Dodaj do ulubionych

Świnoujście

04.02.15, 13:49
Proszę o jakiś namiar na pensjonat w Świnoujściu, ewentualnie hotel. Wiem że tam raczej klientela z Niemiec ale może coś polecicie w miare rozsądnego cenowo. Jadę z dzieckiem w wieku 5 lat więc jakieś rozrywki mile widziane (Międzyzdroje także wchodzi w grę więc prosze o cokolwiek w tych miejscowościach)
Obserwuj wątek
    • luksusfashion Re: Świnoujście 05.02.15, 09:25
      Nie ma nic dziś za darmo.
      Wszystko jest drogie zwłaszcza dobre wyposażenie ,oraz
      koszt utrzymania nieruchomości przy plazy.
      Radze się rozgladac za mieszkaniami w centrum nie przy plazy.
      Przykladowo w tamtym roku ceny poszly w gore (piekna pogoda)
      i tak za pokoj ze wspolna lazienka 60 zl od osoby
      2 osobowy 300 zl bez snaidania to tak z ostatniej chwili.
      noclegi tanie oddalone od morza należy rezerwować w styczniu później
      zostają tylko drogie ale i one znikają jak jest upal.
    • agan102 Re: Świnoujście 05.02.15, 22:33
      Szukaj apartamentów na ul. Zdrojowej ( 30 metrów wynajęłam za 210 zł - z aneksem kuchennym itd.) to jest ok 300 metrów od morza. Są też na tzw osiedlu Platan ale to kilometr od morza. Inne są drogie. Za to taksa klimatyczna jest niezła - 4 zł od osoby powyżej 7 lat! Ale Świnoujście jest piękne i zadbane
      • luksusfashion Re: Świnoujście 06.02.15, 09:54
        30m? to chyba jeden pokoj z lazienka a nie apartament.Apartament to minimum 50 m!
        210 zl kosztuje pokoj z lazienka i aneksem na 2 osoby.
        w sezonie przy plazy nie ma cen 250 zl.
        260 kosztuje w Platanie ze sprzątaniem końcowym i oplata klimatyczna ale to kilometr do promenady.
        i jest to osiedle a nie apartamentowce czyli mieszkanie.
        ceny szczytowe zaczynają się od 20 czerwca i trwaja do 22 sierpnia.
    • marser111 Re: Świnoujście 06.02.15, 08:56
      Dziękuje za rady. W zasadzie ostatnimi czasy wynajmuję właśnie apartamenty wyjeżdżajac na wakacje - wtedy jedziemy całą rodziną także ze starszymi dziećmi i uważam że przy większej rodzinie apartament to jest super rozwiązanie. Tym razem jadę tylko z najmłodszą i zależałoby mi jednak na pensionacie czy tanim hotelu ze względu na atrakcje typu plac zabaw na miejscu ewentualnie pokój zabaw, no i wyzywienie. Szukam takich miejsc ale ceny troche odstraszają. Ostatecznie będę szukała tak jak radzisz apartamentu na ul. zdrojowej, Jadę w czerwcu więc myslę że ceny także będą niższe niz w sezonie. Czy masz może namiar na ten apartament (link do strony tego apartamentu)?
      • agan102 Re: Świnoujście 07.02.15, 11:05
        Wpisz swoją odpowiedź
        Szukałam na wszystkich portalach chyba. Przejrzyj sobie 44wczasy lub swinoujscie-apartamenty. Nie podaję końcówek stron, to łatwo znaleźć w wyszukiwarce. Dużo ofert jest też na stronie fajnewczasy.

Co do samego nazewnictwa. Ja też tych pokoi ( praktycznie mieszkań) nie nazwałabym apartamentami, ale widać tak się przyjęło.
    • marser111 Re: Świnoujście 24.06.15, 11:51
      Jestem już po :) Faktycznie wynajęłam mieszkanie (apartament) na zdrojowej z polecanego portalu. W czerwcu płaciłam 140 zł wiec cena uważam ok. Sam apartament nowy i dobrze wyposażony. a co do placu zabaw jest właśnie na tym osiedlu więc córka sama wychodziła przez balkon(byliśmy na poziomie 0) i z dziećmi z innych mieszkań super się bawiła. Obiady wiadomo na mieście. Ale ogólnie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka