Dodaj do ulubionych

OSW Barbarka (Interferie) Świnoujście - kto był?

03.04.14, 14:05
Witam,
po długich poszukiwaniach wybrałam na wakacje z mężem i dzieckiem z pełnym wyżywieniem ośrodek Barbarka (obecnie INTERFERIE) w Świnoujściu. Kto był? Jakie wrażenia?
Ewentualnie co polecacie w rozsądnej cenie z wyżywieniem i blisko morza?
Obserwuj wątek
    • fatima5 Re: OSW Barbarka (Interferie) Świnoujście - kto b 03.04.14, 16:28
      Ale to nie jest tani osrodek.sami starsi niemcy , duzy obiekt z zabiegami.bardzo ladnie i zadbanie.
      • alicjas0909 Re: OSW Barbarka (Interferie) Świnoujście - kto b 03.04.14, 19:28
        Tani faktycznie nie jest, ale do tych drogich tez nie należy tak jak np Aparthotel albo Interferie Mediach Spa. Mam nadzieje ze rodziny z dziećmi tez są. Niemieccy emeryci to pewnie całe Swinoujscie oblegane ;-)
      • alicjas0909 Re: OSW Barbarka (Interferie) Świnoujście - kto b 03.04.14, 19:30
        Tani faktycznie nie jest, ale do tych drogich tez nie należy tak jak np Aparthotel albo Interferie Mediacal Spa. Mam nadzieje ze rodziny z dziećmi tez są. Niemieccy emeryci to pewnie całe Swinoujscie oblegaja ;-)
    • fatima5 Re: OSW Barbarka (Interferie) Świnoujście - kto b 03.04.14, 20:28
      Medical spa jest na uzdrowiskowej o tym pisze
      • alicjas0909 Re: OSW Barbarka (Interferie) Świnoujście - kto b 04.04.14, 09:26
        Ehh... to niestety nie tam jedziemy, to jest faktycznie luksusowy ośrodek. Spółka Interferie ma jeszcze drugi ośrodek o niższym standardzie przy ul. Kasprowicza 8 o nazwie Barbarka. I właśnie o ten pytam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka