Dodaj do ulubionych

ośrodek-blisko plaża,zajęcia dla dzieci,ceny rozsą

09.02.13, 18:01
Szukam miejsca na spędzenie fajnie wakacji nad morzem z dziećmi. Chodzi o to, żeby było to blisko plaży, żeby był plac zabaw, żeby były prowadzone jakieś zajęcia dla dzieci, animacje no i żeby ceny nie były za wysokie. No i chciałabym żeby nie trzeba było obowiązkowo brać pokoi z wyżywieniem, żeby pokoje były z aneksem kuchennym. W zeszłym roku byliśmy w Rowach w pensjonacie i podobało mi sie, ze pokoje były z aneksem kuchennym, zatem mogłam sama coś dla dzieci przyrządzić. Proszę podzielcie się Waszymi opiniami
Obserwuj wątek
    • j.monisia Re: ośrodek-blisko plaża,zajęcia dla dzieci,ceny 11.02.13, 20:00
      Polecam:

www.villaisabella.cba.pl
      • beateczka.laseczka Re: ośrodek-blisko plaża,zajęcia dla dzieci,ceny 14.02.13, 23:44
        a inni mi cos polecą?
        • elaku Polecam 20.02.13, 21:53
          Polecam nowe wille w Ustroniu Morskim na ul. Wiejskiej. Do plaży blisko (12 minut) bezpiecznym deptakiem, plaża czysta, spokojna. Place zabaw czy ścieżki rowerowe to standard, więc nie ma o czym mówić. Dobry TV na ścianie raczej też - choć to akurat moim zdaniem nieco przeszkadza w wypoczynku :)

• lena-mama Re: ośrodek-blisko plaża,zajęcia dla dzieci,ceny 20.02.13, 18:40
      Ja z dziećmi jeżdzę co roku do Łeby. Mają dużą ofertę obiektów, i widać że sporo z nich stawia na wypoczynek rodzinny. W zależności od cen, mogę polecić Relaks, Filarówkę, Lech.
      Sprawdz całą ofertę noclegów w Łebie, bo wybór jest na prawdę spory.
    • ewelina_wn Re: ośrodek-blisko plaża,zajęcia dla dzieci,ceny 20.02.13, 21:09
      Polecam Pustkowo... znany mi dom wczasowy to Alicja .Jest gdzie ugotować, bardzo miła właścicielka, plac zabaw dosłownie za płotem. Więcej ofert z Pustkowa znajdziesz tu
    • luksusfashion Re: ośrodek-blisko plaża,zajęcia dla dzieci,ceny 21.02.13, 14:45
      żeby bylo to, żeby bylo tamto...
      ale styl pisowni....
      a może ŻEBY LASKAWA dziadwka zaplaciłaby za to co?
      bo niektórym to za grosze , to żeby się nie chciało ....
      wymagania są pieniedzy brak typowa polka-dziadówka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka