Dodaj do ulubionych

Holiday Camping Łazy

24.04.12, 13:27
Czy ktoś był? Jakie wrażenia. Same Łazy znam, natomiast jak ja była, to jeszcze nie było tego ośrodka. Na zdjęciach super. Ale czy te domki nie są za małe? 25 metrów to nie dużo, a tu salonik, dwie sypialnie.... Jakie są Wasze wrażenia?
Obserwuj wątek
    • 1siwa11 Re: Holiday Camping Łazy 05.06.12, 21:38
      Witam
      ośrodek jest nowy w zeszłym roku byliśmy w domku 4-osob z dwójką dzieci i było ok organizacja ekstra a co dla mnie było ważne to jest bardzo czysto domek koło placu zabaw najlepsze rozwiązanie ja osobiście polecam
      jak coś to do zobaczenia my będziemy 30.06 na 7-dni
      • robert1553 Re: Holiday Camping Łazy 06.06.12, 10:58
        Tak to nowy camping w Łazach, My też byliśmy w zeszły roku. Wrażenia ogólne bardzo dobre. Jak wszystko nowe, to nie ma na co narzekać ;)
    • 8kasiula Re: Holiday Camping Łazy 24.04.13, 14:56
      My byliśmy w ubiegłym roku z dzieciakami. Domki wbrew pozorom nie są małe. A szereg atrakcji zapewnianych przez właścicieli nie pozwala na spędzanie zbyt wiele czasu w nich. Nam, a raczej dzieciakom, najbardziej do gustu przypadł basen ze zjeżdżalniami. Niewielka odległość od morza jest bez wątpienia kolejnym atutem. A jak wcześniej było pisane czystość i porządek są bez zarzutu.
      • 0.myszka Re: Holiday Camping Łazy 20.07.14, 10:20
        ja wybieram się w tym roku ....
        proszę o informację w jakich godzinach otwarte są baseny i jakie wyżywienie. Czy na posiłki trzeba "pędzić" bo potem nie ma już wyboru ??? czy też spokojnie można przyjść pod koniec wyznaczonego czasu.... :-) jak jest z miejscem na plaży....

z góry dziękuję za opinie.
    • 0.myszka Re: Holiday Camping Łazy 27.07.14, 10:41
      był ktoś w tym roku ?
      • piotr.m.m Re: Holiday Camping Łazy 28.07.14, 21:00
        aktualne informacje pod tym adresem forum.gazeta.pl/forum/w,595,149007694,149007694,Holiday_camping_Lazy_k_Mielna.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka