kamil99 18.02.04, 18:14 Poszukuję namiarów na kwatery w Czarnogórze (najchętniej Budwa). Może ktoś był i jest w stanie mi pomóc? Z góry serdecznie dziękuję. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jugoslawia Re: Czarnogóra IP: *.chello.pl 18.02.04, 20:44 byłam w budvie, zresztą nie tylko:) nie ma problemów z kwaterami na miejscu, jakie chcesz i ile chcesz, no i za ile chcesz. nie mam namiarów, ale jeśli masz obawy, że mozesz ich nie dostać to wrzuć je do morza czarnego;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamil99 Re: Czarnogóra 19.02.04, 11:54 Dzięki, dzięki, dzięki!! A może parę słów o cenach w Czarnogórze? Ile kosztują kwatery, obiad w knajpie, artykuły spożywcze? Z góry dziękuję! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Czarnogóra IP: *.chello.pl 19.02.04, 16:58 Ogólnie w Czarnogórze jest trochę drożej niż w Polsce, ale to w związku z walutą (euro). Byłam tam kilkakrotnie i za nocleg placiłam ok. 8 euro (rzadko 7), ale nie zdziw się jak ci na początku zaproponują nocleg za 10. Drogie są dość przewozy autobusami i busikami, ale zawsze można tam jeździć na stopa... Odpowiedz Link Zgłoś
kamil99 Re: Czarnogóra 19.02.04, 17:54 10 Euro to i tak nie to,co kosmiczne od pewnego czasu ceny w Chorwacji. Chyba się w tym roku wybiorę. Dzięki za informacje! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś