Dodaj do ulubionych

Sarbinowo -Anna Maria

31.05.06, 08:51
Czytałam na forum troche o sarbinowie i mam nadzieje ze to bedzie własnie to
czego szukałam. Czyli morze cisza i spokój i nareszcie, taka mam nadzieję nie
będe musiała sie przedzierac przez tłumy ludzi na ulicach i zatrzymywac z
dzieckiem przy kolejnej karuzelce czy straganie niewiadomo z czym....
mamy zarezerwowany pokój w Pensjonacie Anna Maria-widok ma byc piękny bo okna
wychodza na plaże i Bałtyk!
Mam pytanko! Czy ktoś zna to miejsce, był tam ?
Czekam na wszelkie opinie!!!!
Obserwuj wątek
    • mi44 Re: Sarbinowo -Anna Maria 31.05.06, 09:14
      Nie wiem w jakim terminie jedziesz,ale ja 2 lata temu na deptaku w Sarbinowie
      popadłem w rozpacz.Tłum omal mnie nie zadeptał.Spierniczaliśmy do Chłopów aż się
      kurzyło
    • mi44 Re: Sarbinowo -Anna Maria 31.05.06, 09:15
      zapomniałem dodać,że było to na początku sierpnia:)
      • kate2603 Re: Sarbinowo -Anna Maria 31.05.06, 09:22
        Jedziemy własnie w pierwszej połowie sierpnia.
        To mnie przeraziłaś. Z tego co wyczytałam to miało byc tam spokojnie!!!!
        I tak juz za późno bo wpłacona została zaliczka także tak czy siak jedziemy.
        Tak na marginisie:
        2 lata temu w chlapowie było jeszcze w miare spokojnie ale juz rok temu
        przezyłam szok. Tłumy i korki na ulicy. Dojazd na ładna szeroka plaże do
        chałup 3 km za rondem we Władku zajmował nam 45 minut.
        W sarbinowie chociaż plażę mamy pod nosem i nie ma schodów tak okrutnuch jak w
        chłapowie lub jastrzebiej.
        jak ktos zna ten pensjonat Anna Maria w Sarbinowie niech mi cos napisze !!!

• kate2603 Re: Sarbinowo -Anna Maria 01.06.06, 12:59
      Nikt tam nie był??? Nikt nic naprawde nie wie???
      • hanya00 Re: Sarbinowo -Anna Maria 08.06.06, 21:22
        jak mozesz to zmien kwatere.widok super ale samam kwatra....
    • Gość: ramona Re: Sarbinowo -Anna Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 16:19
      Hej!!! Jeżdze do Sarbinowa od ładnych paru lat . Miejsce naprawde super
      szczególnie jak jedziesz z dziecmi.Wszedzie bliziutko czy to do sklepu czy to
      knajpki czy tez na plaze. Pensjonaty jakos nie kojarze wiec nic ci nie powiem
      na ten temat ale mysle że bedziesz zadowolona i nieraz jeszcze pojedziesz. My
      jezdzimy zawsze w cimno i dobrze trafimy za kazdym razem jest nas 4 dodatkowo
      jezdzi pies i fretka ;) wiec powodzenia i udanych wakacji
      • Gość: putka2 Re: Sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 14:07
        tłumy, tłumy ludzi, szczególnie w wekendy
        • Gość: figa34 Re: Sarbinowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 10:46
          Tłok i zapełniona plaża,dobre miejsce na kilka godzin ale nie na wypoczynek.
          • shiral Re: Sarbinowo 27.06.06, 09:07
            Witam...
            bardzo polecam tą miejscowość...jest tam miła atmosfera i nie jest drogo... nie
            ma dużego tłoku jak np. w Gdańsku, Świnoujściu czy trójmieście...
            • shiral Re: Sarbinowo 27.06.06, 09:11
              zapomniałam dodać że jeżdże tam często...
              • marex59 Re: Sarbinowo 27.06.06, 19:15
                Byłem w Sarbinowie dwa razy , miejsce jak miejce czyli normal nad naszym
                morzem a tłok też był wielki nic wielkiego tam nie ma ale odpocząć można ,
                wąskie uliczki na deptaku tłumy , piwo drogie kwater dużo o różnym standarcie
                im bliżej morza tym drożej, miejscowość malutka ale tak jest prawie wszędzie u
                nas na wybrzerzu
                • kejti29 Re: Sarbinowo 28.06.06, 15:29
                  niestety tlumy sa w Sarbinowie ale jest ładnie
                  • kate2603 Re: Sarbinowo-Anna Maria 11.07.06, 10:22
                    Zastanawiam sie z czego wynikają te rozbiezności w ocenie np miejscowosci tej
                    wspomnianej w temacie...jedni pisza że sa dzikie tłumy a inni ze jest
                    spokojnie.'No to jak wkońcu jest bo juz sama sie pogubiłam.!!???
                    Moze jednak ktos zna pensjonat Anna- Maria bo ten jeden z postów mnie zasmucił
                    choc niewiele wyjasniał....
                    • Gość: domifil Re: Sarbinowo-Anna Maria IP: 213.17.149.* 11.07.06, 13:23
                      W zeszłym roku wypoczywałam po sąsiedzku w Chłopach i do Sarbinowa wybrałam się
                      na kilkugodzinną wycieczkę. Niestety było wtedy dośc chłodno (i poł. sierpnia)
                      więc i ludzi nie było zbyt dużo. Prawdopodobnie teraz kiedy jest piekna pogoda
                      można sie spodziewać tłumów i to na całym wybrzeżu. Planując wakacje brałam pod
                      uwagę Sarbinowo ale ostatecznie wybrałam Pobierowo. Życzę optymizmu i powodzenia
                      • Gość: zośka Re: Sarbinowo-Anna Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 14:16
                        Ja też bym zmieliła ta kwaterę; nie mam pojęcia jak wygląda w środku, ale byłam
                        dwa lata temu w Sarbinowie i codziennie tam przechodziłam; nazwa super, ale
                        willa na zewnątrz- skaranie boskie ja bym tam nie chciała mieszkać na
                        wakacjach za nic na świecie
                        • kate2603 Re: Sarbinowo-Anna Maria 11.07.06, 14:23
                          Naprawde było az tak żle - na zdjeciach w interku wyglada ok- ale wiadomo jak
                          jest - te zdjecia moga byc troszke stare.....
                          Ktos jeszcze ma jakies info????????????????bo nie wiem może powinnam
                          zrezygnowac???
                          • kate2603 Re: Sarbinowo-Anna Maria 11.07.06, 14:28
                            zamieszczam adres/ link do strony pensjonatu
                            www.annamaria.giorgi.pl/strona.html
                            na zdjeciach przynajmniej moim zdaniem jest ok a jaka jest prawda?????
    • Gość: MIESZKO Re: Sarbinowo -Anna Maria IP: 212.160.172.* 11.07.06, 14:37
      Polecam Sarbinowo - Gąski np. Pensjonat Delfin czysto, i atmosfera miła , brak
      tylko posiłków ale jest kuchnia. W Gąskach brak takich rozrywek jak w
      Sarbinowie ale jak dziecko zapragnie to zawsze można podjechać do Sarbinowa.
      Wpisz na internecie Gąski a wyskoczą Pensjonaty. warto byłem tam aż 3 tygodnie.
      • kate2603 Re: Sarbinowo -Anna Maria 11.07.06, 14:43
        problem polega na tym ze wplacona juz zaliczka i teraz nie wiadomo ....pewnie
        przyjdzie pojechac i przekonac sie na miejscu....
        • kate2603 Re: Sarbinowo -Anna Maria 12.07.06, 09:46
          Moze ktos jeszcze wie cos o Villi Anna Maria w sarbinowie
          • Gość: moma Re: Sarbinowo -Anna Maria IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:46
            a jak w tej okolicy temperatura morza
            • kate2603 Re: Sarbinowo -Anna Maria 12.07.06, 11:58
              no wlasnie......
              czy w tych rejonach da sie wejsc do wody???????
              • kate2603 Re: Sarbinowo -Anna Maria 01.08.06, 09:14
                Czy ktoś cos wie? Anna Maria - pensjonat?
                Sarbinowo... Jak tam jest? Ktos był ostatnio???
                • Gość: marii Re: Sarbinowo -Anna Maria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:12
                  Wróciliśmy z Anny-Marii w Sarbinowie tydzień temu. w pokoju wszystko co
                  potrzebne - jest - duże łóżko :) Ale najfajniejszy jest extra widok - siedzisz
                  przy oknie i widzisz zachód słońca! Obok trawnik - można robić grilla. Do
                  kafejki na dole można schodzić na boso. My wracamy tam za rok, a może nawet
                  jesienią na weekend!
                  • Gość: beata Re: Sarbinowo -Carpe diem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:26
                    nie wiem czego się spodziewacie w tak upalne lato?pustej plaży?
                    ja też sie wybieram do sarbinowa od 12-go sierpnia i nie oczekuję pustej plaży
                    i promenady.wiem co mnie czeka.
                    sytuacja sie zmienia .miejsca ,które kilka lat temu były puste i spokojne są
                    teraz nie do poznania.
                    zna ktoś willę Carpe diem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka