rob-win 04.11.09, 11:18 kwatera dla rodziny rodzice i 2 dzieci malych gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajxx73 Re: stegna lub jantar 04.11.09, 19:31 Witam.My byliśmy w Stegnie w Krakusie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_34 Re: stegna lub jantar 05.11.09, 11:03 My byliśmy i w Krakusie i w Ibisie również polecam te Ośrodki Odpowiedz Link Zgłoś
warkoczanka Re: stegna lub jantar 08.11.09, 13:16 Byłam w Stegnie w zeszłym roku z 1 małym dzieckiem w wózku i nigdy więcej-dlaczego?ZA DALEKO DO PLAŻY.Zejście na plażę to wąskie gardło z którego korzysta MASA ludzi. Jak się już tam doszło drogą przez las około 30-45 min to miało się wrażenie, że cała Polska tam już jest i tylko Ciebie tam brakuje-nigdy więcej z dziećmi.Sama Stegna ok.W jantarze nie byłam ale tamte tereny chyba maja to do siebie, że do plaży jest daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
odi-zek Re: stegna lub jantar 05.12.09, 19:12 Polecam KULKOWO.Jest to willa a jednocześnie 3 czy 4 domki w stegnie.Przed Kościołem na samym zakręcie trzeba skręcić w prawo-pierwszy dom po lewej stronie.Właściciele-to Kulki-dlatego KULKOWO.50 metrów od ulicy-klamka od bramy wysoko schowana-dzieci same nie wyjdą.Duże boisko-sama trawa-króliki.huśtawki,mała karuzela .Na plażę samochodem w stronę Jantaru-pierwszy barek z ,,zezowatą rybą,,skręcasz w prawo(ok. 5 km od Stegny)jedziesz 300-400 metrów jesteś przy samej wydmie-wychodzisz -2 górki z wózkiem-masz plażę 500 m od Jantaru-spokój i cisza i mało ludzi.Gospodarz super sam wędzi flądeki-po 2 zeta za sztukę-WARTO-ale tylko 30 sztuk na raz-ma starych bywalców-więc u gospodyni należy zamawiać wcześniej-POLECAM Zbyszek.Szukaj na necie KULKOWO-stegna Odpowiedz Link Zgłoś