Dodaj do ulubionych

Praca na Cyprze???

IP: 62.233.153.* 12.04.04, 23:23
Witam,
Ostatnio pojawily sie mozliwosci wyjazdu na Cypr do pracy w hotelach.Praca
sezonowa, calkiem niezle platna... Chcialabym pojechac, ale nie wiem czy to
cos pewnego, czy ktos juz moze bral udzial w takim programie? Moze udzieli mi
informacji jak to wyglada i czy warto jechac. Musze podjac decyzje do konca
tego tygodnia wiec Help!!!
amaja
Obserwuj wątek
    • Gość: Pucaty Re: Praca na Cyprze??? IP: *.marketscore.com / *.ia4.marketscore.com 13.04.04, 06:30
      a co ty bys chciala tam robic, amelciu...
      oczki ladne, nozki zgrabne, cycki duze i dupcia okragala - to masz juz prace...
      • Gość: Amaja Re: Praca na Cyprze??? IP: 62.233.153.* 13.04.04, 11:45
        ooojjjj....to caly zorganizowany program wyjazdowy, taki sam jak do pracy w
        Stanach czy do Anglii....wiec sie nie boje bo juz jezdzilam w taki
        sposob...tylko nie wiem czy warto. Poza tym nie wiem czy to na tyle ciekawy
        kraj zeby siedziec w nim az 4 miesiace... :(
        • higher_eu Re: Praca na Cyprze??? 13.04.04, 12:04
          Cypr jest mały, ale piękny... Na obejrzenie wszystkiego starczą co prawda dwa
          tygodnie, ale wyspę polecam...

W zeszłym roku poznałem w Lemesos Polkę, która pracowała w jednym z tamtejszych
          hoteli... nie rozmawialiśmy o szczegółach, ale była zadowolona...
          • Gość: Amaja Re: Praca na Cyprze??? IP: 62.233.153.* 13.04.04, 13:10
            Dzieki higher:) Czy ktos jeszcze moze mial kontakt z polakami pracujacymi na
            cyprze? wciaz sie waham :(
            • Gość: mm Re: Praca na Cyprze??? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:20
              sprawdź dokładnie tę ofertę, bo z tego co wiem, minimalny czas kontraktu to 6-
              miesięcy! ponadto, mimo ze sprzedaje ten program wiele biur w polsce -
              większość ma za pośrednika biuro Cyprio - o nienajlepszej renomie. sam fakt ze
              w lutym 2003 stracili zezwolenie na działalność, a potem otrzymali nowe w
              sierpniu 2003 rejestrując biuro ponownie tyle ze w Lublinie... a działali przez
              cały czas... to nie świadczy najlepiej nie?
              przemyśl i sprawdź to dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka