Gość: Bliźnięta IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 17:16 Czy to prawda że jedno z bliźniąt jednojajowych może być bezpłodne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikas Re: Bliźnięta jednojajowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.03, 18:11 Pierwsze słyszę.Niby dlaczego miałoby tak być?Nie słyszałam o takim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathrin78 Re: Bliźnięta jednojajowe IP: *.dip.t-dialin.net 22.12.03, 10:02 Nie prawda. Nie ma związku między bliźniętami jednojajowymi a płodnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paola Re: Bliźnięta jednojajowe IP: 82.139.13.* 22.12.03, 10:38 Ja kiedyś słyszałam taką teorię, ale przyznam, że w to nie wierzę....tak na logikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cetka Re: Bliźnięta jednojajowe IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.12.03, 18:03 osobiscie znam 2 blizniaczki - maja rodziny i po 2 dzieci - oczywiscie wszystko zrobily w tym samym czasie, ale to juz inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Bliźnięta jednojajowe IP: *.mercerville-26-28rs.nj.dial-access.att.net 22.12.03, 18:09 Tak, to prawda! Blizniak jednojajowy, tak jak kazdy inny czlonek populacji, _moze_ byc bezplodny. Moze sie zreszta zdarzyc (teoretycznie), ze oba obu bliznieta beda nieplodne, ale nie dlatego, ze sa bliznietami. Z czego niby mialoby to wynikac??? Odpowiedz Link Zgłoś