bernadetta116 20.03.09, 12:32 Czy ktos ma doswiadczenia z tym zelem? Podobno na czynnik szyjkowy mozna go stosować. Wiecie cos? wpisujcie sie, trzeba sie wszystkiego chwytac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ochra Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 13:07 Zużyłam całe opakowanie, nie pomógł. Zaszłam w ciążę z niewielką ilością własnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta116 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 17:54 A dziewczyny na bocianie wypisuja ze jest dobry. Wlasnie go zamowilam, wiec mam go zamiar wyprobowac, nie wiem czy mam klopoty ze sluzem wiec dmucham na zimne. Jak sprawdzic czy ilosc sluzu jest w normie? Odpowiedz Link Zgłoś
zana1977 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 18:32 Możecie bliżej wyjaśnić po co ten żel i jakie ma działanie? Jestem przed icsi. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta116 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 18:52 Oczywiscie, zel ten zostal wynalezony w USA aby pomoc bezdzietnym parom. Mozna g dostac juz w Europie a u nas na Allegro- jak zawsze!!! Ale do rzeczy. Niezwykle pomocny przy czynniku szyjkowym, jak nie produkujesz sluzu lub masz go z zamalej iosci. Odżywia plemniki i na to samo ph. Wiec nie czekajac zamowilam ten zel, dziewczyny na bocianie pozachodzily w ciaze po nim w I cyklu stosowania. Musimy chwytac sie wszystkiego. Ja nie potrafie okreslic czy dobra ilosc sluzu produkuje, wiec musze miec ten zel, bo jakbym sie dowiedziala po dwoch latach, ze to bylo przyczyna to bym sobie nie darowala. REozmawialam o czynniku szyjkowym z moja lekarka i powiedzial ze to jest czesta przyczyna nieplodniosci, wtedy gdy robi sie jakies zabiego na szyjce to uszkadza sie te gruczoły i one nie produkuja tego sluzu, a bez niego plemniki ani RUSZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zana1977 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 19:03 Dzięki. Już go znalazłam na Alu i zastanawiam się poważnie nad kupnem. Mam jednak pytanie. Czy stosowanie tego żelu przy metodzie icsi ma znaczenie? Bo przecież przy tej metodzie już umieszcza się zarodek, a nie plemniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
rewolka404 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 19:13 mogę się spytać, czy ten żel jest tylko na 6 użyć? Odpowiedz Link Zgłoś
cheritka Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 19:20 Tak, jest tylko na 6 razy, ale jak użyjesz go w dni płodne 2 razy, to wystarcza na 3 miesiące. Ja tak używam. Odpowiedz Link Zgłoś
cheritka Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 19:25 ja kupiłam tutaj, jest tańszy i szybka przesyłka www.vitalmarket.pl/product_info.php/products_id/1483 Odpowiedz Link Zgłoś
cheritka Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 19:24 Nie potrzebujesz tego zelu jak będziesz mieć icsi, stracona kasa. kupiłam go bo trzeba sie chwytać kazdej deski ratunku, uzywałam juz 2 razy przez dwa cykle, biore równiez oeparol i po 2 miesiacach pojawił sie sluz. Odpowiedz Link Zgłoś
zana1977 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 19:27 Cheritka. Dzięki za info. Tak też pomyślałam, ale wolałam się jeszcze upewnić. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta116 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 19:39 Ja tez biore Oeparol, ale jeszcze ten zelik, nie zaszkodzi jak widac, a sama nie naprodukuje tyle sluzu, jak kobietki pisza, ze wrecz pływaja.... Wiec dobrze ze choc jest ten zel Odpowiedz Link Zgłoś
ochra Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 20:33 Można spróbować, ale wydaje mi się że jak rzeczywiście nie ma śluzu płodnego to znaczy że jest problem z owulacją, ale najczęściej on jest, tylko głęboko przy szyjce i to plemnikom wystarcza. Ja już nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
amelie_pi Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 20.03.09, 21:27 Zainspirowana watkiem na bocianie, jestem po 1 cyklu z PreeSeed'em. Nie pomogl Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetta116 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 21.03.09, 08:19 nie zrazaj sie po pierwszym razie, potrzeba troche cierpliwosci, ja wiem ze my jej nie mamy, ale...... Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 21.03.09, 22:42 ja jakos nie wieze w te zele ani testy owulacyjne nie mialam owulacji testy tez nie pomagaly dopiero po lekach wiem kiedy jestem plodna pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ochra Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 21.03.09, 23:01 Skoro nie miałaś owulacji to na co miały pomóc testy? Odpowiedz Link Zgłoś
maja11-25 Re: ZEL PRE SEED komu pomogł? 22.03.09, 15:55 myslalam ze te testy mi pomoga Odpowiedz Link Zgłoś