Dodaj do ulubionych

Triada-Tunezja?

01.07.02, 16:28
Jade w sierpniu do Tunezji z Triady.Czytam różne Wasze opinie o Tunezji (i o
Triadzie-patrz-Grecja)i coraz bardziej sie denerwuję, bo nie kupiłam
konkretnego hotelu, a jedynie taki,który się trafi na miejscu, czyli oferta
typu: 2 tygodnie, hotel ***.Czy ktoś z Was był na takich wczasach? Czy było coś
nie tak??? Powiedcie coś o cenach - ile kosztuje np.woda-butelka 1 l.piwo w
knajpie, pieczywo,owoce?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fon Re: Triada-Tunezja? IP: *.datastar.pl 09.07.02, 07:44
      W zeszlym roku bylam wlasnie z taka oferta w Triadzie. Mial to byc hotel 3*** ,
      ale jeden z tych które sa w katalogu. Niestety okazalo sie inaczej. Ale to i
      tak nic, bo kilku osobom przez przypadek przydzielili hotel 2** i na nic nie
      zdaly sie awantury.Ludzie przez 1,5 tygodnia mieszkali w 2** choć zaplacili za
      3. W moim hotelu teraz jest juz w katalogu BLIBANE byly plchy i inne robactwa.
      Co do jedzenia to zal mowic. To byly jakies odpady. A na stolowce panuje
      zasada "kto pierwszy ten lepszy". Jedyna rzecza ktora mozna bylo zjesc bez
      obrzydzenia to bagietka i arbuz.
      Jedyna frajda bylo Safarii - jesli sie wybieracie to moze ze Scanem , bo ja
      bylam z Traida i organizacyjnie katastrofa. Co do rezydentki to uciekala przed
      nami, i w niczym nie chciala pomoc.
      • Gość: Kasia Re: Triada-Tunezja? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.07.02, 08:07
        ..rany.. a wlasnie dzis mialam klepnac REZERWACJA :) na ta oferte Tunezja ***
        • Gość: Fon Re: Triada-Tunezja? IP: *.datastar.pl 09.07.02, 09:55
          Może miałabyś więcej szczęścia niż ja ? Ale nie sądze zeby to była oferta
          lepsza niż w zeszłym roku.
      • malini Re: Triada-Tunezja? 09.07.02, 08:37
        Fon-dzięki-ide się rozbiec w kierunku drzwi jak główna bohaterka w Urodzinych
        mordercach...
        • Gość: Kasia Re: Triada-Tunezja? IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 09.07.02, 11:03
          malini.. a ktora oferta? bo myslalam o Tunezji *** od 22.08-29.08 ..moze wrocisz
          przed i jeszcze ja sie zdecyduje? :)
    • Gość: Kasia Re: Triada-Tunezja? IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 08:09
      malini? i jak? ktory termin :)
      • malini Re: Triada-Tunezja? 17.07.02, 13:12
        o rane - sorki - dawno nie byłam w necie.1 sierpnia do 15
        • Gość: Kasia Re: Triada-Tunezja? IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 07:53
          malini.. nie wiem czy w innym watku mi odpowiedza, ale mam do ciebie prosbe..
          napisz mi prosze co powinnam otzrymac w biurze podrozy po wplaceniu kasy za
          oferte... bo ten kawalek papieru z napisem zgloszenie-umowa mnie nie
          przekonuje..
          jak to wygladalo u ciebie?
          • malini Re: Triada-Tunezja? 23.07.02, 12:10
            Musze sprawdzić dokładnie co dostałam, ale ja też mam taki "papierek".Jutro
            napiszę co mam po kolei.Poprosiłam o rachunek-przysłali mi go bezpośrednio z
            Triady i bardzo szybko (a więc mogę się domyślać,że pieniądze, które wpłaciłam
            u pośrednika zostały przesłane do Triady).Jak mi radzono w biurze podróży -weź
            wszystko ze sobą - to jest nie tylko podstawa do wydania biletu na lotnisku,
            ale i rzecz potrzebna w przypadku "nieciekawych" pomyłek na miejscu.
            • Gość: Kasia Re: Triada-Tunezja? IP: *.dialog.net.pl / *.lubin.dialog.net.pl 23.07.02, 12:50
              o widzisz... o tym nie pomyslalam.. tez poprosze dzisiaj w biurze o
              potwierdzenie przelania kasy do Triady... dzieki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka