Dodaj do ulubionych

Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 tyg

06.03.14, 19:13
Witam! Szukam noclegu w terminie 5-19 lipca 2014. Interesują mnie 2 pokoje - jeden 1os i drugi 2 osobowy z łazienkami i lodówką ewentualnie dostępem do wspolnej kuchni. Najlepiej w niewygórowanej, rozsądnej cenie, adekwatnej do wyposażenia:) Pozdrawim i czekam na oferty.
Obserwuj wątek
    • fatima5 Re: Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 06.03.14, 19:29
      nie ma nic za darmo, lodowka ciagnie prad pewnie bedziesz z pazernosci gotowac skoro dostep do aneksu, wiec cena musi byc adekwatna do RACHUNKOW jakie narobisz ludziom czyli nierozsadna..
      a ziemniaki z soba bedziesz brac? bo wiesz nad morzem w sezonie sklepy maja wysokie ceny
      ahahaha
      • lubadu_nh Re: Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 06.03.14, 20:50
        Pisząc, o cenie rozsądnej i niewygórowanej nie miałam na mysli noclegu za 20 zł. Poprostu czasem mi ręce opadają jak widzę cenę za pok 50 zł a tapczany pamiętają lata 70-te. Jadąc na pełne 2 tyogodnie zostawimy trochę kasy włascicielom i raczej ta lodówka nie wyciągnie równowartości pobytu. Jesteśmy wstanie dac max 50 zl od osoby . we Władku i Międzyzdrojach mielismy pokoje za 40-45 zł i były naprawdę ładne nowe i czyste. Pozdrawiam :)
        • luksusfashion Re: Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 07.03.14, 11:51
          50 zl? ale tyle kosztuje taxi!!!!!
          za 50 zl ty chcesz.
          1 czysty pokoj(koszt sprzatania)
          2 woda
          3prad
          4gaz.
          Przeciez to paranoja jakas
          proponuje zobaczyc ceny hoteli 250 zl ze sniadaniem parking 40 zl!
          i ty smiesz jeszcze napisac ze tapczan ci nie pasuje.
          Wymagania pana a kieszen dziad.a.
          a kto za 50 zl sie wysila w ogóel takieceny to na zadupiach i to poza sezonem.
          • magsmi1 Re: Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 07.03.14, 16:45
            Z niektórymi waszymi uwagami się zgadzam, ale czy musicie tak zaraz na człowieka napadać?
            Forum po to jest, żeby zadawać pytania...
            • julka-4 Re: Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 07.03.14, 16:48
              Nie przejmuj się ,ten typ tak ma.Z Fatimą i Luksus coś tam się nie dyskutuje i nie zwraca na nie uwagi.Pobędziesz trochę na forum sama się przekonasz;)
              • fatima5 julka 4 07.03.14, 19:23
                znlazlas juz pokoik na wakacje 5 kliometrow do morza z wychodkiem na zewnatrz z 5-rgiem dzieci za rozsadne pieniadze?
                buhahhaah
            • malaczarna1313 Re: Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 25.06.15, 14:00
              Szukam w Dzwirzynie w terminie 12 -1 9 lipca 2 osobowego ładnego czystego pokoiku
    • magsmi1 Re: Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 06.03.14, 20:04
      Z pokojem 1os może być problem, bo rzadko można taki znaleźć.
      Mogę polecić Wyspę Sobieszewską, Pokoje pod Klonami (www.tesa.fanti.pl)
      Pokój 2os - 90zł, pokój 2os dla 1os - 70zł.
      W pokojach łazienki i czajniki.
      Kuchnia wspólna.
    • magsmi1 ... 13.03.14, 10:57
      Kryptoreklama portalu nocowo.pl, ten portal nie jest wcale popularny, np. w Gdańsku są zarejestrowane tylko 33 obiekty, gdzie w innych portalach jest ich nawet 700, więc jest zdecydowanie większy wybór.
    • olaboga-aletrwoga Re: Dżwirzyno szukam pokoju jedno-os+dwu-os na 2 13.03.14, 12:27
      Nie wiem jak w Dźwirzynie, ale bardzo blisko jest Mrzeżyno. W cenach i wymaganiach które stawiasz w pełni (bądź co bądź) sezonu to chyba będzie dobra alternatywa. Sprawdź ceny domków w Ośrodku Delfin. Jedno jest pewne nie będziesz miała daleko do morza, a i samochód postawisz pod domkiem... No i kuchnia wspólna, a w dodatku grilla można pod domkiem rozpalić. Całkowita samowystarczalność...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka