bella_cwir 12.06.10, 13:22 Szukam kwater prywatnych/pokoi gościnnych w cenie maksymalnie 25 zł za osobę. (Dwie osoby dorosłe) Będzie to pobyt 21-dniowy, dlatego liczę na niższą cenę. Interesuje mnie Kołobrzeg i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella_cwir Sierpień 2010 r. 12.06.10, 13:28 Aha - zapomniałam dodać, że chodzi o sierpień 2010 r. Odpowiedz Link Zgłoś
zachodniopomorskie Re: Sierpień 2010 r. 12.06.10, 13:48 Ja mam wolne miejsce w sraczu w wychodku u mojego dziadka na wsi jakies 35 km od morza, uwazam ze za te pieniadze miejsce bedzie akuratne, opis miejsca; 2 na 2 kibel w pokoju obok kibla mozesz rozlozyc matę, do plazy kursuje traktor , wiec zawsze mozna jakos dogadac sie z rolnikiem. wychodek blisko obory więc, zapewniam dodatkowe atrakcje. woda z kaluży , po powodzi, wiec pod dostatkiem, tu fotki. 3.bp.blogspot.com/_g_8dYo1jSCo/SgxpsxxJktI/AAAAAAAAAj8/bvxYZ-hU4VY/s320/wychodek_polny_slotwina.jpg o ! www.mzrider3.republika.pl/17norwegia/TN_norw0966.jpg Uwazam ze za te kwote , to i tak standard za wysoki , wiec jeszcze raz rozwaze swoją oferte Odpowiedz Link Zgłoś
bella_cwir Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 12.06.10, 14:30 Ludzie przestańcie ironizować. Nie uważam, żeby cena 25 zł była nie wiadomo jak niska. Tym bardziej, że jest to aż 3 tygodnie, więc powiedziałam, że liczę na rabat z tego tytułu. Chyba kwaterodawca powinien być zadowolony, że ma pewniaka na 3 tygodnie. Oczywiście w tej cenie nie oczekuję łazienki w pokoju z lodówką. Ale moim zdaniem w cenie już od 50 zł za osobę to ja w pokoju powinnam mieć nie tylko łazienkę, ale i aneks kuchenny, lodówkę, klimatyzację, internet, sprzęt plażowy i rowery w cenie. Ale niestety to tylko marzenia. Nie dość, że kwaterodawcy "śpiewają" po 50 zł za osobę, to jeszcze oferują kibel na korytarzu i meble rodem z PRL-u w zatęchniętym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
zachodniopomorskie Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 12.06.10, 15:39 Sluchaj , bierz moja oferte , bo nikt ci lepszego nic nie zparoponuje! a tak na serio, kobieto, z narsa spadalas? za 50 zl? ahahahahah, tak pole namiotowe. WSTYDU BABO NIE MASZ!Nocleg z lazienka nad morzem to koszt min 120 zl/sam nocleg, wlasnie z takowego wracam, a ty mozesz miec klopot ze znalezeieniem nawet w agroturystyce, dlaczego nie pracujesz za 500 zl miesiecznie, idz sobie i pracuj, wtedy zrozumiesz ze nikt tak jak ty darmo robic nie bedzie. Idz zobacz ceny w Hotelu! Pokoj z lazienka w odleglosci 100 m do plazy za 50 zl?/0s w sezonie SNISZ cHYBA.... zEJDZ NA ZIEMIE .... Odpowiedz Link Zgłoś
zachodniopomorskie Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 12.06.10, 15:44 hehehhehe, dobra prowokacja . za 50 zl/klimatyzacja ajahahahahahahahahahahah, ahahahahaahahahahah. ty sluchaj nie pewniaka tylko BIEDAKA.., buhahahahhahahahaha, ahahahahahhahahaah.... nie moge, dobra prowokacja udala ci sie... Odpowiedz Link Zgłoś
axsel2009 Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 12.06.10, 16:47 WITA. POKOJ Z PODWOJNYM SPANIEM W DOMU JEDNORODZINNYM . KONTAKT oh5@o2.pl PROSZE PODAC W JAKIM TERMINIE.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia000 Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 14.06.10, 10:53 Za więcej niż 25 za osobę ,to warto pomysleć o Chorwacji.Tam i pogoda pewna i właściciele kwater bardziej uprzejmi.W tym roku nad polskim morzem nie prognozują pięknej pogody,a po powodziach plaże i woda też nie za fajne: ( Jest sporo wolnych miejsc,trzeba tylko poszukać.Część wczasowiczów już odwołała rezerwację,dużo się łamie. Poszukaj w małych mieścinach.A jeśli ktoś jedzie nad polskie morze za 120 zł/dobę to świadczy tylko o jego głupocie. Pozdrawiam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion do mumi. 14.06.10, 13:56 Zastanów sie nad swoimi pie...mi , co wypisujesz. za 25 ZL w kurortach to znajdziesz, ale namiot. Chorawacja tania nie jest, to dlaczego Polska ma byc.? Poza tym Chorwackie plaże sa kamieniste i z dziecmi to dramat! Nikt nie odwoluje zadnych rezerwacji , to w Zakopanym, cos ci sie pomyliło. Z trudem znalazlam nocleg po 15 lipca i to w Hotelu. Na twoim miejscu powinnas/nes opuscic Polske , takich ludzi biednych i malo zarabiajacych ten kraj nie potzrebuje ani nad polskim morzem ani gdziekolwiek, wyprowadz sie do Rumuni albo Chorwacji, bo nie ma z ciebie zadnego zysku! a prognozy zapowiadają lato upalne. Oby mniej biedactwa i prostactwa nad naszym morzem Odpowiedz Link Zgłoś
mumia000 Re: do mumi.---luksusfashion 20.06.10, 16:58 Typowy przykład biednego właściciela,który myślał,że na wczasowiczach zbije majątek.Te czasy bezpowrotnie minęły.W innych krajach właściciele domów są mili otwarci na turystów,a w Polsce tylko nastawieni na zysk.Najchętniej w pokoiku 1,2-osobowym upchnęliby ze 6 osób.Po pierwsze prognozy na lato -bardzo pesymistyczne.Będzie mokro i zimno.Po drugie gdzie będę mieszkać ,to moja sprawa,tak jak i to czy jestem biedna czy bogata. Twoja wypowiedż,to nic innego jak tylko prostacki krzyk,że znowu sezon martwy. I jeszcze jedno.Zarówno to forum ,jak i inne portale roją się od propozycji wolnych miejsc.Trzeba tylko umieć poszukać:) Oby więcej takich prostaków,to wypoczynek w lecie nad Bałtykiem pójdzie w zapomnienie: ) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: do mumi.---luksusfashion 20.06.10, 17:10 Do biednych nie należę, do wlascicieli kwater tez nie, to byloby dla mnie ponizenie robić za darmo, jak juz to moglabym miec ale drogi hotel dla Niemca. Moze ,byle jakie warunki sa, ale wiekszosc dobrych pensjonatów zajetych. Własnie wydałam na taksówkę 30 zł. A to tylko 5 min, a ty chcesz komus siedziec pod dachem caly dzień i noc za tyle i jeszcze wode uzywac , prad itp... za takie pieniadze to szalas ci sie nalezy albo obora... wstydu nie masz ,ale tak wlasnie jest z biedotą nie placi, nie szanuje i marudzi... Uciekac od takich jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
mumia000 Re: do mumi.---luksusfashion 20.06.10, 17:50 Kultura osobista pozostawia wiele do życzenia : (Ale cóż zakompleksiony polaczek.Norma. Wow całe 30 zł na taksówkę,ależ rozrzutność! Ajek nie przyjadą turyść,to jak ty to zarobisz! Co do moich pieniędzy,to nie musisz się martwić.Mam ich na tyle,że już od kilu lat wyleczyłam się z polskiego wybrzeża i wolę wydać nawet 10 x tyle ,ale w przyjaznym otoczeniu,a nie z takimi burakami jak ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia0012 Re: do mumi.---luksusfashion 20.06.10, 17:57 Wiesz Mumia ,wyjęłaś mi to z ust.Ja też już nad polskie morze nie jeżdżę,bo tam tylko takie cwaniaczki.Myślą,że jak ktoś ma kasę,to będzie ją wydawał w brudnych knajpach,niezadbanej plaży.To się kończy i chyba dobrze.A ofert nad morzem w tym roku naprawdę zatrzęsienie,bo i pogoda dość kiepska i tak ma być tego lata.Więc pozostają ciepłe kraje z przytulnymi knajpkami i miłymi właścicielami małych pensjonatów. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: do mumi.---luksusfashion 20.06.10, 18:49 Oj sklonowalas się.. ;-))))))) Tak się sklada, ze z polskich TANICH turystów smieje sie juz caly świat. Nawet ,takie brudasy jak w Egipcie czy Tunezji ze wybieracie tanie hotele, ze okna nie mozna otworzyc \ w samolocie ahahahahah, tak, tak. w Chorwacji to samo... Ja proponuje, zostac za granicą, tam zostancie jak wam sie ten kraj nie podoba. Pelno miejsc, chyba w tych waszych zasyfialych pokoikach po 30 zl, bo w hotelach ,brak wolnych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia000 Re: do mumi.---luksusfashion 20.06.10, 19:18 A i jeszcze jedno.Wybrałam 3 hotele,w których doba ok.300 zł i zadzwoniłam.Zarówno w lipcu jak i w sierpniu wolne terminy. Tak,że widać kim jesteś: ) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia000 Re: do mumi.---luksusfashion 20.06.10, 20:36 Ostatni raz daję się wciągnąć.Ciebie chyba matka porzuciła w dzieciństwie,albo z innego powodu jej nienawidzisz.A to odwrotnie niż ja.I dlatego serdecznie ci współczuję.Pooglądaj sobie jeszcze zdjęcia z drogich wypraw-hoteli.Może to poprawi ci humor : ) Odpowiedz Link Zgłoś
bella_cwir Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 20.06.10, 22:49 Sorry - ale dyskutujecie nie na temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 21.06.10, 10:27 Znalazłam pewien obiekt w Kołobrzegu. Może się nada: www.przymorzu.pl/kwateryprywatnewkolobrzegu-p-1681.html Proszę sprawdzić na stronach www.przymorzu.pl jest tam wiele dość ciekawych i tanich ofert. Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 21.06.10, 15:39 A tyle razy pisałem na tym forum zeby z tym zachoniopomorskim nie dyskutowac ,zwykłe dziecko neo [a przynajmniej tak się zachowuje]bo on lub ona lubi tylko w.urwiać ludzi i ma z tego wielką satysfakcje,a jeśli faktycznie zmienia nick na inny no to już jest szczyt buractwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszyk 25 zł kosztuje Papier do sracza 22.06.10, 11:47 Zostań w domu kup se miske i mocz nogi w misce jak cię nie stać na wyjazd ;D Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: 25 zł kosztuje Papier do sracza 22.06.10, 12:03 Ryszyk świeta racja, to sie w pale nie miesci jak zachowuja sie ludzie, jak dziady , wstyd! wstyd, wstyd. Zgadzam sie idz do wanny i kap sie tam! obrzydlistwo! Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: 25 zł kosztuje Papier do sracza 22.06.10, 15:13 gdzie Ty ten papier kupujesz? Daj namiary na sklep bo to musi być super luksusowy papier z grawerowanymi złotymi literami. Nie wiem czy wiesz ale rolka papieru kosztuje około 30 gr. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_pl Re: 25 zł kosztuje Papier do sracza 22.06.10, 15:53 w Gdańsku, w sklepie koło mojego domu 1 rolka kolorowego papieru kosztuje 1-1,5zł... rolka szarego papieru kosztuje 0,8zł... Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: 25 zł kosztuje Papier do sracza 22.06.10, 16:48 Droga Aniu-bell Gdzie Ty kupujesz taki tani papier? Bo jakos w najtanszej biedronce kosztuje 6 rolek za 6 zeta, ' więc wychodzi po 1 zł. A ludzie zuzywają min 3 rolki dziennie na 3 osoby.... wiesz polska mentalność, mydlo wróg publiczny... Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: 25 zł kosztuje Papier do sracza 22.06.10, 17:00 Taki tani papier kupuje się w hurtowni, wiekszą ilość od razu więc za rolkę taniej wychodzi. Ale jak widać na tym przykładzie. Można znaleźć tanio i drogo. Tak samo jest z pokojami. Można mieszkać za duże pieniądze a można też znaleźć coś bardzo taniego o całkiem przyzwoitym standardzie. Udowodniłam to na tym forum nie raz, tylko nie każdy potrafi to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: 25 zł kosztuje Papier do sracza 22.06.10, 17:28 tsss, ja sie nie zgodzę, pokoje to nie hurt, poza tym jest zasadnicza róznica pomiedzy towarem takim samym kupowanym np w biedronce czy sokrotce po innych cenach. a róznica pomiedzy pokojem z łazienka 100 m do plazy a pokojem z wspolna 2 km do plazy. Na róznice sklada sie standard, oraz odleglosc, tu juz mamy inny towar i inna uslugę. Nikt nie da Ci mercedesa w cenie skody, pomimo ze zalegaja w salonie. Odpowiedz Link Zgłoś
goczalkowice Re: 25 zł kosztuje Papier do sracza 23.06.10, 07:50 Wyjezdzam w tym roku do kołobrzegu i płacę 30 złotych w pokoju dwuosobowym więc chyba idzie znaleźć.Łazienka na dwa pokoje ale warunki super blisko morza,dworca pkp także tylko szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: do luksusfashion 23.06.10, 12:19 No widzisz i tu się nie zgadzamy; ceny tego samego towaru w różnych sklepach mogą być różne bo liczy się marża i z pokojami też tak jest taki sam standard a ceny różne bo np. w jednym pokoju będą meble z Ikei a w drugim z Abry; ale nadal to będzie ten sam standard. Piszesz, że pokoje to nie hurt, ależ owszem jeśli ktoś chce je wynająć na dłużej to jest to coś w rodzaju zakupu hurtowego (nie przez ilość wynajmowanych pokoi ale przez długość wynajętego pokoju) więc można liczyć na mniejszą cenę. A na koniec porównania prowadzi sie na podobnym standardzie i na podobnej odległości od plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
go1234 Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 22.06.10, 22:59 A ja zapraszam do zajrzenia na www.noclegi-kolobrzeg.ecom.com.pl I peace;) Odpowiedz Link Zgłoś
meneloth Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 02.07.10, 12:28 Polecam kwatery prywatne pani Mileny Krzyżaniak. Więcej informacji na: mielnakrzyzaniak.pl Pozdrawiam, Rafał. Odpowiedz Link Zgłoś
ataelly Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 10.07.10, 00:01 Dwa lata temu mieliśmy dość kiepską sytuację finansową - spłacaliśmy kredyt. Na wakacje zostało nam coś koło 2000 zł. Pojechaliśmy w ciemno z namiotem 2 osoby dorosłe i dwójka dzieci. Nocleg znaleźliźmy w szklnym schronisku młodzieżowym. Byliśmy mile zaskoczeni warunkami. Przede wszystkim było czysto, czego o innych kwaterach nie zawsze da się powiedzieć. Do dyspozycji spora kuchnia i prysznice. Spędziliśmy nad morzem za tą kasę 3 tygodnie. I to był jeden z naszych bardziej udanych urlopów w Polsce. Można tanio i w przyzwoitych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
buhalkinka Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 10.07.10, 00:34 Zgadzam się. Szkoda tylko, że tak wiele osób nie chce "tanio i przyzwoicie" ale "tanio i z super warunkami" Odpowiedz Link Zgłoś
ziber2 Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 10.07.10, 15:49 zachodniopomorskie to bezczelny BARAN, IMBECYL, DEBIL...itp, KAWAŁ HAMA, , Idioto zostaw sobie zbędne komentarze , chyba że nie masz nic innego do roboty..a po to jest to forum żeby pytać , a ty chyba pomyliłeś forum ĆWOKU JEDEN ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
zachodniopomorskie Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 10.07.10, 16:23 Nie popusc z nerwów... w zapyzialej norze za 30 zl. Ja tam oplalam sie na plazy do której mam pól sekundy bo schodze tylko na dól z swojego apartaamentu, oczywiscie taki apartament to koszt 450 zl/doba, o czym ty mozesz pomarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 11.07.10, 09:10 Masz bujną wyobraźnię ale to nie boli za to można się pośmiać z ciebie do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
caprii1989 Re: Kołobrzeg i okolice za 25 zł - szukam 11.07.10, 11:49 zapraszam do nas:) wynajmujemy przyczepę kempinogową akurat na 2 os. 25 zł od os sypialnia, salonik, lazienka, ubikacja, aneks kuchenny, kuchenka na zewnatrz, miejsce do grillowania, i miejsce na auto. tel. 601 551 492 Odpowiedz Link Zgłoś