrotnej kolejności). Ja mogę napisać - jak było u mnie. Objawy zaczęły się ok. 2 tygodni po inseminacji i najpierw było to kłucie jajników, potem (lub równocześnie nawet) doszło częste sikanie, nawet w nocy. Nie mdliło mnie, nie wymiotowałam - więc, tak jak pisąłam, to objawy indywidualne. najlepiej zrób betę z krwi i to da Ci 100% pewności. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: CIążą 30.09.07, 17:43 brak miesiaczki - wczesniej raczej nie ma objawow Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko271 Re: CIążą 30.09.07, 19:45 ja pierwszym objaw miałam taki że wszystko mi ,,śmierdziało" a raczej inaczej pachiało, nawet mój mąż mi inaczej pachniał Odpowiedz Link Zgłoś
matula30 Re: CIążą 30.09.07, 20:15 moim pierwszym objawem były widoczne malutkie żyłki na piersiach i ból brzucha a potem brak miesiączki Odpowiedz Link Zgłoś