hawranek10 Re: Najładniejsze plaże! 15.01.05, 00:10 witam nie będe orginalny i potwierdzam plaże zachodnia w Ustce apel do palaczy weżci ekiepy do domu i połużcie w salonie na stole a nie wciskajcie ich w piasek śmieci też abierajmy ze sobą na szczęście jest coraz więcej koszy na plażach zachody słońca sąprzyjemne na jakiejkolwiel plaży we wszechświecie Pozdrawiam wszystkich kturzy plażowli ,plażują lub będz plażować tak jak ja w lipcu 2005 hawranek Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Najładniejsze plaże! 15.01.05, 00:16 byłem przed paroma dniami popatrzeć na sztorm przy starym molo między ustką, a lędowem. pięknie, aż łeb urywa! Odpowiedz Link Zgłoś
hawranek10 Re: Najładniejsze plaże! 16.01.05, 21:14 neochuan zazdroszczę CI Ja bym musiał pokonać 450 kilosów a może masz jakąś fotkę tego sztormu pozdrawiam cię i sztormy serdecznie hawarnek Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Najładniejsze plaże! 16.01.05, 22:31 fotki są, jeszcze nieodskanowane, jak będą i nie zapomnę, to mogę kiedy wysłać :) ps. ja też mam równie daleko nad morze, co w góry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qchara Re: Najładniejsze plaże! 06.02.05, 21:09 Ustka i Łeba - plaże zachodnie - znacznie mniej uczęszczane i ładniejsze, Swinoujscie - bardzo szeroka piekna plaża, za to podobałą mi sie plaża w Darłówku - po wschodniej stronie wąziutka i niesamowice zatłoczona, po zachodniej lepsza ale z jakims dziwnym szarym piacho - żwirem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Najładniejsze plaże! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:38 ustka? ta sztucznie usypywana plaza? Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: Najładniejsze plaże! 08.02.05, 15:46 KRYNICA MORSKA , piasek jak mąka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDKA Re: Najładniejsze plaże! IP: *.bn.com.pl 10.02.05, 13:15 Witam . Polecam plaze w Rusinowie kolo Jaroslawca . Jest tam pieknie . Wszyscy moi znajomi byli zadowoleni . Ja bylam w domkach letniskowych ,moge podac ci tel 586830180 bylam zadowolona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Columbus2000 Re: Najładniejsze plaże! Re:LIDKA-LILA IP: 80.51.205.* 11.02.05, 09:22 Plaża koło Rusinowa jest naprawdę ładna. Do tego zrobili Wam ładny chodnik. Do tego mnóstwo drzew. Wszystko jest piękne, z wyjątkiem jednego. Piszesz posty raz jako właścicielka raz jako turystka. Jeśli Twoje domki są takie jak plaża i okolica, to nie masz się czego wstydzić. Serdecznie pozdrawiam Krzysztof z Columbusa2000 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: Najładniejsze plaże! Re:LIDKA-LILA 11.02.05, 15:16 Z tych co widzialam to Dziwnow. P.S. L probuje zlapac klientow w taki sposob to Jej sprawa- czemu to wypominasz, drazniles, meczyles i nudziles nt. Darlowa/Darlowka przez dlugi okres w ubieglym roku i kazdy to rozumial, ze chcesz przyciagnac turystow, pozatym to nie jest zabronione, kazdy ma swoj rozum i pojedzie gdzie chce. Wybacz, nie napisalabym tego, gdyby nie Twoja uwaga.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Columbus2000 Re: Najładniejsze plaże! Re:LIDKA-LILA / Kasiula.m IP: 80.51.205.* 11.02.05, 23:32 Nie miałem zamiaru się czepiać. Okolice Rusinowa jest naprawdę piękna, dlatego uważam, że Lidka-Lila nie ma się czego obawiać, i że niepotrzebnie podszywa się pod turystkę. Myślę, że przy takich walorach turystycznych jakie są w Rusinowie, na pewno będzie miała klientów bez takich zabiegów. Jeśli poprzednim postem (postami)kogoś obraziłem, to przepraszam. Pozdrawiam serdecznie. columbus2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mierzeja Wiślana Re: Najładniejsze plaże! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 22:04 Krynica Morska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Najładniejsze plaże! IP: *.pl / *.radiowy.matrixnet.pl 08.03.05, 16:45 W Grzybowie oczywiście!!!!! republika.pl/grzybowokwatery/.Preview.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Ustronie Morskie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.05, 17:43 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Łeba 02.06.05, 19:21 Ale nie teraz, bo plaża jest strasznie zryta ... Poza tym ładne miejsce do plażowania znajduje się na wysokości latarni morskiej w Czołpinie, przy ruchomych wydmach. Cicho tam i spokojnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Łeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:24 z łeby to masz blizej do latarni w Stilo, a najpiekniejsze plaze sa wląsnie na wschód od łeby w strone stilo Odpowiedz Link Zgłoś
grzenio_ni Re: Najładniejsze plaże! 05.06.05, 13:45 Polecam plaże w Dębkach czysta szeroka mało ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Najładniejsze plaże! IP: *.hel.org.pl / *.hel.org.pl 05.06.05, 14:43 byliście w helu na plaży ? Nie , to ruszać toć szybko ---ja byłem i teraz też będę.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
nad_morzem Re: Najładniejsze plaże! 06.06.05, 15:13 Jak ktoś nie był w Dębkach, to tak jakby nigdzie nie był :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boniek Re: Najładniejsze plaże! --- Sianozety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:18 Duza, czysta i piaszczysta w Sianozetach kolo Kolobrzegu - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: odnosnie Ustki IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.06.05, 07:57 hej dorota.abc niestety to prawda ze obok ustki jest poligon wojskowy na kotrym odbywaja sie cwiczenia ale na pewno nie jest nie wiadomo jak blisko miejsc turystycznych wiec sie az tak bardzo nie martw. zazwyczaj uzywany jest na jakies zjazdy zolnierzy i cwiczenia ( i chyba nawet nie jest to co roku) ale nie przez caly sezon letni aha i maja czesc swojej plazy wiec napewno nie jest to blisko Ustki, bo przeciez to nie jest bezpieczne. wiec sie nie martw sa w bezpiecznej odleglosci od miasta i turystow. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_abc Re: odnosnie Ustki-Kama dziękuję 19.06.05, 13:10 Kama wielkie dzięki za wyjaśnienia.Widocznie konkurencja Ustki chce troszkę wystraszyć turystów i pisze o tym poligonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda a ja wiem gdzie ale nie powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:43 bo zaraz pełno bydła się tam zjecie i plaże wcale fajne nie będa Odpowiedz Link Zgłoś