Dodaj do ulubionych

r.smolarczyk z wawy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.03, 16:40
mam zamiar wybrac sie prywatnie do ginekologa smolarczyka w wawie ( tego co
jest rowniez gin na karowej) czy ktoras z Was byla u niego, czy wiecie jakie
sa ceny i opieka?
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: pszczółka Re: r.smolarczyk z wawy IP: *.atbtruck.com.pl 21.07.03, 10:14
      pierwszy raz odważam sie zabrać głos na forum, choć śledzę bardzo często.
      Leczyłąm sie u dr. Smolarczyka prywatnie ok 1 rok.Niestety nie mam najlepszego
      zdania. Straciłam zaufanie po tym,jakbyłam stymulowana Clo - silne dawki, i
      bez monitorowania cyklu, miałam taką dawkę brać przez następne 3 - m-ce.Bolał
      mnie jajnik,okazało sie u innego lekarza,że był bardzo powiększony i po
      konsultacji z nim, przestałam.Poza tym miałam wrażenie, że Dr, Smolarczyk
      bardzo powierzchownie zajmuje sie mną. Obecnie lecze sie w Novum - polecam,
      zajmują sie bardziej profesjonalnie ( choć w moim przypadku na razie bez skutku)
      W Novum taniej, a u dr, wizyta to 130 zł + USG - 80 zł .
      Pozdrawiam
      • Gość: femi Re: r.smolarczyk z wawy IP: *.setup.com.pl 21.07.03, 10:40
        Pszczółko, a u kogo w Nowum się leczysz i czy polecałabyś tego lekarza?
        bo ja jestem na etapie wyboru lekarza w Nowum i poszukuję wszellkich informacji
        o nich.
        • agul1 Re: r.smolarczyk z wawy 21.07.03, 10:51
          Gość portalu: femi napisał(a):

> Pszczółko, a u kogo w Nowum się leczysz i czy polecałabyś tego lekarza?
          > bo ja jestem na etapie wyboru lekarza w Nowum i poszukuję wszellkich
          informacji
          >
          > o nich.

Ja nie pszczólka, ale moge z czystym sumieniem polecic Ci doktora Zamore -co
          prawda bylam u niego dopiero na jednej wizycie, ale jest naprawde super. Mily,
          wszystko bardzo dokladnie tlumaczy, widac, ze zna sie na rzeczy, ustala Ci plan
          dzialania na nastepne tygodnie, tak, ze wiesz, co Cie czeka. Nie bladzi po
          omacku jak wiele innych lekarzy i jest naprawde przyjazny i fajny. Polecam.
      • Gość: Agan Re: r.smolarczyk z wawy IP: *.tempservice.com.pl / 192.168.0.* 05.08.03, 16:57
        Gość portalu: pszczółka napisał(a):

> pierwszy raz odważam sie zabrać głos na forum, choć śledzę bardzo często.
        > Leczyłąm sie u dr. Smolarczyka prywatnie ok 1 rok.Niestety nie mam
        najlepszego
        > zdania.

to zupełnie tak jak ja smile) tyle że ja z usług tego lekarza zrezygnowałam już po
        2 wizycie. Na pierwszym spotkaniu ok. Miły, o wszystko wypytał w odniesieniu
        zarówno do mnie jak i do męża. Zelecił całą serię badań i spotkanie po ich
        wykonaniu. Na drugiej wizycie już nie był taki miły. Szybko próbował się mnie
        pozbyć, niecierpliwie odpowiadał na moje pytania [wiele z nich zaczerpnęłam
        właśnie z formu smile], jeżeli w ogóle odpowiedział. Stwiredziłam więc, że szkoda
        mojego czasu i pieniędzy. Udałam się do Novum, do doktora Zamory. Jestem w
        trakcie pierwszego cylku stymulowanego clo. Jak narazie wszystko idzie dobrze.
        Czekam teraz na II różowe paseczki zamias okresu smile)

> W Novum taniej, a u dr, wizyta to 130 zł + USG - 80 zł .

No włażnie nie dość że duuuuuuuuuuuuużo taniej, to także miło, profesjonalnie i
        tak jakoś przyjaźnie. smile)

Pozdrawiam
        Aga
    • Gość: pszczółka Re: r.smolarczyk z wawy IP: *.atbtruck.com.pl 21.07.03, 12:53
      Witam,
      w Novum lecze sie również u dr.Zamory,. Najpierw byłam dr Wojewódzkiego,ale
      dr .Zamora czesto przyjmuje po południu, a po drugie jest bardzo taktowny, co
      nie oznacza, że dr. Wojewódzkiego gorzej oceniam, po prostu u dr Zamory czuje
      sie bardziej wyluzowana. Poznałam w W-wie wielu lekarzy i moge powiedzeic, ze
      to strata pieniędzy ( przede wszystkim i czasu). Rówmnież poznałam Dr.
      Dubrawskiego, który odnosze teraz wrażenie jest zainteresowany wyłąćznie kasą.
      Sory za ostre słowa, ale dgybym od razu trafiła do Novum, wiedziałabym od razu
      na czym stoje, a tak kilka straconych lat,wylanych łez ( ciąża obumarła), a
      czasu mam naprawde niewiele.Również dużą wiedzę uzyskałam z tego forum oraz z
      Bociana. Dziękuje wszystkim za dobre rady i postaram sie podzielić moimi
      doświadczeniami
      Teraz przygotowuje sie do In vitro.
      Pozdrawiam serdecznie
      • agul1 Re: r.smolarczyk z wawy 21.07.03, 13:41
        Gość portalu: pszczółka napisał(a):
        Poznałam w W-wie wielu lekarzy i moge powiedzeic, ze
        > to strata pieniędzy ( przede wszystkim i czasu). Rówmnież poznałam Dr.
        > Dubrawskiego, który odnosze teraz wrażenie jest zainteresowany wyłąćznie kasą.
        > Sory za ostre słowa, ale dgybym od razu trafiła do Novum, wiedziałabym od
        razu
        > na czym stoje, a tak kilka straconych lat,wylanych łez

Podpisuje sie obiema rekami - jesli naprawde chcesz wiedziec, na czym stoisz,
        od razu idz do novum. Ja tez lazilam po roznych lekarzach, stracilam mase
        pieniedzy czasu i w sumie zdrowia bo bylam nierozwaznie stymulowana. Na
        szczescie u mnie trwalo to tylko pol roku i od razu zapisalam sie do novum, ale
        czasami mozna tak stracic ladnych kilka lat u lekarzy ktorzy nie potrafia sie
        przyznac ze czegos nie wiedza i lecza cie byle jak.

( ciąża obumarła), a
        > czasu mam naprawde niewiele.Również dużą wiedzę uzyskałam z tego forum oraz z
        > Bociana. Dziękuje wszystkim za dobre rady i postaram sie podzielić moimi
        > doświadczeniami
        > Teraz przygotowuje sie do In vitro.

Pszczolka, na jakim jestes etapie do in vitro? mnie tez Zamora skierowal na in
        vitro, robie wlasnie pierwsze badaniasmile
    • Gość: pszczólka Re: r.smolarczyk z wawy IP: *.atbtruck.com.pl 21.07.03, 14:44
      Cześć Agul
      powinnam sie raczej nazwać Pszczoła( bo jak na pszczółkę mam zbyt dużo latek
      ale nich tak zostanie),ale... dopiero zrobiłam pierwsze badania, HIV,
      morfologię , toxo, teraz musże sie zaszczepić na żółtaczke, - czyli gdzieś za
      miesiąc moge podchodzic do stymulacji na Invtr.Poza tym, podobno jak wszystko
      dobrze pójdzie, po podaniu zarodków trzeba lezeć 2 tyg.- wiec w pracy trzeba
      sobie wszystko pozałatwiać. Jestemn po 4 inseminacjach i nic..., juz czasem
      rece opadają, a chwytałam się i akupunktury ( po niej dobrze reagowałąm na
      stymulację) i False unicorn i inne cuda, jakie tylko wyczytam na forum.
      Czasem juz mam ochote poddać sie, ale poki troche nadziei, próbuję.
      Życzę sukcesu, pozdrawiam
      • agul1 Re: r.smolarczyk z wawy 21.07.03, 15:18
        Gość portalu: pszczólka napisał(a):

dopiero zrobiłam pierwsze badania, HIV,
        > morfologię , toxo, teraz musże sie zaszczepić na żółtaczke, - czyli gdzieś za
        > miesiąc moge podchodzic do stymulacji na Invtr.

To chyba bedziesz pierwszasmile ja juz co prawda mam te wszystkie badania i
        szczepienie tez mam - robilam przed laparo, ale w novum nie ma miejsc na
        sierpien na inv wiec musze czekac cierpliwie.

Poza tym, podobno jak wszystko
        > dobrze pójdzie, po podaniu zarodków trzeba lezeć 2 tyg.- wiec w pracy trzeba
        > sobie wszystko pozałatwiać.

To prawda - dwa tygodnie absolutnego spokoju, mi tak lekarz powiedzial - zero
        wysilku fizycznego, zero seksu i zero stresu. Czyli lezec w lozeczku jesc dobre
        rzeczy i czytac romansidelkawink

Jestemn po 4 inseminacjach i nic..., juz czasem
        > rece opadają, a chwytałam się i akupunktury ( po niej dobrze reagowałąm na
        > stymulację) i False unicorn i inne cuda, jakie tylko wyczytam na forum.
        > Czasem juz mam ochote poddać sie, ale poki troche nadziei, próbuję.

A wiadomo chociaz co Ci jest dokladnie? jest jakas diagnoza?

> Życzę sukcesu, pozdrawiam

Ja tez - trzymam za Ciebie kciuki, daj znac jak bedziesz juz po punkcji albo
        nawet podczas stymulacji, jak to jest, czy bardzo ciezko.
        Pozdrawiamsmile
    • Gość: anna Re: r.smolarczyk z wawy IP: 217.11.142.* 05.08.03, 14:01
      polecam go każdej kobiecie chcącej zajść w ciżę
    • Gość: Ewa Re: r.smolarczyk z wawy IP: 217.11.142.* 05.08.03, 14:06
      ja o dr Smolarczyku mam bardzo dobre zdanie, miałam problemy z zajściem,
      skończyło się na inseminacji, po czawartej inseminacji okazało się , że jestem
      w ciąży, urodziłam zdrowego synka. Cała moja droga do zajścia w ciążę
      przebiegała przez jego gabinet, u niego miałam inseminacje.
    • Gość: bialka Re: r.smolarczyk z wawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.03, 21:18
      Odradzam. Zrezygnowalam po pierwszej wizycie. Nie mialam pozytywnych wrażeń i
      dużo wątpliwości. Było to rok temu w czerwcu. Zrobilam to co ty: wywiad na
      forum. Poznałam dziewczynę, która miala bardzo złe doświadczenia z dr
      Smolarczykiem. Zaszłam dokładnie rok temu w ciążę po kurCJI MOJEJ STAŁEJ PANI
      GIN: 4 lata leczenia i pod koniec kwietnia urodziłam zdrowego synka. A ta
      dziewczyna poszła w końcu do novum: teraz jest w 6 miesiącu ciąży. Pozdrawiam i
      idź do novum . Bialka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka