Dodaj do ulubionych

Invicta w Gdańsku - kogo polecacie?

IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.11.03, 16:46
Zamierzam umówić się na wizytę w przyszłym tygodniu. Proszę o radę dziewczyny
w Trójmiasta, które się tam leczą. Do jakiego ginekologa się najlepiej umówić?
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: Invicta w Gdańsku - kogo polecacie? 08.11.03, 17:40
      witaj Kaju!
      chodze Invikcie do dra Łukaszuka, podobno dobry jest rowniez Piatkowski! idz
      do Piatkowskiego! kolezanka go bardzo poleca! dr Łukaszuk jest... hmmm...
      czasem trudno z nim wytrzymac, trzeba przyzwyczaic sie do jego specyficznego
      stylu... wink ma dosc ciete uwagi i traktuje pacjentow tak jakby wszystko juz
      wiedzieli! malo mowi, chyba ze spytasz; choc jest konkretny i fachowy! jednak
      nie przyjmuje z kasy chorych, wiec jesli chcesz przyjsc ze skierowaniem idz do
      Piatkowskiego! jest jeszcze dr Gniadek, bylam dwa razy u niego i wydaje mi sie
      troche zakrecony, choc mily i usmiechniety (no i przystojny wink)
      jesli chcesz sie umowic na wizyte zadzwon wczesniej (tel. 328-32-38), mozesz
      tez zajrzec na ich stronke www.invicta.pl
      osobiscie jestem zadowolona z Invicty, z doktorka, z dzialania! bo trzeba
      przyznac, ze dzialaja, nie marnuja czasu smile
      trzymaj sie i powodzenia w wyborze!
      piegoosek
      • Gość: kaja3004 Re: Invicta w Gdańsku - kogo polecacie? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.11.03, 11:49
        Piegoosku, bardzo Ci dziękuję. Liczyłam właśnie na Ciebie, że mi odpowiesz. I
        nie myliłam się. Mam jeszcze jedno pytanie: czy konieczne jest skierowanie (i
        od kogo)? I co to zmienia - czy wpływa to na koszty leczenia w Invikcie?
        • Gość: ela Re: Invicta w Gdańsku - kogo polecacie? IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 09.11.03, 17:39
          Witam!
          Leczę się u doktora Piątkowskiego. Uważam, że jest O.K. Jeśli chodzi o
          skierowanie to ja miałam od swojego ginekologa (wszystkiego możesz dowiedzieć
          się przy rejestracji). Dzięki skierowaniu wizyty są za darmo, płacisz tylko za
          te w dni świąteczne (60 zł). Część badań też udało mi się zrobić na kasę, ale
          teraz jak wszedł NFZ to chba trochę się pozmieniało.
          Dr mi wszystko tłumaczył, ale jestem lekarzem może dlatego. Życzę powodzenia Ela
          • Gość: pati Gniadek - Invicta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 10:24
            jak już tak o tym piszemy to może, któraś z was leczy się u niego? bo ja się
            leczę i miałam jakieś tam swoje wątpliwości, ale wypowiedzi piegooska trochę
            mnie w tym utwierdziły. byłabym wdzięczna za odpowiedz, która z was miała
            kontakt z tym lekarzem i czy pozytywny? pozdrowionka
        • piegoosek Re: Invicta w Gdańsku - kogo polecacie? 10.11.03, 11:32
          witaj Kaju! dokladnie jak mowi Ela, jesli masz skierowanie od swojego gina z
          przychodni, nie placisz za wizyte! jednak sa male limyty i czasem mozna sie nie
          zalapac... ja chodze zawsze prywatnie i zawsze place! zaczelam od Łukaszuka i
          juz nie chcialam zmieniac, choc jak sie zajdzie w ciaze, to niestety odsyla on
          do innego lekarza!
          takze nie jest konieczne skierowanie! osobiscie wszystko robilam za pieniazki,
          ale warto pojsc po skierowanie!
          pozdrawiam goraco!!
          piegoosek
      • wodniczek11 do Piegooska 10.11.03, 11:07
        Piegoosku,
        Wiesz może jak długie są przygotownia do in vitro w Invikcie? Czy długo czeka
        się w kolejce do zabiegu? No i najważniejsze, czy są jakieś problemy z
        rejestracją, długie kolejki?
        Właśnie wczoraj wieczorkiem, podjęłam decyzję co do wyboru kliniki i lekarza.
        Przyznam szczerze, miałam straszny mętlik w głowie, którą klinikę wybrać. Nie
        ukrywam, że wszystkie są baaaaardzo daleko ode mniesad, ale czego się nie robismile
        Mam mało czasu i muszę szybko zacząć działać. Nie chodzi tu o wiek (mam 29
        latek), ale o mój stan zdrowia. Lekarze mówią, że nie ma na co czekaćsad.

Życzę NAM wszystkim się starającym, spełnienia marzeń w niedalekiej
        przyszłości. Uda się nam, zobaczycie!!!!!!!!!!

Wodniczek
        • piegoosek Re: do Piegooska 10.11.03, 11:29
          napisze Ci na priva to, co wiem na ten temat!
          pozdrawiam!
          piegoosek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka