Dodaj do ulubionych

USTRONIE MORSKIE -JAK TAM JEST,CZY WARTO??

IP: 195.225.180.* 08.06.04, 14:56
Cze.Wybieram sie tam ze znajomymi(studenci).Mamy kwatery na Wiejskiej.Jak
jest daleko do plaży.Czy sa jakies fajne knajpki, bary gdzie mozna wieczoram
posiedziec.Czy w sezonie jest duzo ludzi i ogolnie czy jest spoko czy wiocha
zabita dechami.Z gory dziękuje za opinie.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: haf Re: USTRONIE MORSKIE -JAK TAM JEST,CZY WARTO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:28
      juz pisalas na ten temat:)
      pozdr
    • Gość: Iwona Re: USTRONIE MORSKIE -JAK TAM JEST,CZY WARTO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 12:46
      Rzeczywiscie zdublowalas watek :).
      Mieszkam na Wiejskiej.Pod jakim nr masz zarezerwowane miejsca?
      Ogolnie z Wiejskiej blisko jest do paru miejsc z piwem, niezla muzyczka.
      • Gość: deco Re: USTRONIE MORSKIE -JAK TAM JEST,CZY WARTO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 13:33
        a ja mam kwatere na Kolejowej , chyba cos okolo nr 40.To blisko morza ?
        Jak to okolica? jade z dziecmi , wiec bardzo jestem ciekawy...:)
        z góry dziękuje za informacje.
        • Gość: Iwona Re: USTRONIE MORSKIE -Kolejowa 40??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:29
          Nawet opisalabym Ci dom na Kolejowej 40,ale dzisiaj mialam powazny problem z
          odnalezieniem tego nr.Otoz Kolejowa to wlasciwie jednostronnie zabudowana ulica
          z numerani nieparzystymi. Po drugiej stronie pola. Nawet pytanym mieszkancom
          ulicy trudno bylo "wymyslic" 40. Wskazywano niepewnie na dom w oddali(wlasnie
          w polu). .Ladny,nowy,ale troche daleko. Masz podane nazwisko kwaterodawcy?

• Gość: Iwona Do deco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:38
          Tak sie naprodukowalam,a nie zauwazylam tego "okolo".Zareczam Ci,ze
          wszystkie "okolo" 40 sa :). Z Kolejowej na plaze troche dluzszy spacer. Po
          drodze troche atrakcji dla dzieci(jezeli male).
    • Gość: Marynka Re: USTRONIE MORSKIE -JAK TAM JEST,CZY WARTO?? IP: *.lanet.net.pl 09.06.04, 16:41
      Nie, zdecydowanie NIE.
      Ustronie to nie jest miłe miejsce dla rodzon z dziećmi.
      Plaża taka sobie ale miejscowość - KOSZMAR
      Cisano, brudno, tłoczno.
      Znacznie lepiej jest w okolicznych miejscowościach - cudo!
      Spokój, cisza, pola, kręte dróżki ...
      • Gość: marta76 Re: USTRONIE MORSKIE -JAK TAM JEST,CZY WARTO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:42
        potwierdzam byłam w zeszłym roku z małym dzieckiem tzn 1.5 roku i może jestem
        zniechecona przez paskudną pogodę ale nie było co robić.Bardzo dużo ludzi pełno
        straganów czułam się jak na Marszałkowskiej w godzinach szczytu.
        • Gość: Iwona Re: USTRONIE MORSKIE -WARTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:12
          Marta,to rzeczywiscie glownie pogoda byla sprawczynia Twojego "zniesmaczenia"
          Ustroniem. Przeciez nie musialas spacerowac glowna ulica i przedzierac sie
          przez tlumy,wsrod straganow.Jest wiele miejsc w tej miejscowosci,gdzie mozna
          spokojnie podreptac:).
    • Gość: ANETA Re: USTRONIE MORSKIE -JAK TAM JEST,CZY WARTO?? IP: 195.225.180.* 15.06.04, 14:31
      dzięki za info.Pozdrowienia dla wszystkich.Pa :)))
    • wojtow Re: USTRONIE MORSKIE -JAK TAM JEST,CZY WARTO?? 16.06.04, 13:54
      Sorki za szczerość ale jaka nazwa ulicy taka miescowość, dla niektórych to plus
      a dla innych minus :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka