IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:20
Czy moze mi ktos podac orientacyjne ceny wycieczek do parków narodowych i na
rafe koralowa. ceny miejscowe i i za ile udalo wam sie wytargowac.

pozdrawiam

marzena
Obserwuj wątek
    • katahdin Re: Kenia 05.01.07, 21:41
      czy rzeczywiscie rafa w Kenii jest az tak piekna,
      ze koniecznie trzeba ja zaliczyc ?
      • Gość: MarzenaM Re: Kenia IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.07, 18:53
        Rafa jest cudna i warto sie wybrac. Z mojego hotelu kiedy byl odplyw chodzilam
        na piechote z maska i rurka podziwiac rafe. Za ok 3 godzinna wycieczke (lodka)
        zaplacilam 35 USD.

Cena safari 3 dni Tsavo East i West - cena utargowana 340 USD.
    • jaro_tychy Re: Kenia 17.01.07, 20:02
      safari-samolot z Mombasy- 2 dni Masai Mara Governors Camp 1600 USD za 2 osoby/niezapomniane wrazenia, samochody range rover-y max 5 osob w aucie, jazda zupelnie na dziko- poza drogami!!! w tym Campie nocuje wielu swiatowej slawy fotografow oraz ekipa np BBC realizujaca serie Big Cat Diary.Organizator Poolman's, Uwazam ze warto dolozyc i poleciec do Masai Mara niz zaplacici polowe za Tsavo czy Amboseli.Wassini island-calodniowa wycieczka z nurkowaniem obiadem /owoce morza/ kupiona od beach boysa 55 euro /osoba/.Pozdrawiam
      • Gość: Marzena Re: Kenia IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.07, 23:18
        W kwestii ktory park wybrac opinie sa podzielone.Znajoma ktora byla miesiac
        przede mna w Kenii, poleciala do Masai Mara i nie uważa ze za wieksze pieniadze
        miala cos wiecej niz w Tsavo i Amboseli. Wiec nie wiem czy jest sens placic 2
        razy wiecej a widziec to samo. W Tsavo mielismy samochod tez dla 5 osob.
        • liloom Re: Kenia 20.01.07, 22:29
          w masai mara jest zdecydowanie wiecej zwierzat niz w tsavo east na przyklad, ale
          wiele zalezy od kamu jaki wybierzesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka