Dodaj do ulubionych

Tunezja - szukam fajnego hotelu

IP: *.ld.euro-net.pl 17.05.04, 17:17
szukam fajnego fotelu w Tunezji - proszę o pomoc i parę słów opisu
Obserwuj wątek
    • Gość: Basik Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 19:37
      A jaka miejscowość Cię interesuje?
      • Gość: robo Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.ld.euro-net.pl 17.05.04, 21:17
        nie mam sprecyzowanej lokalizacji. Żeby było piękne morze i blisko do
        zabytków... :) My z żoną lubimy zwiedzac, nasza córka moczyć się w wodzie,
        najlepiej ciepłej... ? Monastir? Mohhamet?
        • Gość: robo Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.ld.euro-net.pl 17.05.04, 21:18
          up
        • Gość: Basik Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.04, 21:35
          Jeżeli chcesz zwiedzać to wybierz Sousse. Z Hammametu jest bliżej tylko do
          Tunisu. Na Saharę / 2 lub 3 dni/ zdecydowanie lepiej jechać z Sousse.
          pamiętam,że zbiórka w moim hotelu była o 7 rano. Ludzie, którzy mieli pobyt w
          Hammamet wstawali o 4 rano. W Sousse masz hoteli do wyboru do koloru/ Riadh
          Palms, Sousse Palace, Chems el Hana to 4**** i blisko centrum/. Dalej w stronę
          Port el Kantaoui np. Tej Marhaba, Hannibal Palace. Monastir odradzam ze względu
          na bliskość lotniska, chociaż też są tam dobre hotele.Nie wiem, co jeszcze byś
          chciał wiedzieć, bo pytanie jest bardzo ogólnikowe. Ale chętnie odpowiem na
          bardziej szczegółowe pytania.
    • czarodziejka1 Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu 18.05.04, 09:48
      Ja polecam hotel Sousse Palace 4*. Mieści się w samym centrum Sousse, bardzo
      blisko Mediny (Stare Miasto) i bulwaru nadmorskiego. Hotel leży przy głównej
      ulicy Sousse, ale położony jest szeroko w stronę morza, czyli przy samej plaży.
      Ma przepiękny ogród z basenem i bezpośrednie b. bliskie wyjście na plaże. Ja
      miałam pokój z widokiem na morze i przez to czułam się ciągle jakbym mieszkała
      na plaży :) Kiedy rano wstawałam, wychodziłam na taras i przede mną roztaczał
      się widok plaży (jaśniutki, miałki piasek) i turkusowego morza. W hotelu
      mieszkali małżeństwa z małymi dziećmi i byli bardzo zadowoleni. Kuchnia
      hotelowa była przepyszna. Bardzo duży wybór najróżniejszych dań i świetnych
      potraw. Na śniadanie zawsze serwowano francuskie bułeczki i rogaliki oraz na
      zamówienie naleśniki. Byłam na początku czerwca, więc był to okres truskawek.
      Serwowano je nam codziennie, kiedy w innych hotelach nie było po nich ani
      śladu. Obsługa hotelowa była bez zarzutu. Ciągle uczynni i uśmiechnięci. Po
      wyjściu z hotelu, zaraz po prawej stronie, znajduje się bank z bankomatem, a
      drugi po przeciwnej stronie. Serdecznie pozdrawiam :)
      Oto link do Sousse Palace
      www.sahelvoyages.com/!HOTELE/Sousse_palace.htm
      • Gość: Beata Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 10:20
        Ja też wybieram się do Tunezji. Szukam hotelu z opcją all inckl. Mam już
        wstępnie upatrzone dwa hotele Sol club selima(Port)i Ell fell(Hammamet). A może
        polecicie mi coś jeszcze?
        pozdrawiam
        • Gość: a_niecha Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.chello.pl 28.06.04, 12:35
          Chciałabym spytać - z jakiego biura znalazłaś te oferty? Też szukam opcji all
          inclusive i póki co znalazłam taką w Triadzie - Hotel Neptune i w Oasis: Hotel
          El Fell oraz Shalimar. Byłam w Tunezji 2 razy, w Hotelu Marhaba Club w Sousse.
          Prosty, mały, ale niezmiernie przyjazny. Piękny ogród, blisko plaża, cudowne
          atrakcje wieczorne. Polecam. Niestety ten hotel nie ma opcji all incl., więc
          tym razem tam nie pojadę. Przepiękny jest Port El Kantanoui, stąd moje
          zainteresowanie: jakie biuro oferuje wycieczki w tym miejscu z opcją all incl.?
          • Gość: Beata Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 09:32
            Te hotele były z Oasis. El fell jest teraz z last minute natomiast sol club
            selima już nie. Jeśli chodzi o Oasis to w "moim" biurze go nie polecają.
            Znalazłam teraz jeszcze jeden hotel PALM INN z eximu (all inckl.). Wczoraj
            zarezerwowałam miejsca na 22 lipca, czekam jeszcze tylko na potwierdzenie.
            Pozdrawiam
            • Gość: meg Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: 212.214.83.* 30.06.04, 10:59
              Sorki, ale zrozumiałam, że jedziesz do hotelu Shalimar???? Jesli tak, to ja
              również. Wylot mam też 22 lipca z W-wy. Czy Ty również???
              pozdrawiam
            • Gość: meg Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: 212.214.83.* 30.06.04, 12:50
              U mnie Zmiana planów. faktycznie Shalimar nie ma wersji all. Ratujcie, a juz
              maiłam jechac 22 lipca i tu bach, masz babo placek. Szukam dalej...
              Zerkne na hotele polecane przez Cibie może cos znajde.
              Pozdrawiam...
              • Gość: Beata Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 13:17
                Zobacz PALM INN z EXIMU Ja dzis wykupiłam wczasy na 2 tyg wylot z Wrocławia z
                all inckl 22 lipiec :) :) :)
                • Gość: meg Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: 212.214.83.* 30.06.04, 16:31
                  a jakie koszta, nie mogę znaleźć tej oferty??? dzis ide dobiura dalej szukac,
                  moze cos mi znajda... :((((
                  • Gość: Beata Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 12:09
                    Dorosła osoba 2960. Dziecko do lat 12 - 990.
          • Gość: ewa Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.04, 17:12
            czy znacie Iberostar Averroes w Hammamet-yasmine?
            • Gość: Misiek2 Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.chello.pl 04.09.04, 22:44
              siema, lecę do Averroes w Hammamet 9 września wiem tylko to co jest o tym
              hotelu napisane w katalogu Neckermanna
      • Gość: robo Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.lipowa.sdi.tpnet.pl 18.05.04, 13:32
        Brzmi bardzo apetycznie!!! :)
        Możesz mi coś napisać o cenach w Sousse? Mam doświadczenia jedynie egipskie :).
        Np. czy płatna jest plaża i ile kasy trzeba na to przygotować???

pozdrawiam i dzięki
        • czarodziejka1 Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu 18.05.04, 13:43
          W sumie Tunezja jest tania. 1 DT = 3 PLN. I tak za leżaki przy basenie nic się
          nie płaciło, ale za materac na leżak płaciło się 1 DT (porównując: na Rodos 2,5
          Euro!). Na plaży natomiast za leżaki placiło się też 1 DT. Ale taki leżak boy
          hotelowy przynosił Ci na plażę, więc jest to logiczne. Poza tym szklanka soku
          pomarańczowego (wyciskany) w hotelu przy śniadaniu kosztował 1 DT, na basenie
          1,5 DT, na mieście na ulicy 0,60 DT. Lokalne piwo (puszka), na basenie 2,5 DT,
          w sklepie (Magasin General, Mono Prix) 1 DT. Woda niegazowana na basenie 1,5
          DT, w sklepie 0,8 DT. Jeśli interesują Cię jeszcze inne ceny, to napiszę jutro,
          gdyż muszę zajrzeć do moich notatek, które mam w domu :)
    • Gość: Boni Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 17:47
      ja byłem w ub. roku w hotelu Shalimar w Hammamecie z biurem Oasis. Nie było
      powodów do narzekania, ale nastawilismy sie nie na zwiedzanie, ale na
      plazowanie prawie wyłącznie. Hotel w porządku, duże pokoje, jedzenie też nie
      najgorsze i dużo. Trzeba było pamietać o napiwku na początku,, to kelner
      krzesło od stołu odsuwał cały tydzień! Nie było wtedy polskich programów na TV-
      Sat. Przed rokiem ten hotel był w opcji AI, ale teraz czytam, juz nie. Plaża
      super. Mało ludzi (wrzesień). Wróciłem zadowolony.
      • Gość: Beata Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.05.04, 09:13
        Ten hotel jest teraz w opcji all inckl. z biurem Oasis. Napisz jak wyglądała
        tam ta opcja, jak jedzonko, napoje itd ...
        Dzięki pozdrawiam
        Beata
        • Gość: Boni Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:10
          Pokoje w hotelu Shalimar były duże, przestronne. Wyposażenie, jak w każdym
          hotelu. Nie było w ub. roku polskich programów w TV. Do plaży b. blisko. Ja
          byłem we wrzesniu, więc było puściutko - na plaży kilka osób. Spokój i cisza -
          nie mieliśmy okien na basen, a stamtąd czasami szalona muzyka, ale nie mozna
          narzekać. Opcja AI obejmowała napoje w ciągu dnia, także w budce na plaży
          (cola, fanta, pesudo-piwo, którego nie kosztowałem) oraz w barze hotelowym
          (kawa i ichniejszy alkohol z daktyli, ale tylko raz próbowałem). Upewnij się,
          czy obecnie jest opcja AI, czy tylko FB (tzn. 3 posiłki, ale napoje płatne).
          Jedzenia w opcki AI w bród, choć jakiejś super wykwintnej kuchni nie było. W
          pobliżu supermarket Bonne Prix, na wzór europejski, bez konieczności targowania
          się i z polskimi cenami, ale bez żadnego alkoholu. Zresztą zakupy tylko w razie
          potrzeby, bo wszsytko było. Okolica spokojniutka, same hotele, w pobliżu
          żadnych lokali, dyskotek itp. Pod tym względem mi bardzo pasowało. Dwie rzeczy
          mnie wkurzały - brak polskiej TV i to, że rano zabierali ręczniki i oddawali je
          po południu. Jak się wracało przed obiadkiem z plaży, nie było jak się wytrzeć
          po prysznicu. Trzeba zaakceptować zwyczaj napiwków, ale bez przesady - na
          początku kelnerowi, sprzątaczce. Jak komu pasuje. Ogólnie nie narzekałem, choć -
          jak pisałem - jedyną wycieczkę zrobiliśmy do pobliskiego Hammametu (taxi za
          parę dinarów). Ale taka była nasza opcja. Nie warto wymieniać pieniędzy na
          lotnicku, bo kurs w hotelu jest ten sam (jak w całej Tunezji). Nie wolno przy
          powrocie oddać więcej, niż 1/3 zakupionych dinarów (zachować kwitki z wymiany).
          Sklep wolnocłowy na lotnisku w Tunisie dinarów nie przyjmuje, tylko euro (i
          chyba dolary też).
          • Gość: Beata Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.boguszow.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 10:11
            Dzięki na info. Jak narazie szukam hotelu, ale tego raczej nie wybiorę, bo nie
            ma jednak pełnej opcji all (sprawdziłam)
            pozdrawiam
            Beata
            • Gość: meg Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: 212.214.83.* 30.06.04, 11:21
              Beato,
              ja jadę do Shalimar z opcja All. Tak zapewnił mnie mój znajomy z biura, który
              organizuje mi ten wyjazd. Po przeczyatniu Twojego komentarza nie omieszkałam go
              spiorunować, ale po raz kolejny zapewnił mnie, że jst to wersja all (tak tez
              piszą o hotelu). Jest to biuro Clickstravel (były Oasis). prosze daj znać jeśli
              masz jakieś inne informacje.
              Pozdrawiam
    • Gość: Marek Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 22:25
      Hammamet - Nozha Beach, 4*, ale hotel super. I super animacja, jak nigdzie.
      • Gość: iwka Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.wroc.zigzag.pl 04.08.04, 17:48
        Potwierdzam- Nozha Beach - super plaża , jedzonko i animacje, piękny ogród.
    • Gość: amicas Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: 130.226.78.* 24.05.04, 16:09
      soviva w sousse polecam spory hotel malo polakow co raczej plusme jest..sporo
      amerykanow..tudziez innych nacji spoza europy....takze afrykanczykow
      • Gość: aga Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 19:32
        A zna ktoś hotel Yasmine Beach w Hamamet?
    • Gość: magda Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: 62.233.197.* 24.06.04, 19:49
      jeśli w Nabeul to Le prince. Na pewno nie Les Pyramides czy Kheops. Nie jechać
      broń Boże z Triadą tylko Fiszer!!!!!!
      w Le prince jest super 3 gwiazdki ale czyściutko baseny w tym na dachu z
      widokiem na panoramę miasta, plaża czyszczona przez personel hotelu i na niej
      również gratisowe leżaki, miła obsługa itp. w le pyramides klimatyzacja jest
      ale nie ma szans na jej uruchomienie mimo obowiązku jej uruchamiania dla
      turystów od 15 czerwca i karaluchy wielkości wróbli a hotelowe ceny
      przekraczają 300% narzutu na coca colę czy wodę itd.
      • Gość: gabi Le prince IP: *.rejtravel.com / *.crowley.pl 28.06.04, 14:58
        magdo!!
        własnie do Le prince sie wybieram, czy mozesz napisac cos wiecej o tym hotelu?
        Bardzo prosze.
        sadzialm, ze za lezaki na plazy trzeba placic, a Ty piszesz ze nie- super.
        czy jedzenie bylo ok?
        od ktorej kolacja?
      • Gość: ola Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.04, 22:53
        A czemu nie z Triadą? Nie polecasz tego biura?Ja nigdy z nimi nie bylam, ale
        wlaśnie sie wybieramy z mężem. Co prawda nie wykupilismy jeszcze wycieczki, ale
        mamy zamiar.
    • Gość: Paxas ScanesBeach IP: *.chello.pl 04.08.04, 17:20
      Hotel jest 4 gwiazdkowy Jedzonko jest suuuuper po prostu miodzio(ocenilbym na 5
      gwiazdek de lux:)) ) pokoje ocenilbym na greckie 4 gwiazdki lub hiszpanskie
      3,5 . Byłem na przełomie Czerwca i Lipca z biurem Oasis. Jedynym minusem była
      BEZGRANICZNA GŁUPOTA REZYDENTKI i troszke glonów w morzu . P.S Hotel tan
      znajduje się pomięcy Sousse a Monastirem Pozdrawiam
    • Gość: Paxas Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.chello.pl 04.08.04, 17:38
      Jeśli chodzi o biura to podobno najlepiej z Eximem i Oasisem , o ile sie
      oczywiscie nie ma kasy na Necermana:))
      • Gość: iwka Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.wroc.zigzag.pl 04.08.04, 17:53
        Hmm, sprawdzałam hotel Nozha Beach w Hammamecie- w Neckermanie jest najtańszy i
        to w cenie katalogowej. Dokupienie opcji pokój z widokiem na morze tylko
        kilkadziesiąt zł.za 2 tyg - w naszych biurach 200 zł na tydz!
    • corrina_f1 Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu 04.08.04, 19:44
      Fajnym hotelem z pewnościa jest Mahdia Palace, jak na 5* nawet z katalogu cena niezbyt wygórowana od września - 2 560 zł :)
      Jadę w październiku :)))
    • Gość: Zuza Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.tele2.pl 05.08.04, 15:11
      Polecam - Iberostar Phenicia 4* (Neckerman)
      Rewelacja. Warto dołożyć te kilka stówek i mieć pewność co do wyboru.
      Kilkakrotnie korzystałam z usług biur nie cieszących się sława (typu Oasis,
      Exim, Triada, a nawet nie istniejącego Big Blue - mam nadzieję...) i
      przekonałam się po tych wakacjach, że warto dołożyć te 300-400 zl i jechac
      spokojnie na zasluzony wypoczynek.
      A co do hotelu... usytuowany w pieknym ogrodzie palmowym (w katalogu wydaje sie
      duzo wiekszy, ale i tak jest niezle), czysta woda przy hotelowej, szerokiej
      plazy, jedzenie to sama rozkosz (mozna przybyc troche na wadze). Ponadto jest
      kilkuosobowa ekipa, ktora zajmuje czas wolny poprzez organizowanie atrakcji
      sportowaych typu pilka siatkowa na plazy, w basenie, aerobik na plazy, na
      basenie, pilka nozna, no i cowieczorne show (codziennie inne atrakcje).
      • Gość: mar_tusia Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 19:35
        mam zamiar we wrześniu wybrac sie do tunezji do miejscowości BIZERTA (hotel
        CORNICHE) niestety nic o niej nie wiem (tylko tyle co z netu). prosze o jakieś
        opinie , czy jest tam wogóle sens jechać?
        • prezesnet Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu 20.08.04, 17:16
          Witam
          Wybieramy sie w cztery osoby rownież do holtelu Corniche 3.09 i wiem tylko że
          na stronie www.vivatours.pl w dziale "Filmy" jest 3 minutowy film do
          ściągnięcia reklamujący ten hotel.
          jeśli już spędziłaś tam wakcje to napisz parę słoów...
          Dzięqi i pozdrawiam.....
          prezesnet@poczta.onet.pl
          • Gość: Olek Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: 195.82.172.* 03.09.04, 08:11
            Cornische to tragedia rezydentke widzialem dwa rrazy (oba te spotkania byly na
            lotnisku) Hotel jest tragicznie brudny to jest nieopisany syf nikt nic nie
            sprzata obsluga udaje ze nie umie wlaczyc klimy pilotow w pokojach nie ma szkoda
            waszych pieniedyz na ten gnoj jaki tam jest. JA bylem z biurem Viva Tours z
            Chorzowa.
    • Gość: luqazs Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 19:54
      Planuje wybrac sie do Tunezji we wrzesniu i mam pytanko w zwiazku z tym. Jako
      ze jestem mlody interesuje mnie czy miasto zyje po zmroku. Czy sa jakies nocne
      lokale, dyskoteki, mozna poznac mlodych ludzi?
      • Gość: Zuza Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.tele2.pl 06.08.04, 15:42
        Też się czuje młodo :-) więc co wieczór szukaliśmy rozrywki. W hotelu życie
        zamierało o 23-ej, więc bralismy "yellow taxi" (taniocha) i uderzaliśmy w
        poszukiwaniu wieczornych atrakcji. Niestey, kończyło się na tym, że wypijaliśmy
        po browarku lub dwóch i imprezę kończyliśmy w pokoju. Ku naszemu zaskoczeniu
        (wracając do Polski), godz. 4.00 (rano) zobaczyliśmy po drodze kilka dyskotek,
        a na ulicach korki!!! Później dowiedzieliśmy się, że życie nocne zaczyna się w
        Tunezji dopiero ok.1-ej !!! Wcześniej nic... Życzę Ci więc mocnych wrażeń !!!
        Niestety, ja doświadczyłam innych (niemiej przyjemnych) Powodzenia!!!
        • Gość: luqazs Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: 213.134.139.* 07.08.04, 15:29
          Zuziu a gdzie bylas w jakim miescie? Bardzo prosze napisz mi gdzie te dyskoteki
          sa? Chyba wybiarę Tunezje ze wzgledu na niska cene i troche sie martwie ze sie
          tam zanudze przez 2 tygodnie gdyz jade tylko z kumplem.
          • Gość: Zuza Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 05.09.04, 21:12
            Hammamet-Yasmine. Jak masz jeszcze jakies pytania, to wal smialo...
            Pozdrawiam
      • Gość: Rafal Re: Tunezja - szukam fajnego hotelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:53
        Bylem w Tunezji 2 razy. za pierwszym wybralismy wielki hotel Riadh Palm 4* i
        mimo, iz hotel z zewnatrz wyglada okazale, jak wejdziesz do srodka rowniez -
        marmury, przepych, to jednak juz pokoje bardzo kiepskie - szczegolnie lazienka,
        do tego nieszczelne, stare drewniane okna, co przypadku pokoju od strony ulicy
        ma znaczenie, bo halas jest nie do wytrzymania. Jedyne wielkie plusy tego
        hotelu to przepiekny basen w fantastycznym ogrodzie oraz posilki / taki wielki
        wybor ze trudno jednorazowo sprobowac nawet polowy serwowanych potraw. Hotel
        jest jednak bardzo drogi - aktualnie ok 3 tys osoba i z tego tez wzgledu wydaje
        mi sie ze zupelnie nieatrakcyjny.
        Kolejnym razem wybralismy hotel 3* - Karawan i tu nas spotkala bardzo mila
        niespodzianka. Z zewnatrz hotel nie prezentuje sier moze imponujaco, recepcja i
        hol tez tak sobie, natomiast juz pokoje sa fantastyczne- standard duzo lepszy
        niz w 4* Riadh Palms - nowe meble, ladna lazienka, plastikowe okna, pastelowe
        kolory, mila obsluga, czysto. Jesli chodzi o posilki rowniez rewelacja - moze
        mniejszy wybor, jednak posilki urozmaicone i bardzo smaczne. Hotel znajduje sie
        przy samej plazy, w absolutnym centrun Susy, do tego jesli wykupi sie pokoj z
        widokiem na morze to mozna godzinami siedziec na balkonie i podziwiac. Hotel
        jest w miare tani - ok 2 tys i nie wiem sam czemu dosc slabo eksponowany przez
        biura podrozy. Ja osobiscie go zdecydowanie polecam, jesli zdecydowalbym sie
        kiedykolwiek jechac jeszcze do Tunezji to tylko tam wlasnie. Dodam tylko iz
        mielismy znajomych w hotelu El Hana Beach - rowniez 3*, ktory jest jednak
        troche drozszy , a niczym specjalnym asie nie rozni.
        Mysle, ze w przypadku Tunezji stwierdzenie ze standard hotelu jest adekwatny do
        liczby gwiazdek nie zawsziada faktom, jak wszedzie zreszta. Znajoma byla w
        hotelu Orient Palace 5* i miala wiele zastrzezen - przede wszystkim
        lokalizacja - totalny wygwizdow - do Susy ok 4 km, dookola nie ma nic.Tak wiec
        roznie to bywa, ceny sa ogromnie zroznicowane, a ja goraco polecam hotel
        Karawan z opisanych powyzej wzgledow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka