Dodaj do ulubionych

CHORAGON A MDŁOŚCI

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 12:44
Witam dziewczyny mam do Was pytanie w 12dc (pęcherzyk 22 i 24mm) i 14 (24mm i
26mm) 15dc pęcherzyki pękły widać ciałko żółte miałam robioną inseminację
następnie przez wyznaczone dni brałam zastrzy CHORAGON i tutaj zaczyna się
problem po drugim zastrzyku(tak mi się wydaję że to po nim) cały wieczó
zwracałam dzisiaj jest 19dc i ciągle zbiera mnie na wymioty nie wiem co jest
tego przyczyną objawy na ciążę są chyba za wczesne powiedżcie czy któraś też
tak miała
Obserwuj wątek
    • Gość: x14 Re: CHORAGON A MDŁOŚCI IP: *.dialin.hansenet.de 23.11.03, 21:03
      ja tez dostalam choragon i utrogest, ja nie wymiotowalam ale bardzo czesto
      bylo mi niedobrze, czesto mnie mdlilo i niewiem po ktorym leku. ja choragon
      dostalam tylko 2 razy, 2 dni przed ins. i tydzien po.i dzisiaj sie okazalo ze
      nie udalo sie.
      • Gość: RENATA Re: CHORAGON A MDŁOŚCI IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 23:04
        Dzięki za odpowiedż jest mi przykro że Tobie się nie powiodło ale następnym
        razem myślę że będzie lepiej. Choragon przyjmuje w tym miesiącu pierwszy raz i
        nie znam objawów negatywnych od 20dc strasznie mnie boli brzuch i piersi tak
        jak co miesiąc czyli objawy zapowiadajace miesiączkę teraz już nie zwracam ale
        nasilił się ten ból miesiaczkę mam jak w zegarku co 28 dni tak więc chyba nici
        z ciąży.
        POZDRAWIAM RENATA
        • Gość: x14 Re: CHORAGON A MDŁOŚCI IP: *.dialin.hansenet.de 24.11.03, 17:27
          to nieznaczy, ze nie jestes w ciazy. wiekszosc moich kolezanek ktore zaszly w
          ciaze to mialy dokladnie takie same objawy jak na miesiaczke. jedna z moich
          kolezanek jest w siodmym miesiacu i ma do tej pory objawy raz w miesiacu tak
          jakby miala miesiaczke dostac. to jest podobno normalne. a niewiem czy
          dokladnie zrozumialam, czy jestes krotko przed mies., czy juz dostalas? co do
          mojego nastepnego razu to ja tez mam nadzieje, ze sie uda, bo jak nie to robie
          sobie przerwe w staraniach. powodzenia, napewno nie zobaczysz miesiaczki przez
          9 miesiecy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka