Dodaj do ulubionych

Najładniejsze plaże!

• hawranek10 Re: Najładniejsze plaże! 15.01.05, 00:10
      witam
      nie będe orginalny i potwierdzam plaże zachodnia w Ustce
      apel do palaczy weżci ekiepy do domu i połużcie w salonie na stole a nie
      wciskajcie ich w piasek
      śmieci też abierajmy ze sobą na szczęście jest coraz więcej koszy na plażach
      zachody słońca sąprzyjemne na jakiejkolwiel plaży we wszechświecie
      Pozdrawiam wszystkich kturzy plażowli ,plażują lub będz plażować tak jak ja w
      lipcu 2005
      hawranek
      • neochuan Re: Najładniejsze plaże! 15.01.05, 00:16
        byłem przed paroma dniami popatrzeć na sztorm przy starym molo między ustką, a
        lędowem.
        pięknie, aż łeb urywa!
        • hawranek10 Re: Najładniejsze plaże! 16.01.05, 21:14
          neochuan zazdroszczę CI Ja bym musiał pokonać 450 kilosów a może masz jakąś
          fotkę tego sztormu
          pozdrawiam cię i sztormy serdecznie hawarnek
          • neochuan Re: Najładniejsze plaże! 16.01.05, 22:31
            fotki są, jeszcze nieodskanowane, jak będą i nie zapomnę, to mogę kiedy
            wysłać :)
            ps. ja też mam równie daleko nad morze, co w góry ;)
            • hawranek10 Re: Najładniejsze plaże! 17.01.05, 00:24
              dzięki trzymaj się Hawranek
              • qchara Re: Najładniejsze plaże! 06.02.05, 21:09
                Ustka i Łeba - plaże zachodnie - znacznie mniej uczęszczane i ładniejsze,
                Swinoujscie - bardzo szeroka piekna plaża, za to podobałą mi sie plaża w
                Darłówku - po wschodniej stronie wąziutka i niesamowice zatłoczona, po
                zachodniej lepsza ale z jakims dziwnym szarym piacho - żwirem
                • Gość: kaś Re: Najładniejsze plaże! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:38
                  ustka? ta sztucznie usypywana plaza?
    • czajenka Re: Najładniejsze plaże! 08.02.05, 15:46
      KRYNICA MORSKA , piasek jak mąka
    • Gość: LIDKA Re: Najładniejsze plaże! IP: *.bn.com.pl 10.02.05, 13:15
      Witam . Polecam plaze w Rusinowie kolo Jaroslawca . Jest tam pieknie . Wszyscy
      moi znajomi byli zadowoleni . Ja bylam w domkach letniskowych ,moge podac ci
      tel 586830180 bylam zadowolona .
    • Gość: Columbus2000 Re: Najładniejsze plaże! Re:LIDKA-LILA IP: 80.51.205.* 11.02.05, 09:22
      Plaża koło Rusinowa jest naprawdę ładna. Do tego zrobili Wam ładny chodnik. Do
      tego mnóstwo drzew. Wszystko jest piękne, z wyjątkiem jednego. Piszesz posty
      raz jako właścicielka raz jako turystka. Jeśli Twoje domki są takie jak plaża i
      okolica, to nie masz się czego wstydzić.
      Serdecznie pozdrawiam
      Krzysztof z Columbusa2000
      • kasiula.m Re: Najładniejsze plaże! Re:LIDKA-LILA 11.02.05, 15:16
        Z tych co widzialam to Dziwnow.
        P.S. L probuje zlapac klientow w taki sposob to Jej sprawa- czemu to
        wypominasz, drazniles, meczyles i nudziles nt. Darlowa/Darlowka przez dlugi
        okres w ubieglym roku i kazdy to rozumial, ze chcesz przyciagnac turystow,
        pozatym to nie jest zabronione, kazdy ma swoj rozum i pojedzie gdzie chce.
        Wybacz, nie napisalabym tego, gdyby nie Twoja uwaga....
        • Gość: Columbus2000 Re: Najładniejsze plaże! Re:LIDKA-LILA / Kasiula.m IP: 80.51.205.* 11.02.05, 23:32
          Nie miałem zamiaru się czepiać. Okolice Rusinowa jest naprawdę piękna, dlatego
          uważam, że Lidka-Lila nie ma się czego obawiać, i że niepotrzebnie podszywa się
          pod turystkę. Myślę, że przy takich walorach turystycznych jakie są w
          Rusinowie, na pewno będzie miała klientów bez takich zabiegów.
          Jeśli poprzednim postem (postami)kogoś obraziłem, to przepraszam.
          Pozdrawiam serdecznie.
          columbus2000
    • mamatysi1 Re: Najładniejsze plaże! 20.02.05, 18:48
      W ŁEBIE!!!!!
    • Gość: Mierzeja Wiślana Re: Najładniejsze plaże! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 22:04
      Krynica Morska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: as Re: Najładniejsze plaże! IP: *.pl / *.radiowy.matrixnet.pl 08.03.05, 16:45
      W Grzybowie oczywiście!!!!!
      republika.pl/grzybowokwatery/.Preview.html
      • Gość: Anonim Ustronie Morskie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.06.05, 17:43
        hehe
        • arek354 Łeba 02.06.05, 19:21
          Ale nie teraz, bo plaża jest strasznie zryta ... Poza tym ładne miejsce do
          plażowania znajduje się na wysokości latarni morskiej w Czołpinie, przy
          ruchomych wydmach. Cicho tam i spokojnie....
          • Gość: kaś Re: Łeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:24
            z łeby to masz blizej do latarni w Stilo, a najpiekniejsze plaze sa wląsnie na
            wschód od łeby w strone stilo
            • hanya00 sarbinowo k.mielna 02.06.05, 22:54
    • grzenio_ni Re: Najładniejsze plaże! 05.06.05, 13:45
      Polecam plaże w Dębkach czysta szeroka mało ludu.
      • Gość: Ja Re: Najładniejsze plaże! IP: *.hel.org.pl / *.hel.org.pl 05.06.05, 14:43
        byliście w helu na plaży ? Nie , to ruszać toć szybko ---ja byłem i teraz też
        będę.pozdro
        • nad_morzem Re: Najładniejsze plaże! 06.06.05, 15:13
          Jak ktoś nie był w Dębkach, to tak jakby nigdzie nie był :P
    • Gość: Boniek Re: Najładniejsze plaże! --- Sianozety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:18
      Duza, czysta i piaszczysta w Sianozetach kolo Kolobrzegu -
      • Gość: Kama Re: odnosnie Ustki IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.06.05, 07:57
        hej dorota.abc
        niestety to prawda ze obok ustki jest poligon wojskowy na kotrym odbywaja sie
        cwiczenia ale na pewno nie jest nie wiadomo jak blisko miejsc turystycznych
        wiec sie az tak bardzo nie martw. zazwyczaj uzywany jest na jakies zjazdy
        zolnierzy i cwiczenia ( i chyba nawet nie jest to co roku) ale nie przez caly
        sezon letni aha i maja czesc swojej plazy wiec napewno nie jest to blisko
        Ustki, bo przeciez to nie jest bezpieczne. wiec sie nie martw sa w bezpiecznej
        odleglosci od miasta i turystow.
        • dorota_abc Re: odnosnie Ustki-Kama dziękuję 19.06.05, 13:10
          Kama wielkie dzięki za wyjaśnienia.Widocznie konkurencja Ustki chce troszkę
          wystraszyć turystów i pisze o tym poligonie.
    • Gość: doda a ja wiem gdzie ale nie powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:43
      bo zaraz pełno bydła się tam zjecie i plaże wcale fajne nie będa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka