Gość: GH IP: 213.25.43.* 06.06.03, 09:25 Jest ciekawy artykuł z Pulsu Biznesu na WP a Aladinie.Ciekawe co z innymi biurami o których było ostatnio głośno na Forum /Big Blue, Alfa Star i El Greco z których 2 ostatnie są chyba z Aladinem powiązane/ ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 09:36 Teraz każde biuro może zbankrutować, aż strach wylatywać z polskimi touroperatorami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 10:03 Podobno właściciele ALLADINA ( tunezyjczycy to chyba byli) zabrali całą kase polskich turystów i uciekli z kraju. Jaki z tego morał??: A no taki ze najbezpieczniej jest jeździc na własną reke. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzień świra Re: Aladin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 13:08 Gość portalu: RADEK napisał(a): > Podobno właściciele ALLADINA ( tunezyjczycy to chyba byli) zabrali całą kase > polskich turystów i uciekli z kraju. Jaki z tego morał??: > A no taki ze najbezpieczniej jest jeździc na własną reke. pozdrawiam Ładny z ciebie świr jeżeli chcesz jechać na własną rękę (może do Tunezji), a może kupisz osobno bilet lotniczy i na miejscu zarezerwujesz sobie hotel ??? Tylko uważaj bo jak linia lotnicza zbańczy to będziesz musiał pojechać na własną rękę na rowerze ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 22:19 Gość portalu: Dzień świra napisał(a): > Gość portalu: RADEK napisał(a): > > > Podobno właściciele ALLADINA ( tunezyjczycy to chyba byli) zabrali całą ka > se > > polskich turystów i uciekli z kraju. Jaki z tego morał??: > > A no taki ze najbezpieczniej jest jeździc na własną reke. pozdrawiam > > Ładny z ciebie świr jeżeli chcesz jechać na własną rękę (może do Tunezji), a > może kupisz osobno bilet lotniczy i na miejscu zarezerwujesz sobie hotel ??? > Tylko uważaj bo jak linia lotnicza zbańczy to będziesz musiał pojechać na > własną rękę na rowerze ?! Świr to cie strugał bezmózga istoto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 22:20 Gość portalu: Dzień świra napisał(a): > Gość portalu: RADEK napisał(a): > > > Podobno właściciele ALLADINA ( tunezyjczycy to chyba byli) zabrali całą ka > se > > polskich turystów i uciekli z kraju. Jaki z tego morał??: > > A no taki ze najbezpieczniej jest jeździc na własną reke. pozdrawiam > > Ładny z ciebie świr jeżeli chcesz jechać na własną rękę (może do Tunezji), a > może kupisz osobno bilet lotniczy i na miejscu zarezerwujesz sobie hotel ??? > Tylko uważaj bo jak linia lotnicza zbańczy to będziesz musiał pojechać na > własną rękę na rowerze ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK Re: Aladin IP: *.Astral.Lodz.PL 06.06.03, 22:22 Gość portalu: Dzień świra napisał(a): > Gość portalu: RADEK napisał(a): > > > Podobno właściciele ALLADINA ( tunezyjczycy to chyba byli) zabrali całą ka > se > > polskich turystów i uciekli z kraju. Jaki z tego morał??: > > A no taki ze najbezpieczniej jest jeździc na własną reke. pozdrawiam > > Ładny z ciebie świr jeżeli chcesz jechać na własną rękę (może do Tunezji), a > może kupisz osobno bilet lotniczy i na miejscu zarezerwujesz sobie hotel ??? > Tylko uważaj bo jak linia lotnicza zbańczy to będziesz musiał pojechać na > własną rękę na rowerze ?! świr to cie strugał bezmózga istoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Aladin IP: 213.25.43.* 06.06.03, 12:07 Zastanawia mnie brak reakcji na wiadomości o upadku Aladina. Artykuł jest w prasie /chyba dość poważnej i wiarygodnej/ a tu nic. A na temat np. Big Blue wypowiadały się dziesiątki osób. Może po prostu nikt od dawna nie korzysta z usług Aladina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podróżnik Re: Aladin IP: 80.68.224.* 06.06.03, 14:55 No... jestem zdziwiony! Byłem w tamtym roku z Aladinem w Turcji i było o.k! Wszystko pod najlepszą kontrolą. miałem zamiar wybrać się z nimi w tym roku do Tunezji a tu... proszę! Niespodzianka. Nawiasem mówiąc to prawda- El- Greco i Aladin to to samo! Jeden właściciel. I co teraz? Z Neccermanem jechać? Za nieosiągalne pieniądze? Chociaż...właściwie to nasz Bałtyk jest taki piękny... :(( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Aladin IP: *.acn.pl 06.06.03, 23:04 Sprawdx oferty last minute Neckermanna, sa tansze niz Alladyna.Przynajmniej teraz. A wiecie, ze strona Alladyna last minute dalej dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Aladin IP: *.visp.energis.pl 07.06.03, 18:00 Czytam sobie te listy i dziękuję Bogu, że mam duszę niepokorną i od wielu, wielu lat podróżuję sama bez biur podróży. To często drożej (bo dużo się podróżuje, a nie siedzi w jednym hotelu przez tydzień lub dwa!)i mało wygodnie (przejazdy lokalnymi środkami transportu), ale daje wolność i pozwala na prawdziwe poznanie kraju, ludzi, kultury. Nie muszę być zdana na grupę ludzi, niedouczonego przewodnika i stres w rodzaju- a miał być pokój z widokiem na morze! Rozrywki w rodzaju baru, dyskoteki czy kabaretu też mnie nie pociągają. Z Aladinem były już problemy w zeszłym roku (w Turcji). I to była zapowiedź. W zeszłe wakacje też padło kilka biur i to z hukiem! W Polsce to normalna kolej rzeczy i żadne póki co ustawy tego nie zmienią. Wylatuję jutro na bezdroża tym samym samolotem, co turyści na plażę i basen za pośrednictwem biura podróży (ja wykupiłam tylko miejsce w samolocie). Miłych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eden Re: Aladin IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 15:49 Gość portalu: Beata napisał(a): > Sprawdx oferty last minute Neckermanna, sa tansze niz Alladyna.Przynajmniej > teraz. > A wiecie, ze strona Alladyna last minute dalej dziala? To spróbuj coś kupić...POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś