Gość: marzena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:20 Czy moze mi ktos podac orientacyjne ceny wycieczek do parków narodowych i na rafe koralowa. ceny miejscowe i i za ile udalo wam sie wytargowac. pozdrawiam marzena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katahdin Re: Kenia 05.01.07, 21:41 czy rzeczywiscie rafa w Kenii jest az tak piekna, ze koniecznie trzeba ja zaliczyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarzenaM Re: Kenia IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.07, 18:53 Rafa jest cudna i warto sie wybrac. Z mojego hotelu kiedy byl odplyw chodzilam na piechote z maska i rurka podziwiac rafe. Za ok 3 godzinna wycieczke (lodka) zaplacilam 35 USD. Cena safari 3 dni Tsavo East i West - cena utargowana 340 USD. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_tychy Re: Kenia 17.01.07, 20:02 safari-samolot z Mombasy- 2 dni Masai Mara Governors Camp 1600 USD za 2 osoby/niezapomniane wrazenia, samochody range rover-y max 5 osob w aucie, jazda zupelnie na dziko- poza drogami!!! w tym Campie nocuje wielu swiatowej slawy fotografow oraz ekipa np BBC realizujaca serie Big Cat Diary.Organizator Poolman's, Uwazam ze warto dolozyc i poleciec do Masai Mara niz zaplacici polowe za Tsavo czy Amboseli.Wassini island-calodniowa wycieczka z nurkowaniem obiadem /owoce morza/ kupiona od beach boysa 55 euro /osoba/.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Kenia IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.07, 23:18 W kwestii ktory park wybrac opinie sa podzielone.Znajoma ktora byla miesiac przede mna w Kenii, poleciala do Masai Mara i nie uważa ze za wieksze pieniadze miala cos wiecej niz w Tsavo i Amboseli. Wiec nie wiem czy jest sens placic 2 razy wiecej a widziec to samo. W Tsavo mielismy samochod tez dla 5 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Kenia 20.01.07, 22:29 w masai mara jest zdecydowanie wiecej zwierzat niz w tsavo east na przyklad, ale wiele zalezy od kamu jaki wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś