Gość: Pablo1973 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 13:45 Szukam opinii na temat Hotelu BOSS, Alanya z oferty Jet Touristic. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fun Re: BOSS Hotel, Alanya, oferta JetTouristic - kto IP: *.pkobp.pl 04.08.03, 13:48 nie wiem czy to ten sam hotel ale znajomi właśnie wrócili z Turcji z JetTouristic i są baaaaaardzo niezadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo1973 Re: BOSS Hotel, Alanya, oferta JetTouristic - kto IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.03, 13:55 Dzieki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: BOSS Hotel, Alanya, oferta JetTouristic - kto IP: *.pkobp.pl 04.08.03, 14:38 Ich hotel nazywał się Plaza ale narzekali ogólnie na biuro, jedzenie, basen, ... no tylko pogoda była ok ps: nie należą do ludzi, którzy grymaszą, ale tu podobno organizator się nie popisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: BOSS Hotel, Alanya, oferta JetTouristic - kto IP: *.era.pl 05.08.03, 10:35 tez bylem w Plazie i tez nie naleze do tych co grymasza ale hotel jest bardzo slabiutki do tego brudny zreszta pracownicy do najczystszych rowniez sie nie zaliczaja. jedzenie fatalne.plus to lokalizacja w centrum i tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo1973 Re: BOSS Hotel, Alanya, oferta JetTouristic - kto IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 11:03 Nie powiem, ze mnie uspokoiliscie... Pocieszam sie tylko tym, ze podobno Hotel Boss jest nowszy a jego oferta jest dostepna rowniez w zagranicznych katalogach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aleba Re: BOSS Hotel, Alanya, oferta JetTouristic - kto 05.08.03, 13:39 Niestety, nie mogę Ci nic powiedzieć na temat wybranego przez Ciebie hotelu, ale przynajmniej nie stresuj się tym, co tu wypisują o Plazie. Zresztą to chyba Ty zacząłeś na forum wątek o wiecznie niezadowolonych i narzekających na wszystko turystach? Więc moim zdaniem tu mamy do czynienia właśnie z takimi malkontentami. Byłam w Plazie na przełomie czerwca i lipca i wróciłam z jak najlepszymi wrażeniami. Owszem, hotel nie jest luksusowy - ale to w końcu są 3 gwiazdki, a nie 5!!! I jak na te 3 gwiazdki to jest bardzo przyzwoicie - wnętrza odremontowane, w miarę czysto, pokoje nieźle wyposażone i przede wszystkim indywidualna klima. Jedzenie może trochę monotonne (w tym niewiele mięsa) - ale to już nie jest wina tego konkretnego hotelu, tak wygląda wyżywienie w Turcji w większości obiektów (ten sam zestaw na śniadanie + głównie warzywa pod różnymi postaciami na obiadokolację). Jak ktoś chce dostawać schabowego z kapustą, to niech nie jedzie do Turcji. A jak ktoś chce spróbować ciekawych, tureckich potraw, to też niech ich nie szuka w hotelu, bo tam gotują jak najmniej przyprawiając (bo zaraz znajdzie się ktoś, kto zrobi obsłudze awanturę, że jedzenie za słone, za ostre, za pieprzne... albo że sałata octem pokropiona...). Co do basenu, to hotel rzeczywiście go nie ma i korzysta się za opłatą z publicznego basenu - o czym zresztą można przeczytać w ofercie biura. Więc tym bardziej nie rozumiem zgłaszanych zastrzeżeń. Naprawdę wygląda mi to raczej na szukanie dziury w całym niż na jakieś poważne braki. A hotel sprzedawana jest także na rynku holenderskim. Zatem Pablo nie stresuj się, jedź i odpoczywaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo1973 no, to jest odpowiedz :) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 14:53 Dzieki za wyczerpujaca i optymistyczna odpowiedz! Pozdrawiam i... odlatuje do Turcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: no, to jest odpowiedz :) IP: *.era.pl 05.08.03, 15:42 po pierwsze hotel w ciagu roku mocno obnizyl loty. Moi znajomi byli rok temu i wrocili zadowoleni dlatego teraz rowniez wybrali sie do Plazy, byli w ciezkim szoku widzac to co zastali. Przedewszystkim to nie jest Hotel a Otel Plaza co mowi samo za siebie.3 gwiazdki to on moze miec ale z kosmosu.poznany przez na policjant ktory uslyszal od nas ze ten przybytek reklamowany jest w polsce jako 3gwiazdkowy hotel tylko sie usmiechnal. rzeczywiscie klimatyzacja jest w kazdym pokoju co jest duzym plusem. Ja uprzedzam jedynie ze mozna zastac tak jak my toalete w ktorej brakowalo deski i piec pinut musielismy jej szukac:) obsluga a szczegolnie dwóch osobnikow mowiac delikatnie byla lekko niedomyta. jesli twierdzisz ze takie jedzenie jak w Plazie jest w innych hotelach to albo nigdzie nie byles do tej pory albo od Twojej wizyty mocno sie zmienilo. jedna osoba z naszego turnusu spedzila 9 dni w miejscowym szpiatlu ledwie uchodzac z zyciem.biegunke mieli chyba wszyscy obecni w OTELU.Ja naprawde jestem tolerancyjny ale smierdzaca obsluga i przez 14 dni te same mocno srednie dania podawane ktoregos wieczoru przez typa ktory palil w tym samym czasie papierosa to lekkie przegiecie. Czesc ludzi trafila do Hotelu MiniPlaza i rezydent chcial ich zmusic do podpisania dokumentu w ktorym mieli zrzec sie wszelkich roszczen wobec biura jak rowniez nie skladac reklamacji.Nie zrobili tego i nie chcieli ich wpuscic do autokaru wiozacego nas w drodze powrotnej na lotnisku.Dopiero interwencja konsula z Ankary pomogla. Okey to tak zeby wyjezdzajacy nie spodziewali sie luksosow:) Ludzie mlodzi nastawieni na impreze nie beda narzekali na ten OTEL :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleba Re: no, to jest odpowiedz :) 05.08.03, 17:01 No teraz to już jestem w ciężkim szoku, bo ja stamtąd wróciłam miesiąc temu, a to co piszesz to dla mnie brzmi jak opowieść o innym biurze i innym hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: no, to jest odpowiedz :) IP: *.pkobp.pl 06.08.03, 08:35 słuchajcie a może tam sa dwa: Hotel Plaza i Otel Plaza czyli taki nasz Motel ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: BOSS Hotel, Alanya, oferta JetTouristic - kto 07.08.03, 13:06 Ja też jestem trochę zdziwiona- byłam w czerwcu i chyba faktycznie mówicie o dwóch różnych obiektach (w okolicy alanii są na przykład dwa hotele Micador). A poważnie mówiąc- trzy gwiazdki w plazie były o niebo lepsze niż 3 i pół (wtedy jeszcze) w melani z oferty triady. Pomijając drobny fakt położenia hotelu- dla mnie rewelacja. We wrześniu jadę znowu i znowu do plazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: BOSS Hotel, Alanya, oferta JetTouristic - kto IP: *.bazyliszek.k5.pl 22.08.03, 12:00 hej:) Jeśli chodzi o boss hotel to jadę do niego 17. 09 też tak jak Ty nie wiele o nim wiem bo na ten temat jest bardzo mało informacji. Mam nadzieje ze się nie będzoe koi :) pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś